Şimdi Ara

Galatasaraylılar Gelmesin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl Fenerbahçe kötü bir sezon geçiriyor, bu bir gerçek. Oynanan 5 lig maçında alınan 3 mağlubiyet, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma ümitlerinin hem aldıkları puan hem oynadıkları futbol itibariyle azalması, Guiza ve Emre'nin henüz beklenen katkıyı yapamaması, GFB-Aziz Yıldırım arasında yaşanan gerginlikler... Daha sayabileceğim örnekler var ama sanırım bu kadarı yeterli. Kısacası diyeceğim şudur ki; Galatasaraylı arkadaşlar (hatta Beşiktaşlılar ve diğer taraftarlar da) biraz daha dikkat etsin lütfen. Fenerbahçe kaybettikten sonra gelip burada eğlenmek, gülmek, dalga geçmek istiyorlar ama abartıyorlar. Kimse bana ezeli rekabet, olacak bunda kızdırma efendim demesin. Bu yapılanlar "takılmak, laf atmak" tan daha çok "onur kırıcı, sinirlendirici, tahrik edici" hal alıyor ki bu hiç hoş değil. Lütfen, biraz daha dikkat. Her Fenerbahçe yenilgisinden sonra 30 tane saçma sapan başlık açmak zorunda değilsiniz.

Aynı şey Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerli ama bunun için uyarı yapmayacağım. Zira zaten bir Galatasaraylı olduğum için, bu uyarım pek dikkate alınmayacak. Burada da akl-ı selim diğer takım taraftarların bunu yapmasını bekliyorum açıkçası.

Not: Neredeyse herkesin bilmesine ve yazı içinde yazmama rağmen belirteyim; çok çok sıkı Galatasaray taraftarıyım ve gelip bana Fenerli, Beşiktaşlı muamelesi yapmayın lütfen. Ben sadece çok iyi bir Galatasaray taraftarıyım. Anti Fenerbahçeli değil...

Not2: Bu sezon başından beri doğru düzgün yazı yazmadım foruma ve sadece gözlemledim. Bu gözlemler sonucu, bu başlığı açma gereği duydum.

• Açıkçası beni çok ilgilendirmiyor gs ve bjk lıların güldükleri eğlendikleri yorumları
    dikkatede almıyorum.ilgilenen ve aklı selim yanıtlayanlar ilgilendiriyor beni
    bu hep süregelir bir gün FB yenilir diğer gün diğeri
    FB de ömrünün sonuna dek böyle kalmaz
    diğerleride...
    keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

biz en kötü günümüzde en iyi gs ı 6-0 yendik
    şimdi herkes halinden memnun ama
    bir şey unutuyoruz
    Fenerbahçe daha oynamaya başlamadı!

Ben Fenere güvenmeye devam ediyorum
    Aziz Yıldırımın ve Aragonesin benden daha iyi futbolu bildiğini düşünüyorum burdaki herkestende fazla tabiki..

Sadece şurda sanalda olsa güzel zamanlar oluyor iki lafın belini kırıyoruz bazen ..bazı insanlar hayal kırıklığı yaratıyor bende hepsi bu

ama şunu söyleyeyeim aklı selim gs lı çok az
    bir elin parmak sayısı
    bjk lılardada daha fazla belkide..

böyle biryere varamazsınız

kimse üzerine alınmasın takımının yanlışlığını objektif olun sadece
    kimse burda ne başkan neden futbolcu ..

• herkes kıssas a kıssas halinde hocam..

birisi ne yapıyorsa ertesi gün öbürü ona yapıyor..

sölediklerin iyi güzel ama bunun önüne geçmek hiçde kolay değil bence.. Tüm zihniyeti değiştirmek gerekiyor ki bunu nasıl başaracaksın..
  • fenerbahçelilerde zaten durumun ciddiyetinin farkında takımlarının kötü gittiği apaçık ortada bencede biraz abartıyoruz gibi..
  • gs lilerin haftalardır yaptığını ben misilleme olarak 2 gündür yapmaya çalışıyorum bugün 1-2 arkadaşta destek çıktı herkes durumun farkına varıyor

fb li ile gs li bu forumda futbol konusunda tamamen ayrı varlıklardır biri ak der ise diğeri kara der
  • gs bir avrupa maçında yenildiği zaman bu forumda neler neler oldu gördük yaşadık geçin bunları fbnin avrupada başarılı olmasını istemem ligde zaten istemem ozaman nasıl taraftarlık bu iyi gsliyimdir çevremdeki fenerli arkadaşlarımada takılırım, bjklide, ama saygılı şekilde

berkay lig maçında gs-fb gs en iyi kadrolu geçen sezon fbyi yendi şampiyon oldu büyük takımlar
    birbirlerini herzaman yenebilir

ama şu denebilir fb kötü günler geçiriyor şakanında sınırı var ama burda aklıslemi gslılar az demek yanlıştır baya yanlış ilk önce sana derler kimsinki sen?herkez istediğini yazar eder saygı ve seviyeli şekilde olma şartı var tabikide

en küçük yaştan 50yaşına kadar forumda üye var
  •  Galatasaraylılar Gelmesin!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pardon yanlış ss yi koymuşum

