Şimdi Ara

Galaxy Note II modeli Android 5.0 güncellemesini alacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnşallah verir ama hiç sanmıyorum sözde s3 te 5.0 ı bile alıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o değilde resimdeki plastik kalitesi çok kötü

fotoğraftaki mi demek istediniz çünkü el ile yapılmış gibi durmuyor da ya da kim yaptıysa çok gerçekçi olmuş

Bi bitmediniz

bu yazıyı yazarken doğum tarihine bakmamıştım bile bir de siz demişim ya çocuğa, yazdığı şeye bak okulda hocanı dinlememişsin bari buradan öğren işte ne kızıyorsun küçük

liselimisin sen arkadaşım

Değilim çocuk, lakin bir zamanlar olmuştum hatta senin gibi ilkokullu veyahut ortaokullu bile vallahi bunları yazdığıma utanıyorum yeni nesle bak hala cevap veriyor 1 metre boyuyla ama komik oluyor gülüyorum

hey allahım ya rabbim . ahmak yetişen gençlik . belkide kardeşim yaşındasın benimle girdiğin muhabbetlere bak

Peki 2001'li hadi simdi git biraz ders çalış belki burada yazdığın kadar sınav kağıdına da birkaç parça kelime yazabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker Hapı -- 15 Şubat 2015; 13:12:16 >

• İnanır mısınız şu habere ağlıyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: ogzo

note 2 yi öldürecek güncelleme.

Bence de Samsung boşuna böyle bir şey yapmaz, çünkü 5.0a o kadar yeniden driver vb. yazması gerekli o kadar ugrastıktan sonra S3e de verirler

downgrade diye bir şey var. ayrıca her yeni güncelleme sistemi hızlandırdı bugüne kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Kapitalist düzende yaşıyoruz. Güncelleme vermek zorunda değil.Adam istersen güncelleme vermez.Kimsede gelip Samsung'a niye sen güncelleme vermiyorsun diyemez.
    ha derse Samsung'tan gelecek cevap bellidir;

"git bir üst modelini al"

Vermek zorunda, nasıl zorunda değil anlayamadım? Adamlar sana en az 18 ay güncelleme vaadinde bulunuyor. Amiral modelini güncellemeyecek de ne yapacak?

Nerde şu 18 ay güncelleme vaadi ? Bir de biz bakalım.

Hadi 18 ay güncelleme vaadi var diyelim Telefon çıkalı 18 ayı geçmedi mi ? ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Bu arada Note 2 nasıl amiral gemi oluyor ? Note 3 çıktığında Note 2'nin gemisi battı.

note serisi en pahalı ve yüksek donanıma sahip telefonu markanın. galaxy minileri mi zannediyorsunuz amiral gemisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

quote:

Bence de Samsung boşuna böyle bir şey yapmaz, çünkü 5.0a o kadar yeniden driver vb. yazması gerekli o kadar ugrastıktan sonra S3e de verirler

downgrade diye bir şey var. ayrıca her yeni güncelleme sistemi hızlandırdı bugüne kadar.

Yeni güncelleme varken neden downgrade edeyim ki sanki eski sürümleri çok stabil gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

aynı dönemlerde çıkan iphone 5 ios 9 güncellemesi alacak.. bu kadar sevindirmiyor kullanıcılarını cünkü iphone için normal bir durum. değil note 2 tüm s serisi tüm note serisi veyahut diğer tüm xperiaralar g serileri discoveryler bu şekilde olmalı. android kendini aşmak istiyorsa en azından böyle olmalı. ama o kadar cok cihaz varki, hangi biriyle ilgilenecekler? onlarda kendilerince haklı

Aynen ben ios 9 güncellemesi alacağım diye şaşırmıyorum appleda örnek verirsek ipad 2 ios 9 alacak mesela tarihte en uzun güncelleme alan cihazlardan biri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni güncelleme varken neden downgrade edeyim ki sanki eski sürümleri çok stabil gibi

25 aydır note 2 kullanıyorum stok 4.1.1 de çok stabildi stok 4.4.2 de stabil boş boş yorum yazıyorsun bi bıkmadınız samsungu ve touchwizi kötülemekten

• lido kullanıcısına yanıt
    Bütün mesele bu zaten .

25 aydır Note 2 kullanıyorsun . Stabilite farkını anlaman için birkaç ay m8 kullanman gerekirdi . Daha düzgününü kullanmadığın için ; olası gecikmeler , çökmeler yada yavaşlamalar sana normal geliyor . Ama emin ol android tarafının en kötüsü samsung arayüzü. Gereksiz yere entegre edilen uygulamalar , sensörler yapıyor bunları .

s3'ü olan arkadaş , telefonu öve öve bitiremiyor hala . Gördüğüm en stabil telefon, iphone'dan iyi diyor. Ben o telefona 4 ay dayanabildim . Körü körüne bağlanmanın mantığı yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Bütün mesele bu zaten .

25 aydır Note 2 kullanıyorsun . Stabilite farkını anlaman için birkaç ay m8 kullanman gerekirdi . Daha düzgününü kullanmadığın için ; olası gecikmeler , çökmeler yada yavaşlamalar sana normal geliyor . Ama emin ol android tarafının en kötüsü samsung arayüzü. Gereksiz yere entegre edilen uygulamalar , sensörler yapıyor bunları .

s3'ü olan arkadaş , telefonu öve öve bitiremiyor hala . Gördüğüm en stabil telefon, iphone'dan iyi diyor. Ben o telefona 4 ay dayanabildim . Körü körüne bağlanmanın mantığı yok .

