Bildirim
galaxy note 3 lcd IPS ekran ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Lcd versiyomu olacak ise super clear lcd olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence samsung super amoled teknolojisini devam ettirecek ki ettirmesini dilerim sadece parlaklık az kalıyor ama renklerin canlılığı bence çok hoş -
quote:
Orijinalden alıntı: CyberDriver
bence samsung super amoled teknolojisini devam ettirecek ki ettirmesini dilerim sadece parlaklık az kalıyor ama renklerin canlılığı bence çok hoş
amoled çok kötü ya :( -
quote:
Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel
quote:
bence samsung super amoled teknolojisini devam ettirecek ki ettirmesini dilerim sadece parlaklık az kalıyor ama renklerin canlılığı bence çok hoş
amoled çok kötü ya :(
Nasıl hocam nesinden memnun değilsiniz? Yani size göre eksi yönleri neler ben gayet tatmin edici buluyorum açıkçası
Amoled candır
quote:
quote:
quote:
Nasıl hocam nesinden memnun değilsiniz? Yani size göre eksi yönleri neler ben gayet tatmin edici buluyorum açıkçası
gerçekçi değil kitap okurken filan renkler doğal değil -
quote:
quote:
quote:
quote:
gerçekçi değil kitap okurken filan renkler doğal değil
:D
Ayfon öneririm, 5 es çıkıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VAYACONDIOS07 -- 17 Ağustos 2013; 23:39:12 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Eğer ayarlardan ekran modunu doğala alırsanız bence gayet gerçek renkler veriyoe tabi ips gibi değil ama, ips de çok soluk gelir amoledden sonra söyleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07
quote:
quote:
quote:
quote:
:D
Ayfon öneririm, 5 es çıkıyormuş.
iphone kullandım 6 senedir iphone kullanıcısıyım fakat apple ın lanet olası telefonu eskitme politikaları yüzünden androide geçecem fakat amoled olması kötü oluyor keşke samsungta ips ekran çıkarsa
-
Bence piyasanin en iyi ekrani amoled. Oled ekrani dort gozle bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: mezitli
iki çeşit çıkarsalar oled isteyen oled alsa ips isteyen de ips alsa... -
quote:
quote:
iki çeşit çıkarsalar oled isteyen oled alsa ips isteyen de ips alsa...
Oyle bir sey olsa forundaki bazi sivri zekalilarin yorumu:
'1 haftadir yeni bir model cikarmiyorlardi endiselenmistim'
Tabi ki ips olsa cok iyi olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 18 Ağustos 2013; 15:47:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: Balawitz
quote:
quote:
iki çeşit çıkarsalar oled isteyen oled alsa ips isteyen de ips alsa...
Oyle bir sey olsa forundaki bazi sivri zekalilarin yorumu:
'1 haftadir yeni bir model cikarmiyorlardi endiselenmistim'
Tabi ki ips olsa cok iyi olurdu.
aynen katılıyorum -
amoled tercih etmeli fakat diger pazarlarda lcd ips de kullanabilir
samsung kullananlarin çoğu amoled yuzunden bence.heleki s4 de kullanilan full hd suler amoled gercekten cok iyi
S3'ten Nexus 4'e geçtikten sonra başlarda epey yadırgamıştım canlılık konusunda. Her ne kadar saturasyon olarak zayıf kalsa da alıştım artık IPS'e aramıyorum Amoled ekranı. En azından fotoğraflarda çok işime yarıyor.
-
Galiba samsung fanisiniz am bu dogru bi tespit cok hizli cihaz cikartiyor samsung he olur ki farkli cihaz cikartir tamam ama note II Bile tekrar uretecel spagron 600 lu yani ben s4 pro islemcilisi alirsam kemdimi salak gibi hissederim
Edit:Telefondan yazmak bir işkence :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 18 Ağustos 2013; 22:47:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: gorkem2626
Galiba samsung fanisiniz am bu dogru bi tespit cok hizli cihaz cikartiyor samsung he olur ki farkli cihaz cikartir tamam ama note II Bile tekrar uretecel spagron 600 lu yani ben s4 pro islemcilisi alirsam kemdimi salak gibi hissederim
Edit:Telefondan yazmak bir işkence :D
Samsung'u seviyordum nornalde fakat ace 2'ye yaptigi muamele cok kotu. Bir ace 2'ye bir de s3 mini'ye bak. Donanimlari nerdeyse ayni olmasina ragmen s3 mini akiyor.
Ama note serisini cok seviyorum bence phablet konusunda en iyisi. Fakat fan degilim olumune samsungu savunmam. He eskiden olumune savundugum yerler de olurdu amoled ekranlarin en iyi ekran oldugunu dusunurdumfakat biraz daha bilinclenince diger firmalarin hice atilmayacagini dusunmeye basladim. Yazilim konusunda hic bir firma mukemmel olmadigi icin nexus bakiyorum. Bir turlu alamadim yeni cikacak nexus engel oluyor bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amoled daha iyi diyenler hayatında hiç Full HD IPS Ekran kullandı mı acaba ?
Hiç yoktan iPhone ile karşılaştırın bakalım ekranlarınızı.
IPS Ekran kullanıpta hala Amoled diyenler için ;
www.dunyagoz.com
Benzer içerikler
- samsung s24 ultra imei atılıyor mu
- premium sms ayarları yok
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- s26 ultra ne zaman çıkacak
- engellenen numaralar
- s25 edge fiyat
- s25 özellikleri
- s25 ultra işlemci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X