Şimdi Ara

Galatasaray la gurur duyuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi oynadık. Gününde olmayan oyuncularımız vardı. ama koskoca real madrid hakemle bizi ancak yenebildi. onlar attı biz atamadık. Olsun. Hepinize helal olsun. Takımım bugun son sekizde ve günlerdir ispanya yatıp kalkıp bizi yazıyor. mutluyum. istanbulda turu geçemesekte yenelim bunları keyfimizi alalım. bu işin gelecek yılları da var.

SENEYE ALEMİN KRALI BİZİZ DİYORUM..........

• "koskoca real madrid hakemle bizi ancak yenebildi"

Madem hakeme bağlıyorsun olayı bunun bi de rövanşı var, GS çıkar 4 atar eler o zaman.
  • Hakemle falan sanmıyorum hocam gene yenilirdik ama en azından skor 2-1 falan olurdu.

Söylediğin gibi takımımızla gurur duymamak elde değil.Sayelerinde yıllardır hasretini çektiğimiz yerde mücadele ediyoruz.Seneye daha güçlü olarak tekrar buralara geleceğiz inşallah.
  • hakeme bağlamıyorum. ama hakemin yanlı olduğunu söylüyorum. hakem dürüst olsa 3 1 yada 3 2 olurdu. o zaman farklı olurdu. yada ben senin gibi okuma özürlüye neden açıklama yapıyorum ki bi git allesen ya
  • Reali bu haliyle geçemezdik belki,belkide geçerdik

2 penaltı,2 tanede hakem yüzünden gol yedik

var mı bir haksızlıkla atamadıkları pozisyon ? yok,

ben inanıyordum arkadaş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

"koskoca real madrid hakemle bizi ancak yenebildi"

Madem hakeme bağlıyorsun olayı bunun bi de rövanşı var, GS çıkar 4 atar eler o zaman.

hocam diğer konuda dedikleri kadar varsın.. provakatör bir fenerli misin yoksa o kadar realist'leştin ki taraftarlık duygunu da mı aldı bilmiyorum ama çözemedim mesajlarını valla neyse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

"koskoca real madrid hakemle bizi ancak yenebildi"

futbola bir başka bencil açısı daha....
    bir koyu galatasaraylı olarak yenilgiyi bekliyordum.herkes bekliyordu terim de dahil ama biz skoru 1-0 yada 2-1 mağlup şekilde koruyabiirdik.1 farkla vs. demek istediğimizz maçı hakem yüzünden yenilmemiz değil maçı hakem yüzünden 3 FARKLA yenilmemiz. şimdi işimiz daha zorlaştı ama evimizde 2-0 / 1-0 gibi galibiyetler başrabilirdik. şimdi bakıyorum 3-0 gibi skorlar almamız gerek bu neredeyse imkansız.umarım anlatabilmişimdir futboldan aciz dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece eksik olan defans kurgusuda halledildiğinde neler olacağı aşikar dünkü futboldan son derece memnunum...
    Buradan hakem dışında fazla eleştiri yapmak imkansız maçın genelinde başa baş bir mücadele oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi hakem hatalar yaptı ama bi gerçek varki bence real madrid sanki antrenman maçı yapıyor gibiydi yani 6 atmak istese atardı bence
    çünkü hiç kastıkarını baskı yaptıklarını gormedim, schalke bile daha baskılı oynadı
    yani geçmiş olsun artık hayal :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.