Şimdi Ara

Galatasaray maçına Rus hakem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turundaki Lazio - Galatasaray maçına Rus hakem Vladislav Bezborodov atandı.
    UEFA Avrupa Ligi Son 32 Tur’da Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş maçını, Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.
    25 Şubat Perşembe günü Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Lazio – Galatasaray maçında Bezborodov’un yardımcılıklarını ise Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem Valeri Danchenko, ilave yardımcı hakemler ise Aleksei Eskov ve Igor Fedotov olacak.

(AMK)

• umutu feda edelim hakeme kırmızı gösterip oyundan atılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

umutu feda edelim hakeme kırmızı gösterip oyundan atılsın

Şakası bır yana gercekten cok gereksız bır atama olmus.
  • Artniyet değil de nedir şimdi bu? Sonra hep komplo teorisi üretiyorsunuz derler.
  • Geri kalan tüm ülkelerle aramız enfes olduğundan Uefa art niyetli davranmış!!!!

Yahu adamlar ülkeler arası siyasi ilişkileri düşünüp hakem atasa, saatlerce düşünüpte uygun hakem bulamaz bizim maçlara. Ne yazık ki Abd futbol federasyonundan uefa müsabakalarına hakem de atanamıyor.
  • Oha ciddi mi bu?
    Ben olsam maça çıkartmazdım takımı
    Göz göre göre eletecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Art niyetli bisey yapacagini sanmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Bilica PAOK maçında yok!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakem çok iyi niyetli olsa bile yapacağı en ufak hatada soru işaretleri oluşacak akıllarda. Mantıklı bir atama değil kesinlikle.
  • Bu bahane olmamalı,kazanıp gelin şu maçı.Takım son maçlarda umuta ara pası hiç denemiyo bu maçta kilidi öyle açacaksınız bence.
  • Bize diyenlere bak herseyde bir sey ariyorsunuz diye bu konuya ne demeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moskova'yı sahasında ezersek hakem de intikamını sizden alır derdim de Lazio zaten sizi hakemsiz de yener.

• Hata yaparsa cezasını yer çok sorun olacağını zannetmiyorum ama düşünün ki bir Arnavut takımının Avrupa maçına Sırp hakem veriliyor aouvvvvvvv skandal
  • Bu zamana kadar kimden destek gördük ki. Bir Türk takımı avrupa da maç kazanacaksa 12 kişiyide yenmek zorunda.
  • Keşke Deniz Ateş Bitnel olsaydı
  • Feyste bi arkadasin yorumu vardi aynen soyle;
    Neyse sucu hakeme atariz cok gulmustum ya

• Turk hakem versinler isterlerse. Denizli ayni kafayla cikarsa zaten elenecegiz. Ayrica adam bu seviyeye cikmis, gidip kariyerini niye yaksin saçma bir sebepten oturu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Geri kalan tüm ülkelerle aramız enfes olduğundan Uefa art niyetli davranmış!!!!

Yahu adamlar ülkeler arası siyasi ilişkileri düşünüp hakem atasa, saatlerce düşünüpte uygun hakem bulamaz bizim maçlara. Ne yazık ki Abd futbol federasyonundan uefa müsabakalarına hakem de atanamıyor.

Ruslarla kötü olduğu kadar hangi ülke ile kötü?
  • Zaten elencegiz , Türk hakem atasalar bile fayda etmez

• Ruslarla kötü olduğumuz kadar hangi ülke ile kötüyüz?
    Olacaktı
  • dede ve yönetimin bahanesi hazır desenize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.