< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy Buds 2 Ana Konu (29. sayfa)
-
-
Bana da geldi güncelleme ama tereddüt ettim henüz güncellemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelse ben yaparım. Çok kesilme yapıyor benimki. Belki düzelir.
Buds 2 Pro için 18 Mart günü gelen güncelleme bu.
-
Benimki şu anda iyi güncelleme ile bozulur diye korkuyorum
martta gelen güncelleme axc2 miydi?
-
Sizinkinde yoktur çünkü Buds2 ye kimseye çıkmadı . Şubat güncellemesi olarak en sonunki şuan itibariyle.
-
son güncellemelerden sonra rastgele bağlantı kesiliyor
dün güncellemeyi yapıp spora gittim. ilk başta bağlantı cok kesiliyordu. telefonu resetledim. sorunsuz kesintisiz 1.30 saat hareketli spor yaptım. hiç kesilmedi.
-
6.1 güncellemesini yaptıktan sonra telefona kulaklıkta aktif gürültü önleme açık olmasına rağmen çağrı geldimi kapatıyor bu sorunu yaşayan var mı ?
Şimdi denedim, bir sorun göremedim.
Beyler merhaba. Samsung shopta s23u yanında 999 tl ye buds2 pro veriyor. Bende normal buds var. Buds ile pro arasında çok fark var mı? Gerçi ucuza geliyorda ekstradan bin TL ye değer mi vermeye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değmez s23 ilk cıktıgında yanında buds 2 proyu bedava vermişlerdi. bence buds 3 u bekle. buds 2 pro hayal kırıklıgı yaşattı samsung.
-
buds 2 pro watch 5 ile birlikte ya da yakıun tarihte çıkmadı mı? ben mi yanlış hatırlıyorum neden gelmedi 3, ilginç eğer aynısının farklısını çıkarmayalım kafasıysa çok iyi değilse ilginç
-
Samsung buds lar safetynet başarısız cihazlara bağlanıyor mu? Cihazım imei işlemli yani safetynet bozuk. Magisk yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Herkese merhaba, 2 gün önce kulaklığı evin içinde kaybettim. Wearable ile aratıyorum arıyor arıyor ama bulamıyor. Ses ile bulma özelliği de aktifleşmiyor. Ne yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X