Bildirim
Galatasaray Kaleci Forması

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Muslera nın forması çıktı bi oda çok çabuk bitti bizim alt komşu aldı 10 numara forma kaleci formalarıda çok güzel.Bulman zor ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
Muslera nın forması çıktı bi oda çok çabuk bitti bizim alt komşu aldı 10 numara forma kaleci formalarıda çok güzel.Bulman zor ama.
Şuana kadar nereye baktıysam bulamadım. Çok istiyorum satın almayı. Gerçekten çok güzel forma. Keşke bulabilsem. -
-
bilgi açısından söyliym tt arenadaki gsstore 'a bile gelmemiş ürün , hatta birisi sordu orada çalışan sadece internetten satıldığını söylemişti gönderilmiyormuş store'lara. -
Gri kaleci formasından basılmamış olabilir. -
Dostlar ben de bugün kutlamalarda futbolcuların giydiği sarı Nike formayı çok beğendim, imzalı olanı var mı acaba, ya da o imzalı versiyonu satışa çıkar mı? -
Tüh,üzüldüm. Neyse. Artık başka ürünlerden alacağız. Cevaplarınız için çok teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatuon
Dostlar ben de bugün kutlamalarda futbolcuların giydiği sarı Nike formayı çok beğendim, imzalı olanı var mı acaba, ya da o imzalı versiyonu satışa çıkar mı?
www.gsstore.org 'da sarı formayı seç sonra isim bastırma seçeneği gibi imza bastırma seçeneği varmış. -
Sağolasın hocam, bugün gördüm futbolcuların üzerinde, çok hoşuma gitti. Yarın GS Store'dan bakarım artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X