Şimdi Ara

Galatasaray-Sturm Graz Maçı Tnt’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray ile Strum Graz takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması 01 Ekim Perşembe günü saat 22.05’ten itibaren TNT kanalı tarafından yayınlanacak.

TNT Yayın Akışı - Organik Futbol - Atar Yemez

• Allah Allah?
    İlk maçlarda yine bizimki açık kanalda idi. O zaman FB'li dostlar yine şifreli kanaldan mı seyredecekler?
    Şikayetçi değilim de...
    Ben, bizim ve FB nin sıra ile dönüşümlü olarak açık kanalda yer alacağını düşünmüştüm.
    Sevindim. Allah FB li dostlara da sabır versin. Yine int. üzerinden maçı yayınlayacak site veya uyduda açık kanal kovalayacaklar.
  • Bu TNT'yi sevdim be arkadaş
  • Sadece deplasmandaki maçları verecek diye biliyorum. Yinede üzümünü yiyelim, bağını sormayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Allah Allah?
    İlk maçlarda yine bizimki açık kanalda idi. O zaman FB'li dostlar yine şifreli kanaldan mı seyredecekler?
    Şikayetçi değilim de...
    Ben, bizim ve FB nin sıra ile dönüşümlü olarak açık kanalda yer alacağını düşünmüştüm.
    Sevindim. Allah FB li dostlara da sabır versin. Yine int. üzerinden maçı yayınlayacak site veya uyduda açık kanal kovalayacaklar.

bende deplasman maçlarını tnt verir diye düşünmüştüm.bekleyip görecez pana maçı öncesinde kaç kere değişti kanal

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sadece deplasmandaki maçları verecek diye biliyorum. Yinede üzümünü yiyelim, bağını sormayalım.

aynen bende deplasman diye biliyorum ama dedigin gibi bağı sormaya gerek yok üzümü veriyorlar
  • Ya TNT bir yanlış yaptı ya da biz sadece deplasman maçlarının TNT de yayınlanacağı konusunu yanlış biliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sadece deplasmandaki maçları verecek diye biliyorum. Yinede üzümünü yiyelim, bağını sormayalım.

sus çaktırma
  • süper haber
  • farketmiyor bana , evde maç izlemekten tat alamıyorum..stadta veya en kötü alkollü mekanda izlemem gerekiyor rahat rahat
  • tüh kötü oldu, keşke bu seferde Fenerin maçı verseydi önce Tvden Fenerin maçını seyrederdik, sonrada gider kalabalık ortamda güzel futbol izleyerek Fener maçının etkisinden kurtulur kendimize gelirdik
  • Güzel
  • Toplam 6 Maç Olarak Açıklanmıstı.İlk 3 Maç Galatasaray,Son 3 Maç Fenerbahçe Olarak İşliyor
    Buna Göre 22 Ekim Samiyendeki Dinamo Bükreş Maçıda Tnt'de o zaman
  • O zaman ilk iş çatallı bi anten almak. Tv kartı yok yazılım atıp ta şifre giremiyoruz anasını satiyim. Ya da enişteme söyliyim bozuk d-smartın kartını kargolasın
  • ilk üç maçı bizim sonra ki üç maçı fb nin veriyor olmasınlar?
  • Tamam güzel hoş helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

ilk üç maçı bizim sonra ki üç maçı fb nin veriyor olmasınlar?

Olsun içerideki iki maçımızı TNT vermiş olur
  • iyi iyi şifreye girmesse iyi geçen maçta ilk 20 dakikası şifredeydi nasıl oldu bende bilmiyorum bi anda gitti şifre izledim bende maçı
  • Evde izlemekten keyif almadığımdan fark etmiyor. Öyle veya böyle 3 maçımızı vericeklerdi zaten. Hangi 3 maç olduğu çok önemli deil zaten hep yeniyoruz.
  • bari şifreli desinler güzel deriz. milleti sevindirip sonrada dünyayı başına yıkmak hoşlarına gidiyor galiba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.