Şimdi Ara

GALAXY NOTE 3 imei sorunsali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
11.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba haftaici akrabalar vasitasiyla elime 4 tane note 3 geldi ancak passaporta kayitlari yapilmadi.etrafta passaportda bulamadim kayit icin passaport bulmam gerekirse kaca patlar. Passaportsuz imei kaydi yapilamiyor mu bunun hakkinda bilgi verebilcek arkadaslari bekliyorum 1 kullanabilirim gerikalan 3nude satmayi dusunuyorum uygun fiyata kayitsiz fiyati en uygun sekilde nedir sizce Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pasaportsuz imei kaydı yapılamıyor pasaport da bilindiği üzere 30 gunu geçmemiş olmalı ve son iki senedir yurtdısından pasaporta telefon kaydı yapılmamış olmalı...

fakat bir şey öğrendim T.C. vatandaşı bir şahıs KKTC (Kıbrıs'a) ye gidip gelirse ve giriş çıkış belgesini kullanırsa KKTC de aynı işlemi görüyormuş..

bende de yurtdışından galaxy note 3 N9005 var pasaport arıyorum kayıt için.. (çok araştırdım imei değiştirme işini bulamadım )
  • Tesekkur ederim cevabiniz icin ama bildigim kadariyla kibris sayilmiyordu hatta kibrisa nufus kagidiyla girip cikabiliyorduk

• jurado13 J kullanıcısına yanıt
    Siz sanirim pasapoer kaydini biraz yanlis anlamissiniz. Pasaport kaydi pasaportun uzerine yazi yapilarak yada pasaportu biryere gostererek yapilan bir kayit degil. Kibrisada gitseniz kimliginizle giris cikista yapsaniz imei kayit yaptirabilirsiniz. Arkadasin dedigi gibi 1 ayi gecmemis ve 2 seneden once baska bir imei kaydetmemis birini bulun. Onunla anlasmali bankalardan birine gidin (hemen hemen her banka anlasmali) ve o kisinin tc kimlik numarasini telefon numarasini ve kayit yapmak istediginiz imei numarasini gise memuruba verip 115 tlnizi odeyin. Ardinda o kisi e-devletten hangi evrak ile giris yaptiysa o belge numarasini yazarak imei kayit sayfasindan isleminizi tamamlasin. Bu kadar bilgiyi de benden baska kolay kolay kimse ugrasip yazmaz. Bende bu konularda cok yardim istedim zamaninda ama kimse yardim etmedi ben kendim deneyerek ogrendim. Sizde bilgisi olmayan herkese yardimci olursunuz umarim.
  • Note 3 ler duruyormu

• bende yurt dışından note 3 getirtmeyi düşünüyorum. ancak pasaport bulamadığım için imei attırmak istiyorum. imei değiştirme konusunda son durum nedir.
  • şu an bir gelişme yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende n9005 modelinden alacağım pasaportumda var fakat son 1 ay içerisinde yurdışı seyahati yapmadım.ankarada oturuyorum.bu pasaport kaydını bi yerde parayla yaptırabilirmiyim nerede kaça yaptırırım yardımcı olur musunuz ? şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.