Şimdi Ara

GALAX2 S2 Mİ YOKSA YENİ BİR BİLGİSAYAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL PENTIUM DUAL CPU E2180 @ 2,00 GHZ, KİNGSTON 2 GB RAM, ATI RADEON HD 2400 PRO EKRAN KARTI, BENİM BİLGİSAYAR İŞLEMCİDE FOXCOONDU BİLDİGİM KADARIYLA..BENİM SORUM ŞU BEN BİR GALAXY S2 ALMAK İSTİYORDUM SİZCE O FİYATA YENİ BİR BİLGİSAYAR MI ALMALIYIM. YOKSA BU PC BENİ DAHA NE KADAR GÖTÜRÜR BİLMİYORUM.SİZCE PC NASIL YENİ OYUNLARI KALDIRIR MI?LÜTFEN YORUM YAZIN.AYRICA 1,500 TL YE NASIL BİR BİLGİSAYAR TOPLARIM İYİ BİŞEY ÇIKAR MI.
    not=yukarda sayılı özellikler benim bilgisayara aittir,alacagım yeni bilgisayara degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GölGe21 -- 29 Nisan 2012; 20:48:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Ne amaçla kullanacaksın, iki alet için de soruyorum?

bilgisayarı oyun,film,internet..vs herşey için. s2 yi ise sürekli yanımda olan bir oyun cihazı ve film syretmek için ekranı güzel,bide çok az internet genellikle oyun ve film ve artısı cebime sıgıyor.
  • benim asıl sorunum benm pc beni daha kaç yıl götürür yani son çıkan bazı oyunları açmıyor kasıyor.bende bu yüzden kafam karıştı.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Kendi cevabını kendin vermişsin. O PC'nin şu anda düzgünce oynatabileceği neredeyse oyun yok. S2 almak senin için daha iyi olur. O PC'de oynadığın oyunları aratmayacak oyunlar bulabilirsin.

diyosunn
    Daha Fazla Göster
  • daha iyi bir bilgisayar alsaydın neysede o bilgisayarla cs falan oynarsın anca
  • telefon al. ram'i 4 gb yap. gtx560 veya pahali gelirse hd5770 gibi bir ekran karti al. islemciye de biraz o/c yap. yeni konsollar cikana kadar oyunlari orta belki bazilarini yuksek ayarlarda acarsin. oyunlarin %90'i konsollardan port ediliyor ve konsollar sabit konfigurasyona sahip oldugu icin eskisi gibi 3 ayda bir sistem yenilemenin pek anlami yok. kaldirmayanlari da oynamayiver.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.