Şimdi Ara

Galaxy Ace ve E72 arasında kaldım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon bakıyorum ve beni en çok cezbeden modeller Galaxy Ace ve E72.

Benim için önemli olan özellikler;
    1-Hızlı ve rahat mesaj yazılabilmesi
    2-İnternette rahat gezilebilmesi
    3-Sorunsuz bir kullanım

Bu saydığım özellikler öncelikli olarak bakıldığında size göre hangisini seçmeliyim?,yardım ederseniz çok iyi olur,şu an kullandığım model nokia 5800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egot -- 21 Temmuz 2013; 16:47:49 >

• galaxy ace
  • Galaxy Ace
  • Android olması sebebiyle benide cezbediyor ama mesaj olarak klavye daha rahat olabilir diye düşünmüştüm,5800'ün kötü dokunmatiği yüzünden o kuşkuya düşmüş olabilirim
  • Yardım edicek başka kimse yokmu ? 1 ay içinde karar vermem lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Android olması sebebiyle benide cezbediyor ama mesaj olarak klavye daha rahat olabilir diye düşünmüştüm,5800'ün kötü dokunmatiği yüzünden o kuşkuya düşmüş olabilirim

dokunmatigin 5800 la bi alakasi yok bu mesaji gio ile yaziyorum dokunmatikleri ayni. yazi yazmak cok rahat.
  • 5800 ın erkanı rezistif (basmatik) , galaxy ace ın ekranı kapasitiftir yani mesaj yazımı rahattır , galaxy ace al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galaxy Ace ile ilgili bazı sorular var aklımda ;

1-Flash çalışıyor mu,çalışmıyorsa ne gibi sorunlar olur ?
    2-Ekran çözünürlüğü hakkında kötü demişler,orda wave ile kıyaslamışlar acaba ona göre mi kötü yoksa genel olarak mı ?
    3-İnternet için hızı ne durumdadır?
    4-Yeterli uygulamalar varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egot -- 11 Temmuz 2011; 3:27:07 >
  • Bencede Galaxy ace yada X5 ' de alabilirsin hocam
  • Symbian almamalısın, ace daha doğru görünüyor.. ama parana para katıp daha iyi şeyler alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynscn1903

Symbian almamalısın, ace daha doğru görünüyor.. ama parana para katıp daha iyi şeyler alabilirsin.

dogru söz , oda olabilir
  • Sayenizde kararımı verdim Galaxy Ace her bakımdan bana daha doğru olduğunu anladım

Şu soruların cevaplarını verirseniz aklımdaki sorular kalkacak ;
    2-Ekran çözünürlüğü hakkında kötü demişler,orda wave ile kıyaslamışlar acaba ona göre mi kötü yoksa genel olarak mı ?
  • Ace'den daha iyi telefonlar alabilirsin. Bütçen tam olarak nedir ?
  • quote:

Sayenizde kararımı verdim Galaxy Ace her bakımdan bana daha doğru olduğunu anladım

1-Flash player yok,sitelerde video izlemek için skyfire tarayıcı kullanırsın,sorun olmaz.
    2-Ekran çözünürlüğü olarak kötü birşey duymadım,o seri içinde ekran çözünürlüğü kötü olan model Galaxy Fit diye biliyorum,yine de Ace kullanan birine sorabilirsin o durumu.
    3-Kendim kullanmadığım için kesin birşey söyleyemem fakat Ace ile hemen hemen aynı özelliklere sahip Galaxy Gio'yu kullanıyorum,internet hızı açısından sorunum yok.
    4-Android'den bahsediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Sayenizde kararımı verdim Galaxy Ace her bakımdan bana daha doğru olduğunu anladım

1-Flash player yok,sitelerde video izlemek için skyfire tarayıcı kullanırsın,sorun olmaz.
    2-Ekran çözünürlüğü olarak kötü birşey duymadım,o seri içinde ekran çözünürlüğü kötü olan model Galaxy Fit diye biliyorum,yine de Ace kullanan birine sorabilirsin o durumu.
    3-Kendim kullanmadığım için kesin birşey söyleyemem fakat Ace ile hemen hemen aynı özelliklere sahip Galaxy Gio'yu kullanıyorum,internet hızı açısından sorunum yok.
    4-Android'den bahsediyoruz

Cevaplar için teşekkürler

• quote:

Ace'den daha iyi telefonlar alabilirsin. Bütçen tam olarak nedir ?

800 tl bütçem var, 400 tl peşin gerisini taksitle almayı planlıyorum Daha iyi birşey olarak galaxy s alırdım , ama arada özellik olarak büyük farklar göremedim 3.5-4 ekran farkı o kadar önemli değil benim için
  • quote:

quote:

Ace'den daha iyi telefonlar alabilirsin. Bütçen tam olarak nedir ?

800 tl bütçem var, 400 tl peşin gerisini taksitle almayı planlıyorum Daha iyi birşey olarak galaxy s alırdım , ama arada özellik olarak büyük farklar göremedim 3.5-4 ekran farkı o kadar önemli değil benim için

Sana tavsiyem optimus black neden dersen eğer, şu an çok tutulan bi cihaz ekranın parlaklığı çok kaliteli npva display kullanıyor.. ön kamerası 2mp vesaire.. 512 ram var.. Tasarımıda oldukça iyi.. bi incelemeye al istersen. Fiyat olarakta 850 liraya düştüğünü duymuştum.. O fiyata ondan iyisini bulamazsın..

• Samsung'u lg ye tercih ederim,benim samsunga olan ön yargılarımı yenmem uzun zaman aldı Samsung E900 den sonra benim için itibarını kaybetmiş durumdaydı, ama akıllı telefon olarak galaxy serisi ile yeterince ilgimi çekti

ismini verdiğin telefonu inceledim özellikleri gayet güzel ama fiyatı çoğu yerde 950 -1000 tl civarı o özellik farkı için 250 tl farka gerek olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Samsung'u lg ye tercih ederim,benim samsunga olan ön yargılarımı yenmem uzun zaman aldı Samsung E900 den sonra benim için itibarını kaybetmiş durumdaydı, ama akıllı telefon olarak galaxy serisi ile yeterince ilgimi çekti

ismini verdiğin telefonu inceledim özellikleri gayet güzel ama fiyatı çoğu yerde 950 -1000 tl civarı o özellik farkı için 250 tl farka gerek olduğunu düşünmüyorum

Bencede lg alinmicak bir ürün hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Samsung'u lg ye tercih ederim,benim samsunga olan ön yargılarımı yenmem uzun zaman aldı Samsung E900 den sonra benim için itibarını kaybetmiş durumdaydı, ama akıllı telefon olarak galaxy serisi ile yeterince ilgimi çekti

Bencede lg alinmicak bir ürün hocam :)

Bence bu söz biraz ağır kaçmış.. Türkiyede olmasa bile avrupa genelinde LG firması iyi bi potansiyele sahip, ayrıca iphone'ın ekranını LGe üretmekte bilginize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.