Şimdi Ara

Galatasaray Kaptanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boris Nikolof
    Emin Bülent Serdaroğlu
    Horace Armitage
    Hasan Basri
    Celal İbrahim
    Sadi Bey
    Ali Sami Yen

1908-1911

Emil Oberle
    Necip Şahin
    Sedat
    Hüseyin
    Ziya

1920–1924

Adil Giray

1924–1936

Nihat Bekdik

1936-?

Mithat Ertuğ
    Avni Kurgan
    Suavi Atasgun
    Necdet Cici
    Salim Şatıroğlu
    Selahattin Almay
    Faruk Barlas
    Arif Sevinç
    Musa Sezer
    Danyal Vuran

?-1953

Gündüz Kılıç

1953-1954

Bülent Eken

1954

Muzaffer Tokaç

1954

Naci Özkaya

1954-1960

Coşkun Özarı
    İsfendiyar Açıksöz

1960-1967

Turgay Şeren
    1967-1969
    Metin Oktay
    1969-1971
    Talat Özkarslı

1971-1973

Uğur Köken

1973-1975

Muzaffer Sipahi

1975-1978

Nihat Akbey

1978-1979

Mehmet Oğuz

1979-1980

Gökmen Özdenak

1980-1985

Fatih Terim

1985-1991

Cüneyt Tanman

1991-1994

Erdal Keser

1994-1995

Tugay Kerimoğlu

1995-2005

Bülent Korkmaz

2005-2008

Hakan Şükür

2008-2009

Ümit Karan

2009-2011

Arda Turan

2011

Sabri Sarıoğlu

2011–

Tomáš Ujfaluši[/center]

101 sene sonra ilk yabancı kaptanımız Ujfalusi

• Vay be, ne efsane isimler var...En efsanesi Bülent Korkmaz'dır benim için.Bu arada biraz uzak kaldım kaptanlık konusundan, Ujfalusi'nin birinci kaptan olacağı kesinleşti mi?
  • orda 2011 de sabri yazıyor ya tüm tarihe hakaret kabul ediyorum o zaman.. galatasarayda kaptan olmak bu kadar önemliyken hiç mi adam yoktu geçen sene sabri oldu 1nci kaptan. ayhan bile ondan daha çok hak ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

orda 2011 de sabri yazıyor ya tüm tarihe hakaret kabul ediyorum o zaman.. galatasarayda kaptan olmak bu kadar önemliyken hiç mi adam yoktu geçen sene sabri oldu 1nci kaptan. ayhan bile ondan daha çok hak ediyordu.

+1.Tamam takımını çok seviyor ama futbol oynayarak değil tribünden destek olsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertrand Russell

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

orda 2011 de sabri yazıyor ya tüm tarihe hakaret kabul ediyorum o zaman.. galatasarayda kaptan olmak bu kadar önemliyken hiç mi adam yoktu geçen sene sabri oldu 1nci kaptan. ayhan bile ondan daha çok hak ediyordu.

+1.Tamam takımını çok seviyor ama futbol oynayarak değil tribünden destek olsa daha iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Sabri de futbola yabancı. ulan şu adamı mağaraya bile kaptan yapmazlar herif biz de pazuband taşıyor. allah çarpsın kendimi dövcem bunun yüzünden. allah seni davul etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Sabri de futbola yabancı. ulan şu adamı mağaraya bile kaptan yapmazlar herif biz de pazuband taşıyor. allah çarpsın kendimi dövcem bunun yüzünden. allah seni davul etsin

Alıntıları Göster
    Kaptan Selçuk İnan olmalı Galatasaray'da,hem efendinin son katmanı,hem futbolcunun kralı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Kaptan Selçuk İnan olmalı Galatasaray'da,hem efendinin son katmanı,hem futbolcunun kralı.

Hangi takımlısın artık sen _
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Alıntıları Göster
    Beyler tamam adam yeteneksiz,kendini geliştiremiyor,yok yani aga gitmiyor ileri bi adım bile ama Galatasaray'ın çocuğu paraya tapmayan adam 93'den beri bu kulübe hizmet veriyor.Biz ne adamlar gördük doğuştan FENERLİ olan.En azından takımı ve taraftarı ateşlemeyi biliyor.Hain dediğiniz Ardaya bile kaptanlık konusunda laf edilmezken Sabriye edilmesi saçma.Sabriyi Galatasaray formasından başka formayla düşünemiyorum.

