Şimdi Ara

Galatasaray Kaleci Forması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sezon çıkan Gri Renk kaleci formasını arıyorum. İnternetten alabileceğim bir yer var mı? Yada gördüğünüz bir mağaza var mı?

• Muslera nın forması çıktı bi oda çok çabuk bitti bizim alt komşu aldı 10 numara forma kaleci formalarıda çok güzel.Bulman zor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Muslera nın forması çıktı bi oda çok çabuk bitti bizim alt komşu aldı 10 numara forma kaleci formalarıda çok güzel.Bulman zor ama.

Şuana kadar nereye baktıysam bulamadım. Çok istiyorum satın almayı. Gerçekten çok güzel forma. Keşke bulabilsem.
  • Şu forma

Galatasaray Kaleci Forması

Bu olmassa yeşil olanı da alabilirim. Bir bulabilsem.
  • bilgi açısından söyliym tt arenadaki gsstore 'a bile gelmemiş ürün , hatta birisi sordu orada çalışan sadece internetten satıldığını söylemişti gönderilmiyormuş store'lara.
  • Gri kaleci formasından basılmamış olabilir.
  • Dostlar ben de bugün kutlamalarda futbolcuların giydiği sarı Nike formayı çok beğendim, imzalı olanı var mı acaba, ya da o imzalı versiyonu satışa çıkar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüh,üzüldüm. Neyse. Artık başka ürünlerden alacağız. Cevaplarınız için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Dostlar ben de bugün kutlamalarda futbolcuların giydiği sarı Nike formayı çok beğendim, imzalı olanı var mı acaba, ya da o imzalı versiyonu satışa çıkar mı?

www.gsstore.org 'da sarı formayı seç sonra isim bastırma seçeneği gibi imza bastırma seçeneği varmış.
  • Sağolasın hocam, bugün gördüm futbolcuların üzerinde, çok hoşuma gitti. Yarın GS Store'dan bakarım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.