Şimdi Ara

Galatasarayın Genç Transferinede bakın !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın İstanbul BŞB. takımından transfer ettiği İbrahim Demirbağ'ın tweetleri olay oldu.

Galatasaray'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan renklerine kattığı 1998 doğumlu genç yetenek İbrahim Demirbağ, twitter'da önceki aylarda paylaştığı Galatasaray karşıtı tweetler nedeniyle Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Genç futbolcunun Galatasaray hakkında yazdığı tweetleri paylaşarak, duruma tepki gösteren Galatasaray taraftarları futbolcuyu takımda görmek istemediklerini belirtirken, bazı Galatasaray taraftarları da İbrahim'in henüz yaşının küçük olduğunu, bu tavrının affedebileceğini söyleyerek futbolcuya destek oldu.

15 yaşındaki futbolcu ilk olarak tweetleri silse de tepkilerin artması üzerine twitter hesabını kapattı.

İşte o tweetleri ;
     Galatasarayın Genç Transferinede bakın !! Galatasarayın Genç Transferinede bakın !! Galatasarayın Genç Transferinede bakın !!

• Bu çocugu bırak galatasarayda oynatmayı halı saha maçına çağırmam.
  • Geregi yapılır yine o kadın yardımcı gibi. Ümit Davala halleder keyfimize bakarız.
  • Emre ile Caner'in kucuklugu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten kapatmış herhalde twitter ını. Korku böyle bişey
  • tepki üzerine hesabını kapatmış hemen, alt yapıda tek bir maça bi çıkmadan postalasınlar bu çocuğu
  • Millet ne işsizmiş arkadaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GS'li değil adam bile olamaz bu veled.
  • İşsizlikle ne alakası var ?
  • Bu forumun %80'i bu arkadaş kadar bilinçsiz kazandığı takdirde karşı tarafa sövüyor. Ama suçlu adam oluyor. Adam alırken araştır o zaman kardeşim. Varsa böyle saçmalıkları alma. Adam 10 sene kondisyoner olarak çalışıyor bi bakıyosun başka takımlıymış. Tuhaf.
  • Sanki bütün takım bütün şirket galatasaraylı.

Galatasaray bir şirketti ve başarılı olmak için herkesi kullanabilir( uç noktaları kastetmiyorum)

• Daha ergen normal böyle şeyleri yazması bizim forumda da var böyleleri. Ama madem bu kadar koyu Fenerbahçe'lisin kabul etmeyeceksin zorla kabul ettirirler diyenler çıkacaktır şimdi.

Neyse çocuk işte ama bana kalsa postalasınlar
  • Sanki bütün takım bütün şirket galatasaraylı.

Galatasaray bir şirketti ve başarılı olmak için herkesi kullanabilir( uç noktaları kastetmiyorum)

• Taraftarın tepkisi var yönetim ne yapsın twitter facebook da geçmişinimi sorgulasın ?
  • Aklıma Zaytung'un ateist imamın mesleğime profesyonelce yaklaşıyorum dedi haberi geldi.

Oyuncunun yada takımda çalışan herhangi bir görevlinin başka takımlı olması sorun değil. Profesyonellik içinde terinin son damlasına kadar mücadele etmesi önemi olan. Sonuçta yaptığı işten para kazanıyor bu insanlar.

O çocuk da, çocukluğun vermiş olduğu heyecan ile tuttuğu takımın fanatikliğini yapmış mesleğinin gereğini düşünmeden. Yaşı küçük olduğu için üzerinde durulması gereken bir durum olarak düşünmüyorum ben. Profesyonel iş ahlakı kazanması sağlanabilir.

Eğer takımlarda sadece o takım taraftarı oyuncuların olması gerekseydi, hiç yabancı transferi yapılmaması gerekirdi. Ama bizim millet abartmayı sever o yüzden pek şaşırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Sanki bütün takım bütün şirket galatasaraylı.

Hocam Fenerbahce sevgisi degil ama bu Galatasaray nefreti

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Sanki bütün takım bütün şirket galatasaraylı.

Sorun fenerli olması değil sorun bize ana avrat küfretmesi

bir dk durmadan şutlamalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedoo7

İşsizlikle ne alakası var ?

Size demedim zaten.15 yaşında transfer olan birinin geçmiş tweetlerini araştırıp tepki gösterenlere dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Aklıma Zaytung'un ateist imamın mesleğime profesyonelce yaklaşıyorum dedi haberi geldi.

Oyuncunun yada takımda çalışan herhangi bir görevlinin başka takımlı olması sorun değil. Profesyonellik içinde terinin son damlasına kadar mücadele etmesi önemi olan. Sonuçta yaptığı işten para kazanıyor bu insanlar.

O çocuk da, çocukluğun vermiş olduğu heyecan ile tuttuğu takımın fanatikliğini yapmış mesleğinin gereğini düşünmeden. Yaşı küçük olduğu için üzerinde durulması gereken bir durum olarak düşünmüyorum ben. Profesyonel iş ahlakı kazanması sağlanabilir.

Eğer takımlarda sadece o takım taraftarı oyuncuların olması gerekseydi, hiç yabancı transferi yapılmaması gerekirdi. Ama bizim millet abartmayı sever o yüzden pek şaşırmamak lazım.

dostum fenerbahçeli olması problem değil zaten açtığım konuda fenerli çıktı diye bi yazı gördün mü ? çocuk fanatik olabilir ama ne bu nefret madem bu kadar fanatik neden nefret ettiği takıma transfer oluyo profesyonellik mi şimdi bu ?

• bizde gsliyiz ama twitterda fenere bjkye sövmüyoz. ha arada dalga geçiyoz ama ben futbolcu olsam asla böyle tweetler yazmam.

şutlayın dışarı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.