Şimdi Ara

Galatasaraylılar neden her fırsatta derbiyi hatırlatıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bizim maç konumuzdaki tüm yorumları okudum da. Sneijder'in fotolarını koyup bize attığı 2 golü söyleyince elinize ne geçiyor?

Hayır anlamıyorum o maçta iyi de oynamadınız, maç ortadaydı Seneijder sahneye çıkmasa gol atacağınız bile şüpheliydi, gören de çok ezici bir oyunla böyle farkla falan yendiler sanacak. Hani söyleyecek bir lafınız yoksa oturup susun ki adam desinler.

• Siz neden hiç başarınız olmadığı halde her yorumda neden 6 gibi şeyler yazıyorsanız ondandır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene oynadıkları futbol ortada züğürt tesellisi hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .SubZero.

Siz neden hiç başarınız olmadığı halde her yorumda neden 6 gibi şeyler yazıyorsanız ondandır herhalde

6-0 mı kazandınız? O maçla bu bir mi? Bu maçta doğru düzgün pozisyonunuz bile yok neyin kafası bu? Sneijder'e muhtaç bir takımsınız.

Ayrıca artık 6 kasım 6-0 muhabbetlerinden bıkmış biriyim; yapmam da sadece ağır troll birisi çıkarsa forumda ona söylerim. Ama sizinki farklı sözde bize diyorsunuz tek amacı ezeli rakibini yenmek diye ama siz daha beterini yapıyorsunuz. Bireysel yetenekle kazandığınız bir maçtan sonra her fırsatta diyecek lafı olmayınca Sneijder'in fotolarını koyup laf sokmaya çalışmak ağır ergenliktir. Ne alaka??? derler adama.
  • Sezon sonunda ellerinde övünebilecekleri tek o galibiyet olacak. Şimdiden alıştırma yapıyorlardır.
  • Biz desek "tek başarınız bizi yenmek" derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Siz neden hiç başarınız olmadığı halde her yorumda neden 6 gibi şeyler yazıyorsanız ondandır herhalde

6-0 mı kazandınız? O maçla bu bir mi? Bu maçta doğru düzgün pozisyonunuz bile yok neyin kafası bu? Sneijder'e muhtaç bir takımsınız.

Ayrıca artık 6 kasım 6-0 muhabbetlerinden bıkmış biriyim; yapmam da sadece ağır troll birisi çıkarsa forumda ona söylerim. Ama sizinki farklı sözde bize diyorsunuz tek amacı ezeli rakibini yenmek diye ama siz daha beterini yapıyorsunuz. Bireysel yetenekle kazandığınız bir maçtan sonra her fırsatta diyecek lafı olmayınca Sneijder'in fotolarını koyup laf sokmaya çalışmak ağır ergenliktir. Ne alaka??? derler adama.

Kendi kendinizi komik durumlara düşürmeyin.Adam tek başına sizi yendi bunu bile kabul ediyorsunuz.O kotu takıma yenildiniz yani bir de ben yazmıyorum ama bak sen neden 6 gibi sözler yazıyormuşsun hem de size laf soylenince rahatsız oluyorsun :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kendi kendinizi komik durumlara düşürmeyin.Adam tek başına sizi yendi bunu bile kabul ediyorsunuz.O kotu takıma yenildiniz yani bir de ben yazmıyorum ama bak sen neden 6 gibi sözler yazıyormuşsun hem de size laf soylenince rahatsız oluyorsun :D

Yaşın en fazla 16 Allah benim belamı versin ki en fazla 16 yaşında değilsen en adi şerefsizim, Kur'an nimet çarpsın ki en fazla 16 yaşındasın Allah kahretsin ya muhattap olduğum adama bak.

Kendi yazdığını okudun mu çok merak ettim... Ben ne diyorum sen ne diyorsun... ALLAH'ım sen sabır ver.

BLOK

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşın en fazla 16 Allah benim belamı versin ki en fazla 16 yaşında değilsen en adi şerefsizim, Kur'an nimet çarpsın ki en fazla 16 yaşındasın Allah kahretsin ya muhattap olduğum adama bak.

Kendi yazdığını okudun mu çok merak ettim... Ben ne diyorum sen ne diyorsun... ALLAH'ım sen sabır ver.

BLOK

Yaş 16 mı? Tamam ergenliği atlat konuşuruz sonra

• Bugunde Lideriz Anne konusunda bi üye

Natali D. adlı üyede ,

-

Mesajı vardı. Birisi 6-0, birisi de Dortmund maçından sonra ki 4-1 lik skora göndermeydi.

Kendini bilmez Fenerliler böyle yaparsa, kendisi bilmez GS lilerde böyle yapar, şikayet et geç, konu açman yersiz. Haa ben gerçi şikayet ettim 15 gün ceza aldı ama ertesi gün cezasını kaldırdılar üye FB li olunca

• Fenerbahçeyi yenmek onlar için başarıdır , bırak sevinsinler.Varsın yenilelim gs ye ,sezon sonu şampiyon olalım o bize yeter.
  • Şuana kadar başarabildikleri tek şey o maçtı çünkü. Onuda tam anlamıyla beceremediler. Kendi sahalarında biz daha üstündük 10 kişi kalana kadar.
  • maç ortadaydı demişsin, maç ortada bile değildi. Gayette eze eze oynadık ama bazen şans da olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

maç ortadaydı demişsin, maç ortada bile değildi. Gayette eze eze oynadık ama bazen şans da olacak..

Haklisin valla mac boyunca eze eze oynadiniz.
    Nitekim. Alves'te bu ezmelerin devaminda oyundan atildi.
    Eze eze derken sahadaki futbolu kast etmemissindir umarim.
    Tamam biz kotuyduk ama ortada ezilmis bir durumda yoktu.

• Oyun tırt,mac basna ortalama 4 gol ye,Oyuncu kalitesi desen zaten kaç gömlek altmzda ol, böyle bi durumda avunma mekanizması gelistirmelerini normal karslyorum ben

• İnsanlar kendi şerefini başkasının yaşına bağlayacak kadar ayaklar altına alabiliyor... Vay be. Şu genişliğin %10'u bende olsa.

• Fener mi iyi oynadı o maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Fener mi iyi oynadı o maç

Alves kendini attırana kadar iyi oynadı evet.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi, bu sezon tek başarıları o olacak, şimdiden alıştırma yapıyorlar.
  • Kaleci olsaydi kalede yenilmezdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

maç ortadaydı demişsin, maç ortada bile değildi. Gayette eze eze oynadık ama bazen şans da olacak..

Yav he he ezmişler Emenikenin 1-2 pozisyonuyla Kadlecin pozisyonu dışında bir şey yapamadınız. Baskılı oyunla eze eze oynamayı karıştırmayın. Prandelli oyun mantığı gereği topu fenere bıraktı sizde 2-3 pozisyona girdiniz havalandınız. Sneijder uzun yıllar unutamayacağınız 2gol attı sizde iyi oynadık diye kendinizi avutuyorsunuz Şu ölü halimizle bile 19 puanımız var. Birde iyi oynasak neler olacak acaba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.