Galatasaray ile Strum Graz takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması 01 Ekim Perşembe günü saat 22.05’ten itibaren TNT kanalı tarafından yayınlanacak.
Allah Allah? İlk maçlarda yine bizimki açık kanalda idi. O zaman FB'li dostlar yine şifreli kanaldan mı seyredecekler? Şikayetçi değilim de... Ben, bizim ve FB nin sıra ile dönüşümlü olarak açık kanalda yer alacağını düşünmüştüm. Sevindim. Allah FB li dostlara da sabır versin. Yine int. üzerinden maçı yayınlayacak site veya uyduda açık kanal kovalayacaklar.
Bu TNT'yi sevdim be arkadaş
Sadece deplasmandaki maçları verecek diye biliyorum. Yinede üzümünü yiyelim, bağını sormayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: muRTah
Allah Allah? İlk maçlarda yine bizimki açık kanalda idi. O zaman FB'li dostlar yine şifreli kanaldan mı seyredecekler? Şikayetçi değilim de... Ben, bizim ve FB nin sıra ile dönüşümlü olarak açık kanalda yer alacağını düşünmüştüm. Sevindim. Allah FB li dostlara da sabır versin. Yine int. üzerinden maçı yayınlayacak site veya uyduda açık kanal kovalayacaklar.
bende deplasman maçlarını tnt verir diye düşünmüştüm.bekleyip görecez pana maçı öncesinde kaç kere değişti kanal
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Sadece deplasmandaki maçları verecek diye biliyorum. Yinede üzümünü yiyelim, bağını sormayalım.
aynen bende deplasman diye biliyorum ama dedigin gibi bağı sormaya gerek yok üzümü veriyorlar
Ya TNT bir yanlış yaptı ya da biz sadece deplasman maçlarının TNT de yayınlanacağı konusunu yanlış biliyoruz.
sus çaktırma
süper haber
farketmiyor bana , evde maç izlemekten tat alamıyorum..stadta veya en kötü alkollü mekanda izlemem gerekiyor rahat rahat
tüh kötü oldu, keşke bu seferde Fenerin maçı verseydi önce Tvden Fenerin maçını seyrederdik, sonrada gider kalabalık ortamda güzel futbol izleyerek Fener maçının etkisinden kurtulur kendimize gelirdik
Güzel
Toplam 6 Maç Olarak Açıklanmıstı.İlk 3 Maç Galatasaray,Son 3 Maç Fenerbahçe Olarak İşliyor Buna Göre 22 Ekim Samiyendeki Dinamo Bükreş Maçıda Tnt'de o zaman
O zaman ilk iş çatallı bi anten almak. Tv kartı yok yazılım atıp ta şifre giremiyoruz anasını satiyim. Ya da enişteme söyliyim bozuk d-smartın kartını kargolasın
ilk üç maçı bizim sonra ki üç maçı fb nin veriyor olmasınlar?
Tamam güzel hoş helal
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
ilk üç maçı bizim sonra ki üç maçı fb nin veriyor olmasınlar?
Olsun içerideki iki maçımızı TNT vermiş olur
iyi iyi şifreye girmesse iyi geçen maçta ilk 20 dakikası şifredeydi nasıl oldu bende bilmiyorum bi anda gitti şifre izledim bende maçı
Evde izlemekten keyif almadığımdan fark etmiyor. Öyle veya böyle 3 maçımızı vericeklerdi zaten. Hangi 3 maç olduğu çok önemli deil zaten hep yeniyoruz.
bari şifreli desinler güzel deriz. milleti sevindirip sonrada dünyayı başına yıkmak hoşlarına gidiyor galiba.