Şimdi Ara

galaxy ace kullanıcı yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alicakmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık deneyimi anlatayım , ilk aldığımda iyiydi fakat uygulama yükledikçe yavaşlıyor , şekil ve kasa olarak güzel ekran gorilla glass kolay kolay çizilmiyor fakat son günlerde artık o kadar yavaşki rehbere 5 saniyede giriyor , whasapp ta yazarken donuyor , birini ararken bile yavaşlığı cıldırtıyor artık root mu atacaz rom mu yüklicez bilmiyorum garantide gidiyormuş ama başka çare yok gibi...Onun dışında internet performansı oldukça iyi basit oyunlardada sorun çıkarmıyor....
  • Oyunlarda Beklentin olmasın zira angrbird rioda bile kasıyor,
    İnternete rahat girersin ama ekran çözünürlügü düşük olduğu için güzel bi kullanım hissi alamssın
    Ben hiç mi hiç önermmem
    onun yerine 2. el I9000
    yada 2. el ace2 alabilirsin çok daha üztündürler aceden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Oyunlarda Beklentin olmasın zira angrbird rioda bile kasıyor,
    İnternete rahat girersin ama ekran çözünürlügü düşük olduğu için güzel bi kullanım hissi alamssın
    Ben hiç mi hiç önermmem
    onun yerine 2. el I9000
    yada 2. el ace2 alabilirsin çok daha üztündürler aceden

yada ace plus alsın bütcesi yoksa
  • Galaxy Ace s5830i var. 2 Gb hafıza var fakat indirilen programları hafıza kartına alamadığım için 200 mb olan telefon hafızasında dolaşıp duruyorum yardım edebilecek biri var mı?
  • selamin aleykum Galaxy ace s5830i var. Fabrka ayarlarna
    geri dondrdm google hesabni geri
    yukledm.okadar bska ayar yada yukleme
    yapmam gerekyomu cogu oyna grmyo
    telefn dgsti ya root fln dyolar anlamyorm
    acaba omu gtti of yardm edn kardşm ( ya bna msj atarmsnz konu hakkna lutfen)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana 450 tl yi geçmesin ama 2,el de olur bana oyun oynuyabileceğim bir telefon onerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkades

Galaxy Ace s5830i var. 2 Gb hafıza var fakat indirilen programları hafıza kartına alamadığım için 200 mb olan telefon hafızasında dolaşıp duruyorum yardım edebilecek biri var mı?

Ben de malesef 200 mb lık tlf hafızasında dolanıp duruyorum. Acaba bir çözüm bulabildiniz mi? Uygulamaları sd karta yüklemiyor? Çok kurcaladım ama bir türlü bulamadım bende...

• bende kullanıcısıyım 1 yıldır kullanıyorum ve şunları söyleyebilirim jetpack joyride çok kasıyor subway surfu falan hiç aklına bile getirme :)
    ses kalitesi orta seviye internet hızı idare eder sonuç olarak tavsiye etmem
  • ben 5 aydan beri kullanıyorum android teknolojisi günümüze göre düşük,bunun yerine galaxy ace 2 yada s3 mini alın.Google play'den uygulama indirince telefon çok kasıyor benım fıkrım almayın,ama siz bilirsiniz iyi aksamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.