Edit:Türk olarak kaptalığı HAKAN BALTA alması lazım 5 senedir takımımızda oynuyor.11'de Sabri varsa Sabri takmalı pazu bandını.Ama bana göre Ujfada kalması daha mantıklı çünki geçen senede kaptanımızdı şimdi elinden o pazubandını alırsan adam bi kompleks içine girebilir ama hiç zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

quote:

Hiçbi takımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

quote:

quote:

Hiçbi takımlı

Alıntıları Göster
    Ayhan Akman'da oldu usta o nerde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

quote:

quote:

Hiçbi takımlı

Alıntıları Göster
    Selçuk İnan'ın olmasına karşıyım açıkçası. Aslında belli bir nedeni yok ama olmasını istemiyorum.

Bence 10 numara daha çok yakışır Selçuğa. Kaptanın ise melo olması daha iyi diye düşünüyorum

Tamam belki hal ve hareketleri kaptan'a yakışmaz ama bence en uygunu melo'dur

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

O 1. kaptan değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertrand Russell

quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

O 1. kaptan değildi

Alıntıları Göster
    Ujfalusi 1. kaptan mi olacak bu sene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Ujfalusi 1. kaptan mi olacak bu sene?

Alıntıları Göster
    Daha önce kaptanlık için Selçuk İnan ismi geçiyordu.Muhtemelen Ujfalusi Selçuk Hakan olur.İçlerinde en eski Hakan sabriden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ralf_Jones

Daha önce kaptanlık için Selçuk İnan ismi geçiyordu.Muhtemelen Ujfalusi Selçuk Hakan olur.İçlerinde en eski Hakan sabriden sonra

Alıntıları Göster
    sabri gibi bir maskotun gs ye kaptan yapması ft nin en büyük hatasıdır
    balta ve urfalı yapmalı bu yıl kaptanlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

sabri gibi bir maskotun gs ye kaptan yapması ft nin en büyük hatasıdır
    balta ve urfalı yapmalı bu yıl kaptanlığı

Alıntıları Göster
    Lincoln'e bile kaptanlık vermiştik 1-2 maç sanırsam . Hertha Berlin maçıydı. Sonra Ardaya verildi. İyice sapıttık son senelerde . Ama artık Selçuk veya Hakan Baltaya verilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Lincoln'e bile kaptanlık vermiştik 1-2 maç sanırsam . Hertha Berlin maçıydı. Sonra Ardaya verildi. İyice sapıttık son senelerde . Ama artık Selçuk veya Hakan Baltaya verilmeli.

Alıntıları Göster
    Hakan Balta'ya verilmeli kaptanlık. Ama Hakan da pek konuşan bir isim değil sahada. Hiç konuşmuyor. Liderlik vasfı , takımı koruyup kollayaca ve ateşleyecek idare gücü yok. Bizim takımda yabancılara 1. kaptalınlık verilmez. Ujfa bu sene 1. kaptan olmayacak sanırsam. Sabri'ye niye verildi ki kaptanlık hala anlamış değilim. Aslında adı ile hitap yerine bir ton küfür etmek isterim bu herife de ban yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Hakan Balta'ya verilmeli kaptanlık. Ama Hakan da pek konuşan bir isim değil sahada. Hiç konuşmuyor. Liderlik vasfı , takımı koruyup kollayaca ve ateşleyecek idare gücü yok. Bizim takımda yabancılara 1. kaptalınlık verilmez. Ujfa bu sene 1. kaptan olmayacak sanırsam. Sabri'ye niye verildi ki kaptanlık hala anlamış değilim. Aslında adı ile hitap yerine bir ton küfür etmek isterim bu herife de ban yerim.

Alıntıları Göster
    Sabri Sarıoğlu çekemeyenler ne komiksiniz.Adamı sadece bu sezon için düşünmeyin tarihide araştırın.Daha yaşınız küçük sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: %99

Sabri Sarıoğlu çekemeyenler ne komiksiniz.Adamı sadece bu sezon için düşünmeyin tarihide araştırın.Daha yaşınız küçük sanırım

Alıntıları Göster
    Ulfa'nın 1. kaptan olacağı kesin mi ? Açıklama yapılmadı yapıldı da ben mi kaçırdım nereden çıktı bu haber bi anda?.. Ben yerli bir oyuncunun olması taraftarıyım eğer olmayacak ise yabancılardan elmander seçilebilinir. Ulfa hakem ile çok uğraşıyor futbol hayatı boyunca en çok yaptığı şey ve yediği her kart hakem dialoglarından olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Konuşuyor, biz pek göremiyoruz. Hatta hakemlere bile yardırdığını biliyorum, devre arasında maç içinde fark etmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.