Şimdi Ara

Galatasaray'ın Yedek Kaleci Sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu takımın yedek kalecisi ciddi ciddi Eray mı?

Eray daha kaleciliği öğrenememiş, bakın yetersiz de demiyorum, kötü kaleci de demiyorum, daha kaleciliğin en önemli hamlelerini öğrenmemiş ve 17 yaşında falanda değil, nasıl oluyor da gs'nin yedek kalecisi oluyor? kötü olmasına bile razıyım, aykut mesela, kötü kalecidir ama KALECİDİR.

Mükemmel birisini beklemiyorum elbette, Aykut, Ufuk yetersiz olsalar da kaleye geçtiklerinde bir saçmalık yapacaklarını düşünmem, hatadır olabilir ama kalecilik vasıflarını öğrenmş ismler.

Misal Mert Günok Fb'de, evet yetersiz bir kaleci ama kaleciliğin ne demek olduğunu, birebirde oyuncuya nasıl yatacağını, nerede ne yapacağını vs biliyor,

Bizim Eray ise yumurtadan yeni çıkmış gibi kalecilik yapıyor. Muslera sakatlanır, önemli bir maçta kırmızı görebilir, sarı kart cezalısı olabilir cl'de vs, Eray mı oynayacak kalede??

-------

Bu Eray'dan medet umanların ve şimdi savunmaya geçeceklerin olaylarını da anlatayım,

-Daha Eray'ın bir halt ettiğini görmediği halde sırf medyada geçtiğimiz 1-2 sene önce Eray İşcan haberleri çıktığı için iyidir bu diyip savunması.
    -Maçtaki berbat performansından sonra daha gelişecek diyenler, kafaya bak, adam 24 yaşında daha nasıl birebirde kayılcağını bilmiyor. gelişecek diyor, zaten nasıl memleketsek o gelişecekler bi gelişmedi. Sizin aklınıza şu gelişeçek lafını kim zamanında soktuysa iyi olmamış.

--------

• Arkadaş blockluymuş. Bölümde gezerkene konu linkinin üstüne tıklatmadan bekledim ve konunun çöp olduğunu anlayınca ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
    Block candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Arkadaş blockluymuş. Bölümde gezerkene konu linkinin üstüne tıklatmadan bekledim ve konunun çöp olduğunu anlayınca ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
    Block candır

Al birini vur ötekine...SEnin sanki çok farkın var bu adamdan...
  • Bence Muslera varken, Aykut yedek kaleci olarak bekler.

Bu esnada Eray süre alabileceği bir takıma en az birkaç yıl kiralanmalı, performansına göre tekrar geri getirilmeli veya bırakılmalıdır. GS kulübü olarak hiç yerli kaleci kültürümüz olmadı. Ancak bir yerden başlayıp yerli kaliteli kaleci yetiştirmeliyiz bence.
  • Mert yetersiz bir kaleci değil. Çok da yeterli kaleci. Sadece maç eksiği var. Türkiye de bu konuda sıkıntı yaşamayan tek takımız herhalde. Bir tek kaleci tarafında iyi adamlar buluyoruz sürekli olarak. Mert yoksa Erten var Ertuğrul var...
  • bu takım leo franco ları morgan de sanctis leride gördü az sükredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Mert yetersiz bir kaleci değil. Çok da yeterli kaleci. Sadece maç eksiği var. Türkiye de bu konuda sıkıntı yaşamayan tek takımız herhalde. Bir tek kaleci tarafında iyi adamlar buluyoruz sürekli olarak. Mert yoksa Erten var Ertuğrul var...

FB'nin 3 kalecisi de harika. Bunun Mert veya Ertuğrul gözün kapalı kaleye konabilir.
    Son Süper Kupa maçında Muslera sakat olsaydı olacakları düşünemiyorum. Ufuk, Eray.. O son 10 dakikada ki baskıda en az 2 gol yerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %100 katılıyorum erayı geleceğin yeteneği genç olarak görüyorlarda eray 30 yaşında bile bir aykut olamaz bence yedek aykut olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray1362

bu takım leo franco ları morgan de sanctis leride gördü az sükredin

De Sanctis kaliteli kaleciydi hocam. Ben hala neden gönderildi bilmiyorum. Ama Leo Franco konusunda haklısın.
  • bu sefer haklı adam,genç bile değil ki eray.geleceği parlak diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

quote:

De Sanctis kaliteli kaleciydi hocam. Ben hala neden gönderildi bilmiyorum. Ama Leo Franco konusunda haklısın.

de sanctis bizden gittiken sonra italyada yılın kalecisi seçildi.bence okadar ahım şahım bi kaleci değil.
  • quote:

de sanctis mükemmel bir kalecidir. Tek şanssızlığı kötü zamanda bizim kalemizi korumaya gelmişti.
  • dostum bizden gittikten sonra italyada yılın kalecisi seçild.ama ben pek beğenmiyorum.leo francodan 40kat iyidir
  • http://resim.donanimhaber.com/memstats.asp
    şuradan baksana kaç kişi seni bloklamış buraya da yaz bilelim @patos64
  • Zapata
  • Son antrenmanda as takım ile a2 takımının yaptığı maçta as takımın kalesini alperen korumuş. bu arada maç 1-1 bitmiş as takım golünü hakan balta atmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Zapata

allan mcgregor
  • Kalede muslera olduğu sürece kimi alırsak alalım yedek kalıp çürümeye mahkum. bu durumda hangi kaleci gelmek ister? onuru tolgayı neden alamadığımızı buradan değerlendirin
  • Eray'ı oynayabileceği takıma kiraya verin.Yetenekliyse ki fena değil deniyor muhakkak iş yapacaktır.Çünkü kalecilik çok oynamayı gerektirir.Mesela potansiyelleri birbirine yakın Mert-Ertuğrul ikilisine bakalım.Ertuğrul kiralık olarak 2 yıldır kulüplerde oynuyor ve Mert'in önüne geçti diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Arkadaş blockluymuş. Bölümde gezerkene konu linkinin üstüne tıklatmadan bekledim ve konunun çöp olduğunu anlayınca ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
    Block candır

Al birini vur ötekine...SEnin sanki çok farkın var bu adamdan...

İnanmıycaksın sende blocklusun. Ne yazdığını okumadım ama gerçekten saçma olduğu belli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.