Arkadaşlar daha önce hiç maça gitmedim, elime bilet geçti maça gidicem ama passolig bugün müracaat ettim. Tek geçişlik bilet işlemi nasıl olucak, bilet VİP olduğu için ben nerden giriş yapıcam, nerden tek girişlik kart alıcam beni bilgilendirirseniz sevinirim. Birde çok soğuk olur mu ?
GANN1CUS
kullanıcısına yanıt
VIP kapıları aslanlı yolu bitirdikten sonra bayağı ilerde kardeş yürü yürü bitmiyor yol biletinde giriş kapın yazar , tek girişlik kartını , aslanlı yolda bulunan bilet gişelerinden alabilirsin... hava soğuk olsa bile ısıtıcılar var çatıda , ben çoğu maçta terliyorum kışın..gerçi biz susmuyoruz ondan olabilir.. dortmund maçını batı vip te izlemiştim..yerin çok güzel...hatta bizim kulübeye yakın otur tv den görünürsün...
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAsGalat
VIP kapıları aslanlı yolu bitirdikten sonra bayağı ilerde kardeş yürü yürü bitmiyor yol biletinde giriş kapın yazar , tek girişlik kartını , aslanlı yolda bulunan bilet gişelerinden alabilirsin... hava soğuk olsa bile ısıtıcılar var çatıda , ben çoğu maçta terliyorum kışın..gerçi biz susmuyoruz ondan olabilir.. dortmund maçını batı vip te izlemiştim..yerin çok güzel...hatta bizim kulübeye yakın otur tv den görünürsün...
Yok hocam VİP değilmiş, diğer maçların herhangi birinde vip denk gelicek Sordum passolig işini hallettim nasıl yapılacağını felan. Bilet Yerim Odeabank 205
GANN1CUS
kullanıcısına yanıt
oooo eski adıyla pegasus alt , gel gel en güzel yer boşver batıyı filan ben de ordayım sette davulların olduğu kısım
quote:
oooo eski adıyla pegasus alt , gel gel en güzel yer boşver batıyı filan ben de ordayım sette davulların olduğu kısım
Benim içinde daha iyi oldu, vip'te barığan olmaz diye düşünüyorum oturup maçlarını izlerler. Madem gidiyoruz bağırıp çağıralım ben yerimde duramam zaten sevindim tezahürat yapan taraftarın yanında olacağım için Daha önce izlemediğim için soruyorum kusura bakmayın, kale arkasındayız mağlum diğer kalede gol olunca görme açısı iyimi yoksa görünmüyor mu
GANN1CUS
kullanıcısına yanıt
ben samiyende de kapalıdaydım , samiyenin son dönemleri kulüp kombine satsın diye ultrAslan olarak eski açığa geçtik , samiyende dürbün gerekiyordu diğer kaleyi görmek için adsfdasd
ama arena öyle değil , kale arkasında da olsa sahaya hakimsin , net görünüyor her yer...ama benden tavsiye çok orta bloğa ilk maçında yaklaşma ; kafana tokmak,şaşal su fırlatırlar vs vs vs ortadan uzak dur..
ne güzel keşke herkes senin gb olsa bağırıcaksın kardeşim stadda , izliceksen evinde izle stadda bagırılır
quote:
ben samiyende de kapalıdaydım , samiyenin son dönemleri kulüp kombine satsın diye ultrAslan olarak eski açığa geçtik , samiyende dürbün gerekiyordu diğer kaleyi görmek için adsfdasd
ama arena öyle değil , kale arkasında da olsa sahaya hakimsin , net görünüyor her yer...ama benden tavsiye çok orta bloğa ilk maçında yaklaşma ; kafana tokmak,şaşal su fırlatırlar vs vs vs ortadan uzak dur..
ne güzel keşke herkes senin gb olsa bağırıcaksın kardeşim stadda , izliceksen evinde izle stadda bagırılır
Tamam hocam çok sağolun bilgilendirdiğiniz için sağ tarafa kayarım bilet numarasıda orda zaten Siz tribüne reislik yapıyor musunuz ve ya davul sizde mi
hacı bilet numarası filan hikaye odea bank ta kafana göre takıl... yok kardeşim ne reisliği , davul bende değil , davul genelde 20-24 yaş arası arkadaşlarda oluyor , angarya iş uzun yıllardır gidiyorum maçlara , deplasman avrupa maçları basket voleybol kürek alt yapı vs vs vs
quote:
hacı bilet numarası filan hikaye odea bank ta kafana göre takıl... yok kardeşim ne reisliği , davul bende değil , davul genelde 20-24 yaş arası arkadaşlarda oluyor , angarya iş uzun yıllardır gidiyorum maçlara , deplasman avrupa maçları basket voleybol kürek alt yapı vs vs vs
Anladım hocam gerçekten helal olsun size. Tekrardan teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
GANN1CUS
kullanıcısına yanıt
rica ederim, iyi seyirler kardeş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme