Şimdi Ara

Galaxy Note Edge ülkemizde satışa çıkıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiyatı millette para bol veren olur yine de

• bi gün samsung batarsa sırf bu cep telefon çıkarma hırsından batacak. :D

• Türkiye'de 10 tane satsın adam değilim lea.

• güzel cihaz
  • iPhone 6 yada 6 Plus parasına bu telefon alınmaz.
  • Citroen DS3 1.6 e-HDI Dstyle 92HP MCP STT anahtar teslim fiyatı 74.450 TL, "la buna bu kadar para vereceğime daha uygun fiyata C4 dizel otomatik alırım" demek kadar saçma vede gereksiz yorumlar var burada, DS3 alacak insan C4 modeline bakmaz bile, Volkswagen bayisine gidip Scirocco alacak adama ya abi o paraya Passat al demek gibi yani, markayı çekemediği için çamur at izi kalsın misali yorum yapmak her b*ktan anlıyor havasına giren bu yorumları yazanlar hayatında kaç kere note serisi kullandı acaba....

iphone 6+ için parasını hakediyor diyene bence Note 4 ağır gelir, çünkü bu teknoloji vede donanımı siz kaldıramazsınız bence.. size daha basit cihazlar lazım, android telefonların 5 sene önceki teknolojilerini yeni yeni keşfetmeye başlayan vayyy anasını ne güzel özellik diyenler ile note edge modelini tartışmak gereksizdir arkadaşlar..

sizin kafa yapınız.. "HERŞEYİ BİLİYORUM, ÇÜNKÜ CAHİLİM" (not; cehalet olarak okumayan insanlara kastım değildir, ne demek istediğimi anlayan anlamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 18 Aralık 2014; 9:04:29 >

• Telefon aşırı pahalı, iPhone ile karşılaştırmak zaten mantıksız; iPhone fiyatları zaten hep çok pahalı

• Sınırlı sayida satisa sunulacak olan bir cihaz umarim parasi olan deil kullanmayi bilen insanlar alir.

• sadece bize mi sınırlı üretim??? Amerika fiyatı 430 dolar.

• Fiyata saçma ne demek ya?Adam istediği fiyatı koyar,isteyen alır isteyen almaz.

• Milyarlarca TL para verdikten sonra kullanicilarin kendi telefonlarina bakip hicbir ozellige sahip olmadıklarını gordukten sonra, teknolojiye liderlik yapan samsung gibi bir firmaya böyle atarlanip duruyor sevgili forum uyeleri. Gülüp geciyoruz :)

• Ohaa Çüşş fiyatlara bak :)

• Samsung'un fiyatları değişkendir, pahalı almak istemeyen sabredip birkaç ay sonra daha uygun fiyatlara alabilir.
  • Aga su telefonlara butun maaslarini yatiriyor millet bu satis yapar mi alan olur ama note4 varken yuksek satis beklentisi ahmakca olur samsung politikasi az cok belli cesitli urun yenilikci ve ilk urunleri surme cabasinda zoom vs gibi adamlar bu urunleri bilerek suruyor piyasaya sahip olmaya calisiyor yoksa 5 yasinda olan cocuk bilir yuksek rakamlara erisemeyecegine samsung dunya hakimi olmak istiyor her yeri ele gecirme çabasında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XQS -- 18 Aralık 2014; 12:19:25 >
  • Bugun aldim avustralyada. G3 hala duruyor

• Fiyat çok hoafzsfsrsad hoşggcdgvdtgdtgdr

bak hoş bile diyemiyorum,bu fiyat nedir¿

Ama telefon güzel yalan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Türkiye'de 10 tane satsın adam değilim lea.

Samsung zaten cihazları Türkiyeye satıyor. Üzerine kar koyup tekrar satılıyor cihazlar.

Bilmem anlatabildim mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_kolay

Citroen DS3 1.6 e-HDI Dstyle 92HP MCP STT anahtar teslim fiyatı 74.450 TL, "la buna bu kadar para vereceğime daha uygun fiyata C4 dizel otomatik alırım" demek kadar saçma vede gereksiz yorumlar var burada, DS3 alacak insan C4 modeline bakmaz bile, Volkswagen bayisine gidip Scirocco alacak adama ya abi o paraya Passat al demek gibi yani, markayı çekemediği için çamur at izi kalsın misali yorum yapmak her b*ktan anlıyor havasına giren bu yorumları yazanlar hayatında kaç kere note serisi kullandı acaba....

iphone 6+ için parasını hakediyor diyene bence Note 4 ağır gelir, çünkü bu teknoloji vede donanımı siz kaldıramazsınız bence.. size daha basit cihazlar lazım, android telefonların 5 sene önceki teknolojilerini yeni yeni keşfetmeye başlayan vayyy anasını ne güzel özellik diyenler ile note edge modelini tartışmak gereksizdir arkadaşlar..

sizin kafa yapınız.. "HERŞEYİ BİLİYORUM, ÇÜNKÜ CAHİLİM" (not; cehalet olarak okumayan insanlara kastım değildir, ne demek istediğimi anlayan anlamıştır)

Çok güzel yorum, ayakta alkışlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Türkiye'de 10 tane satsın adam değilim lea.

Samsung zaten cihazları Türkiyeye satıyor. Üzerine kar koyup tekrar satılıyor cihazlar.

Bilmem anlatabildim mi

Zaten anca Türkiye gibi geri kalmış ülkelere satar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.