Şimdi Ara

Galatasaray Schalke'yi 1-0 yenecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün rüyamda Schalke Galatasaray maçını izleyemiyordum sonra eve gelince direk maçın skoruna bakıyodum Schalke 0 - 1 Galatasaray yazıyodu bunu görünce büyük bir sevinçle uyandım.İnşallah tutar.Tutarsa uplarsınız

• Çok zor bol gollü geçecek maç. İki takımda açık verecek. Umarım gollü beraberlikte turu geçeriz.
  • bizim takım mutlaka olmadık bir zamanda, entresan bir hatayla gol yer, 90 dakika onları oynatmaz ama adam gelir iki adımda golü atar heğ öyle oluyor ya
  • Gollü geçer gibi geçiyor banada fakat temkinli oynayacak 2 takımda belki 2 1 bizim galibiyetimiz yada 2 2 biter belkide 1 0 yeniliriz Gençler maçında nasıl oynucaz merak ediyorum son prova
  • Birde bizim rüyamıza girse diyorum şu maçlar.?
  • biz o maçı gol yemeden bitiremeyiz imkansız ötesi birşey
  • 60-70 dk arasında kontra ataktan gol yeriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence gol yeriz büyük ihtimal, umarım çıkarız ya.
  • 2-2 bitecek.
  • malesef 4-1 schalke
  • O değil de golü Hamit atarsa buralarda çıldırıp yorumlarında 360 derece dönecek baya bir kişi var, onları izlemek güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

O değil de golü Hamit atarsa buralarda çıldırıp yorumlarında 360 derece dönecek baya bir kişi var, onları izlemek güzel olurdu

valla hocam hamit 4 tane gol atsada bu topu ezme işini bırakmadıktan sonra tırt
  • quote:

O değil de golü Hamit atarsa buralarda çıldırıp yorumlarında 360 derece dönecek baya bir kişi var, onları izlemek güzel olurdu

180
  • İnşallah geçicez schalkeyi
  • quote:

360 derece dönerlerse yine hamit kötü derler 180 derece dönmeleri lazım
  • zor maç.adamlar ligde kötüydüler bizi hallaç pamuğu gibi attılar.şimdi ise ligde form tuttular.bu maç herkes varını yoğunu ortaya koyacak.umarım geçeriz onları sokağa dökülürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

360 derece dönerlerse yine hamit kötü derler 180 derece dönmeleri lazım

• Shalke gole yakın bir takım, 1-0 çok çok düşük bir ihtimal...
  • hic huyum degildir ama dün bende rüya bir rüya gördüm
    Drogba 2. saridan kirmizi yiyordu ve malesef 1-0 eleniyorduk...
    rüyalar tersine derler
  • quote:

Hamit'e Schalke maçında iyi kaymiştim gol atip turu geçmemizi sağlarsa affederiz ama daha çok kara boğanin atmasini istiyorum Almanlari ayri sever DROGBAA geçen yildan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.