Bu ss Galatasaray bölümünde çekilmiştir

şimdi gelde bunları sinir etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

pardon yanlış ss yi koymuşum

helal olsun adama süper özetlemiş hikayeyi

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

elimdeki ss lerin tamamını koyduğumda aynı şekide gülemeyeceksn ama

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

5.5 euro size kaldıda noldu..ala ala jasicoyu aldınız...ben olsam kombinemi yırtar atarım...30 bin kombine alan taraftara yazıktır ayıptır..108 milyon euro bütçeniz varmış ya aziz öyle diyordu...neyse jasikoya başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Curly

herkes kıssas a kıssas halinde hocam..

Etme Bulma Dünyası
  • İşin komik yanı da Galatasarayın 5 puan yani 2 maç gerisinde -geride 29 maç olduğunu söylemiyorum- ve onların kalamadığı Şampiyonlar Ligindeyiz.Yani ortada bir başarısızlık varsa bu kadar flaş transfer yapıp Şampiyonlar Ligin ön elemesinde Avrupanın orta sınıf bir takımını eleyemen Galatasaray'ındır bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |brave|heart|

ağlama duvarına çevirdiniz forumu fbliler

Blocklanmasi gereken bir sey daha. Bu ve bunun gibileri ayiklayin, bosu bosuna rahatsiz olmayin. Blockladim.
  • brave heart gibi insanlar banlanmalı bence konuları hep saptırıyorsunuz.

hıncal uluc fenerle ilgili konustumu bişey demiyorum adam konusuyor

yada adam akıllı gs lilerle bjk lilerle futbol konusuruz mac izleriz

ama bilmeyen fenerliyide sevmiorm galatasaraylıyıda besiktaslıyıda

burası sirk degil kreşde degil
  • quote:

Yeneriz deyip grublara kesin kalırız ezeiz diye arada 3 ay dolanırsan bende yakarım arkadaş

• Yok 2 aydır Gs lilerin yaptığını ben 2 gündür yapıyorum...
    Gsliler hep böyle vıdı vıdı...
    Böyle konular açarsanız sonra Fb lileri böyle konuşturursunuz işte..

Kimin ne olduğunu herkez biliyor..
    Allahın Bebesi gelmiş Gs bölümüne saydırıyor konuları...
    Sizde gelin böyle topicler açın sonra
    Adam Gslilerin yaptıklarına karşı yapıyorum vıdı vıdıdesin...

2 seneyi aşkın forumdayım ve 2 senedirde Futbol bölümündeyim...
    Hep aynı şeyler...
    Gs yenildikten sonra Fb liler Fb yenildikten sonra Gsliler yapıyor...
    Bunun nedeni Fb lilerde demiyorum ama böyle gelmiş böyle gider..
  • Katılıyorum Niralda...

20 yaş üstü kullanıcıların yapacağı şeyler değil zaten bu saçmalıklar.Şu futbol bölümüne , adam gibi futbol konuşmak , gerçekleri tartışmak için geliyorum....

Futbol bölümünü bir açıyorum , EmreFB1907 adlı veledin açtığı 6 tane provake amaçlı konu...Diyecek söz bulamıyorum.

Galatasaray bölümünde , kendi takımımın bölümünde , takımımın kadrosuyla ilgili konu açıyorum , gelip orayı bile provake ediyorlar...

Bu bence Futbol bölümünün değil , tüm internet dünyasının sorunu...

Bundan 7-8 sene evvel böyle şeyler yoktu.Çok az evde internet vardı , ve genelde seviyeli , seçkin insanlar internet forumlarına girerdi...

Şimdi ne oldu ? Her eve internet geldi , çoluk çocuk doluştu nete....
  • FB'li olmanın anti-GS ya da GS'li olmanın anti-FB olmadığı düşüncesine erişmiş ender taraftarlardan olduğun için öncelikle seni bir FB'li tebrik ediyorum.
    Teorik olarak çok güzel bir şey düşünmüşsün, ama pratikte zor.Şu konuda bile doğru söylüyorsun deyip, mesajında sataşma kokan kişiler var.Böyle gelmiş böyle gider diyenler de bana göre bu FB-GS çatışmasını sindirmiş, hatta o çatışmada yer almış kişilerden...
    Yine de böyle bir şey düşünüp uyguladığın ve bütün foruma örnek olacak bir taraftar zihniyeti oluşturduğun için bir de teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

20 yaş üstü kullanıcıların yapacağı şeyler değil zaten bu saçmalıklar.

Yaşa bakmaz bence kişinin olgunluğuyla ilgili bir durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.