şifreli verecek olduktan sonra istediği kanalda versin
BACD19A00320092C anladınız siz onu :D fazla ses çıkartmayın sistem = Biss
Ohhh mis Çaktırmaaaa
d-smarttan sonra söyle evde kurulup samiyende Avrupa Maçı izlemeyeli baya oldu. Fikstür zaten Süperdi.İçerdeki Sturm ve Dinamo Maçlarını Kayıpsız Geçmemiz Lazım. Dinamo Bükreş Deplasmanında(Seyircisiz)Oynucağımız Maç Gruptan Çıkmayı Garantileyen Maç Olur.
Şifre koyuyor TNT
Benim alete BissKey'de giremiyorum.
la ne si caktırılmayacak....
hani dışardaki maçları verecekti TNT,
zaten yeniliyoz bide üstüne paramı verecez...
Ohh sevindim valla billa bu habere. Ben zaten girmiştim şifreyi geçen hafta,bu hafta girmeye gerek yok heralde.
D-smart uyduda şifre girmiyorlar.
Harika haber.
Akıllı Tabi TNT.Neden Fb nin maçlarını versinki?berbat futbol oynayan takımın macını neden gostersın,dier tarafta gelene gidene 3 atan bi takım var.Fb nin macını verip 90 dakika futbol adına bir şey yapmayan 2 mactır frikik golu atmıs bi takımın neden macını versınkı?
quote:
Orijinalden alıntı: wildsould
Akıllı Tabi TNT.Neden Fb nin maçlarını versinki?berbat futbol oynayan takımın macını neden gostersın,dier tarafta gelene gidene 3 atan bi takım var.Fb nin macını verip 90 dakika futbol adına bir şey yapmayan 2 mactır frikik golu atmıs bi takımın neden macını versınkı?
Fener son 3 maçta 3 gol,Gs son 3 maçta 9 gol.
fener hep son anda kurtaryo..steua bükreş dağıtacak bence feneri
Sonradan bi b.kluk çıkmasında..
Önceden sadece deplasman maçları demişlerdi herlade artık şöyle yapacaklar ilk 3 fikstür Galatasaray sonraki 3 fikstür Fenerbahçe sanırım yoksa onlara haksızlık olur
Tnt biss keyini
1. kısım 6 harf veya sayı girişi 2. kısım 2 giriş 3. kısım 16 girişli şekilde verebilecek var mı ?
Cihaz Next 5500 xcl
Bıraksınlar yaaa geçenki maçta gördük ne yaptıklarını. Şifreye girerler yine kalır herkes ortada
Okur Okumaz "Hassie" dedim. Ama maç ASY de yani D-Smart'ta. Heyecana gerek yok.
Yayın akışında var ilginç
geçen hafta evde gs yi izleyip cafeye gitmiştim şimdide cafeden eve gelecem anlaşılan fb nin maçı 20:00 demi?
quote:
Orijinalden alıntı: aliihsan_gs_12
Galatasaray ile Strum Graz takımları arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşması 01 Ekim Perşembe günü saat 22.05’ten itibaren TNT kanalı tarafından yayınlanacak.