öncelikle şunu belirtmek isterim ben bir samsung fanboyu değilim çok şükür parasını verdiği cihazın kölesi durumuna düşen insanlardan değilim bir telefon alırım uzun süre kullanırım note 2 den önce de 40 ay kadar n95 8gb kullanmıştım mesela..

htc nin arayüzü gerçekten çok başarılı m8 i bırakın m7 bile çok çok iyi bir cihaz yakın arkadaşlarımda var ve bende beğeniyorum ama fiziksel home tuşu ve değiştirebilir batarya ile kiti benim için önemli olduğu için htc almayı düşünmedim hiç..

bunu samimi olarak yazıyorum uygulamalarımda geç açılma veya çökme olmuyor rehberinde çok kişi olan ve birkaç hesapla senkronize kullanılan kullancıların rehberlerinin geç açıldığı da gerçektir inkar etmenin anlamı yok şu da var ben 4.4.2 stabil yazdım ama mesela 4.3 çok kötü bir rom du hem tr ye çok geç verildi hem de bataryayı su gibi içiyordu neyseki çok geçmeden hemen 4.4.2 yi verdiler kötü olana kötü de derim yani note2 anakonusunda da yazmışlığım vardır ama kalkıp da 4.4.2 stabil değil denemez..

s3 övülecek bir telefon değil malesef 1 gb rami o telefona yetmiyor bahsettiğiniz kasmalar gecikmeler s3 te yaşanıyor note2 de değil yine benzer şekilde sensör demişsiniz note 2 de gereksiz sensör yok sensörlerin abartıldığı cihaz galaxy s4 idi yine note 2 değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

quote:

quote:

quote:

25 aydır note 2 kullanıyorum stok 4.1.1 de çok stabildi stok 4.4.2 de stabil boş boş yorum yazıyorsun bi bıkmadınız samsungu ve touchwizi kötülemekten

Önce su soruyu sorayim daha önce HTC , Nexus veya LG kullanmış miydiniz?

• Elsa kullanıcısına yanıt
    nexus ve htc nin yanına lg yazdın ya bana bi gülme geldi daha fazla yorum yazmaya gerek yok ben yazacaklarımı bir üst mesajımda yazdım zaten tabi ki nexus ve htc cihazlar samsung cihazlardan daha stabiller buna asla itiraz etmem ama bu gerçek note2 nin 4.4.2'sinin stabil olduğu gerçeğini değiştirmiyor
  • quote:

nexus ve htc nin yanına lg yazdın ya bana bi gülme geldi daha fazla yorum yazmaya gerek yok ben yazacaklarımı bir üst mesajımda yazdım zaten tabi ki nexus ve htc cihazlar samsung cihazlardan daha stabiller buna asla itiraz etmem ama bu gerçek note2 nin 4.4.2'sinin stabil olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Kullandin mi onun cevabini istiyorum ben.

• quote:

quote:

Stabilite açısından en iyi cihaz nexus'lar . Fakat cihaz çok boş , bu sebeple stabil olmamaları için hiçbir sebep yok .

Stabilite ve arayüz kavramını en iyi Htc yerleştirmiş durumda . Kendi arayüzünü katıp stabiliteden ödün vermiyor .

Stabilite anlamında en iyi sıralaması Nexus>Htc>Sony>Lg=Samsung diye gidiyor bana göre . Bir tek nexusu kullanmadım fakat 10-15 dakikalık izlenimlerime hitaben yazdım .

• quote:

quote:

quote:

Stabilite açısından en iyi cihaz nexus'lar . Fakat cihaz çok boş , bu sebeple stabil olmamaları için hiçbir sebep yok .

Stabilite ve arayüz kavramını en iyi Htc yerleştirmiş durumda . Kendi arayüzünü katıp stabiliteden ödün vermiyor .

Stabilite anlamında en iyi sıralaması Nexus>Htc>Sony>Lg=Samsung diye gidiyor bana göre . Bir tek nexusu kullanmadım fakat 10-15 dakikalık izlenimlerime hitaben yazdım .

Ben LG stabil demeyecektim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 18 Şubat 2015; 13:31:57 >

• quote:

quote:

quote:

Nexus lar aynı ios gibi boş gereksiz bir donanım yada uygulama yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acaba s5 mini a5 veya s4 mini gibi telefonlar alacak mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Önce su soruyu sorayim daha önce HTC , Nexus veya LG kullanmış miydiniz?

Önce şu cevabı vereyim. DH Nexus 4 konusunu ben açtım. Halen Nexus kullanıyorum ve note 2 4.4.2 ile batarya performansı harika ve ürün native os kullanan ip6 dan bile stabil.

Hatice de kullandım iphone da... başka sorun var mı?

2 yıldır note 2 kullanıyorum.
    Ilk dokunmatik ekran akilli telefonum galaxy Nexus idi. Ardından nexus 4 kullandım ve hayatım boyunca en uzun süre ile note 2 kullanıyorum. Istersen nexus 4 ana konusuna kadar gidip bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.