Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barkin

SAR için şimdi baktım, 0.961W/kg yazıyo klavuzda

Beyin kızartması yani.
  • Çözünürlük, kamera ve görüntülü konuşma imkanı dışında hiçbir artısı yok ben galaxy mini tercih etmeni öneririm

Galaxy Mini hem işlemci hem ram kapasitesi hem de işletim sistemi olarak çok daha üstün bir telefon.

Karşılaştırması:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=2922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakalins -- 19 Mart 2011; 12:26:43 >
  • evet aynısı benim telefonumdada var resimde gösterdiğiniz kısım çatlak değil yani
  • Teşekkürler platin007 ;)
  • bende yaklaşık 3 gündür kullanıyorum fakat 3 kere şarj etmek zorunda kaldım başlarda çok kurcaladım ondandır diyordum ama bu sabah 4 te tamamen şarj ettim teli gün boyunca sadece 25-30 mesaj attım arka arkaya 1 diş düşmüş durumda pil. üstelik super task killer kullanıyorum -bluetooth gprs ve wi fi de kapalı- anormal bir durum gibi geldi bana.başka pil ömrü konusunda sıkıntı yaşayan var mı?
  • jakalins artık üst mesajlarındaki resimleri düzeltip S image kodunu kullanır mısın? Sayfa yapısını bozuyor mesajlarınız.

Baloncesto başlarda çok kullanıldığından şarj normal olarak bir günden fazla gitmez, ilerleyen zamanlarda hem telefonla olan haşır neşir durumunuz azalır hemde zaman içinde pil performansının artacağını söyler herkes. Zaten akıllı telefon sınıfı cihazlarda yoğun kullanımda en çok şarjı giden telefon modelinin Motorola Atrix 4G olduğu söyleniyor, onunda yaklaşık 1900 mAh pili var ve en fazla 2 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

jakalins artık üst mesajlarındaki resimleri düzeltip S image kodunu kullanır mısın? Sayfa yapısını bozuyor mesajlarınız.

Baloncesto başlarda çok kullanıldığından şarj normal olarak bir günden fazla gitmez, ilerleyen zamanlarda hem telefonla olan haşır neşir durumunuz azalır hemde zaman içinde pil performansının artacağını söyler herkes. Zaten akıllı telefon sınıfı cihazlarda yoğun kullanımda en çok şarjı giden telefon modelinin Motorola Atrix 4G olduğu söyleniyor, onunda yaklaşık 1900 mAh pili var ve en fazla 2 gün gidiyor.

cevap için teşekkürler umarım dediğin gibi olur

• arkadaşlar barkod okumadan kastım ürün barkodu deil uygulama barkodu ... yani uygulama yüklemek için barkod okutan ve uygulama yükleyen yokmu telefona?.... yarın alcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurfi -- 21 Mart 2011; 11:19:35 >
  • @kurfi barkod okuma için ShopSawy öneririm Android Market'ten inceleyebilirsin.

arkadaşım bu senin istediğin şeyi de yapıyor android uygulamalarını da okuyor ;))
  • ok iki güne gelir muhtemelen tel bakarım ona...eywalla...
  • galaxy mini kullanan arkadaşlar ekran ın çizilmeye karşı nasıl oldunu söyleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost
    galaxy mini kullanan arkadaşlar ekran ın çizilmeye karşı nasıl oldunu söyleyebilirmisiniz

Su an mini den yazıyorum ve sanırım donanım habere ilk mesajım :) neyse fazla uzatmadan telefonu kullandigin ortama göre çizilme süresi değişebilir. Benim ki 2.haftada çizilmeye başladı. En iyisi ekrana saydam film yapıştırmak.
  • Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum sesi videosu mp3 oynatıcsı radyosundan oldukça memnunum. İnternetini genellikle kablosuz ağdan kullanıyorum (opera mini ile) ondanda oldukça memnunum. Tek canımı sıkan zil sesi ayarlarında tercih veya profil benzeri birşeyin olamması birde telefon alarmı,telefon kapalıyken çalışmıyo bunları çözebilen varsa lütfen banada açıklarsa... A gps oldukça başarılı ayrıca igo navigasyon da kurdum oldukça güzel çalısıyo. Task killer kuran arkadasları anlamıyorum kendi içinde zaten görev yöneticisi var ve kullanışlı. Ekranı oldukça yeterli bana tek elle kullanmak bazen zor bile geliyo :)
  • A-GPS dışında GPS varmı kimse cevap vermemiş yani şebeke üstünden değil de uydudan ücretsiz bağlantı yapılabiliyor mu? bende bu cihazı alma aşamasındayım ama nette bu sorunun cevabını halen bulmuş değilim
  • Var arakadaşım.
  • bugün siparişi verdim. uygun kılıf için önerileriniz var mı?
  • Çekmeli kılıf + ekran koruyucu olabilir.
    Şu an için silikon kılıf falan yok, yakında çıkabilir.

Hayırlı olsun.
  • arkadaşlar flaş desteği olmadığından videolarda problem oluyormu bunu skyfire ile düzeltebilirmiyiz birde flash 10.2 çalışıyormu
  • @jakalins ve herkes

telefon için en iyi navigasyon programı igo mudur ndrive nasıldır? android market kapalı olduğu için açıp deneyen oldu mu hiç shopsavy(barkod okuyucu) yi felan nerden indircez market yoksa ....
    applanet te aynı uygulamalar varmı? en önce yüklenmesi gereken uygulamalar hangileri sizce barkod okuyucu ve navigasyondan sonra?

ya bide bu navigasyona başka ülkelerin haritasını nasıl yükleriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurfi -- 26 Mart 2011; 1:14:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.