Vay be, ne efsane isimler var...En efsanesi Bülent Korkmaz'dır benim için.Bu arada biraz uzak kaldım kaptanlık konusundan, Ujfalusi'nin birinci kaptan olacağı kesinleşti mi?
orda 2011 de sabri yazıyor ya tüm tarihe hakaret kabul ediyorum o zaman.. galatasarayda kaptan olmak bu kadar önemliyken hiç mi adam yoktu geçen sene sabri oldu 1nci kaptan. ayhan bile ondan daha çok hak ediyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
orda 2011 de sabri yazıyor ya tüm tarihe hakaret kabul ediyorum o zaman.. galatasarayda kaptan olmak bu kadar önemliyken hiç mi adam yoktu geçen sene sabri oldu 1nci kaptan. ayhan bile ondan daha çok hak ediyordu.
+1.Tamam takımını çok seviyor ama futbol oynayarak değil tribünden destek olsa daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: Bertrand Russell
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
+1.Tamam takımını çok seviyor ama futbol oynayarak değil tribünden destek olsa daha iyi olurdu.
Alıntıları Göster
Sabri de futbola yabancı. ulan şu adamı mağaraya bile kaptan yapmazlar herif biz de pazuband taşıyor. allah çarpsın kendimi dövcem bunun yüzünden. allah seni davul etsin
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
Sabri de futbola yabancı. ulan şu adamı mağaraya bile kaptan yapmazlar herif biz de pazuband taşıyor. allah çarpsın kendimi dövcem bunun yüzünden. allah seni davul etsin
Alıntıları Göster
Kaptan Selçuk İnan olmalı Galatasaray'da,hem efendinin son katmanı,hem futbolcunun kralı.
quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!
Kaptan Selçuk İnan olmalı Galatasaray'da,hem efendinin son katmanı,hem futbolcunun kralı.
Alıntıları Göster
Beyler tamam adam yeteneksiz,kendini geliştiremiyor,yok yani aga gitmiyor ileri bi adım bile ama Galatasaray'ın çocuğu paraya tapmayan adam 93'den beri bu kulübe hizmet veriyor.Biz ne adamlar gördük doğuştan FENERLİ olan.En azından takımı ve taraftarı ateşlemeyi biliyor.Hain dediğiniz Ardaya bile kaptanlık konusunda laf edilmezken Sabriye edilmesi saçma.Sabriyi Galatasaray formasından başka formayla düşünemiyorum.
Edit:Türk olarak kaptalığı HAKAN BALTA alması lazım 5 senedir takımımızda oynuyor.11'de Sabri varsa Sabri takmalı pazu bandını.Ama bana göre Ujfada kalması daha mantıklı çünki geçen senede kaptanımızdı şimdi elinden o pazubandını alırsan adam bi kompleks içine girebilir ama hiç zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Hangi takımlısın artık sen _
Hiçbi takımlı
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
quote:
quote:
Hiçbi takımlı
Alıntıları Göster
Ayhan Akman'da oldu usta o nerde ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer
quote:
quote:
Hiçbi takımlı
Alıntıları Göster
Selçuk İnan'ın olmasına karşıyım açıkçası. Aslında belli bir nedeni yok ama olmasını istemiyorum.
Bence 10 numara daha çok yakışır Selçuğa. Kaptanın ise melo olması daha iyi diye düşünüyorum
Tamam belki hal ve hareketleri kaptan'a yakışmaz ama bence en uygunu melo'dur
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
O 1. kaptan değildi
quote:
Orijinalden alıntı: Bertrand Russell
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
O 1. kaptan değildi
Alıntıları Göster
Ujfalusi 1. kaptan mi olacak bu sene?
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
Ujfalusi 1. kaptan mi olacak bu sene?
Alıntıları Göster
Daha önce kaptanlık için Selçuk İnan ismi geçiyordu.Muhtemelen Ujfalusi Selçuk Hakan olur.İçlerinde en eski Hakan sabriden sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Ralf_Jones
Daha önce kaptanlık için Selçuk İnan ismi geçiyordu.Muhtemelen Ujfalusi Selçuk Hakan olur.İçlerinde en eski Hakan sabriden sonra
Alıntıları Göster
sabri gibi bir maskotun gs ye kaptan yapması ft nin en büyük hatasıdır balta ve urfalı yapmalı bu yıl kaptanlığı
quote:
Orijinalden alıntı: jAccuse
sabri gibi bir maskotun gs ye kaptan yapması ft nin en büyük hatasıdır balta ve urfalı yapmalı bu yıl kaptanlığı
Alıntıları Göster
Lincoln'e bile kaptanlık vermiştik 1-2 maç sanırsam . Hertha Berlin maçıydı. Sonra Ardaya verildi. İyice sapıttık son senelerde . Ama artık Selçuk veya Hakan Baltaya verilmeli.
quote:
Orijinalden alıntı: Puskév
Lincoln'e bile kaptanlık vermiştik 1-2 maç sanırsam . Hertha Berlin maçıydı. Sonra Ardaya verildi. İyice sapıttık son senelerde . Ama artık Selçuk veya Hakan Baltaya verilmeli.
Alıntıları Göster
Hakan Balta'ya verilmeli kaptanlık. Ama Hakan da pek konuşan bir isim değil sahada. Hiç konuşmuyor. Liderlik vasfı , takımı koruyup kollayaca ve ateşleyecek idare gücü yok. Bizim takımda yabancılara 1. kaptalınlık verilmez. Ujfa bu sene 1. kaptan olmayacak sanırsam. Sabri'ye niye verildi ki kaptanlık hala anlamış değilim. Aslında adı ile hitap yerine bir ton küfür etmek isterim bu herife de ban yerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard
Hakan Balta'ya verilmeli kaptanlık. Ama Hakan da pek konuşan bir isim değil sahada. Hiç konuşmuyor. Liderlik vasfı , takımı koruyup kollayaca ve ateşleyecek idare gücü yok. Bizim takımda yabancılara 1. kaptalınlık verilmez. Ujfa bu sene 1. kaptan olmayacak sanırsam. Sabri'ye niye verildi ki kaptanlık hala anlamış değilim. Aslında adı ile hitap yerine bir ton küfür etmek isterim bu herife de ban yerim.
Alıntıları Göster
Sabri Sarıoğlu çekemeyenler ne komiksiniz.Adamı sadece bu sezon için düşünmeyin tarihide araştırın.Daha yaşınız küçük sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: %99
Sabri Sarıoğlu çekemeyenler ne komiksiniz.Adamı sadece bu sezon için düşünmeyin tarihide araştırın.Daha yaşınız küçük sanırım
Alıntıları Göster
Ulfa'nın 1. kaptan olacağı kesin mi ? Açıklama yapılmadı yapıldı da ben mi kaçırdım nereden çıktı bu haber bi anda?.. Ben yerli bir oyuncunun olması taraftarıyım eğer olmayacak ise yabancılardan elmander seçilebilinir. Ulfa hakem ile çok uğraşıyor futbol hayatı boyunca en çok yaptığı şey ve yediği her kart hakem dialoglarından olmuştu.
quote:
Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis
Konuşuyor, biz pek göremiyoruz. Hatta hakemlere bile yardırdığını biliyorum, devre arasında maç içinde fark etmiyor.