Şimdi Ara

Fm 15 milli takıma oyuncu çağırma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında yetişmiş olan futbolcuları milli takıma çağıramıyorum. Oyuncu havuzuna ekleniyor ama çağırma seçeneği çıkmıyor. Bu bir hata mı yoksa bir kural mı var?

• oyunu açtığın anda gurbetçi oyuncular artık yabancı sayılıyor. yeni yabancı kuralı kapsamınca. yani türkiye olarak uyruğu gözükmeyen gurbetçi türkleri çağıramıyorsun diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

oyunu açtığın anda gurbetçi oyuncular artık yabancı sayılıyor. yeni yabancı kuralı kapsamınca. yani türkiye olarak uyruğu gözükmeyen gurbetçi türkleri çağıramıyorsun diye biliyorum.

Onu biliyorum. Benim bahsettiğim oyuncuların ikinci uyruğu Türk. Zaten milli takım havunuza alabiliyorum. Diğer ülke adına alt takımlarda milli olmuşlar ama a takımda maç yapmamışlar.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    A takımda maç yapmasalarda belki milli takım olarak kararını vermiştir. Yedek kadroda bulunsa bile yetiyor diye biliyorum.

Her oyuncuda varsa bu sorun, farklı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 5 Temmuz 2015; 13:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desmond kullanıcısına yanıt
    3 oyuncu da rastladım. Regen oyuncu olduğu için mi böyle oluyor acaba? Teklif götürüp kabul etmeme durumu oluyordu(gerçekte de var böyle bir şey sonuçta) fakat hiç teklif götürememe hata gibi geliyor bana.
  • Aynı sorun bende de var.Gerçekteki 14+14 kuralının geçerli olduğu kariyerde rastlamıştım.(Sorun oyundaki 2. sezondan itibaren devreye giriyor)Sorunun yabancı kuralından kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden editörden yeni bir yabancı kuralı oluşturup kariyer açtım fakat sorun yine değişmedi.Ve çok sinir oldum Türkiye dışındaki alt yapılardan Türk uyruklu çok iyi oyuncular çıkmasına rağmen oyuncuyu milli takıma çağıramayınca insana koyuyor cidden.Sorunu çözen arkadaş varsa paylaşırsa çok makbule geçer
  • Bende Emre Can 'i cagiramiyorum raporda ise Almanya milli takiminda oynamak istiyor ancak ilerde teklif almazsa karari degisebilir diyor ilk kariyerimde 2023 te Emre Can Turkiyede oynuyodu fakat ben milli takimin basinda degildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2018 Takım Değerleri Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende Emre Can 'i cagiramiyorum raporda ise Almanya milli takiminda oynamak istiyor ancak ilerde teklif almazsa karari degisebilir diyor ilk kariyerimde 2023 te Emre Can Turkiyede oynuyodu fakat ben milli takimin basinda degildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak Salvation

Aynı sorun bende de var.Gerçekteki 14+14 kuralının geçerli olduğu kariyerde rastlamıştım.(Sorun oyundaki 2. sezondan itibaren devreye giriyor)Sorunun yabancı kuralından kaynaklı olduğunu düşündüm o yüzden editörden yeni bir yabancı kuralı oluşturup kariyer açtım fakat sorun yine değişmedi.Ve çok sinir oldum Türkiye dışındaki alt yapılardan Türk uyruklu çok iyi oyuncular çıkmasına rağmen oyuncuyu milli takıma çağıramayınca insana koyuyor cidden.Sorunu çözen arkadaş varsa paylaşırsa çok makbule geçer

Ben çözüm bulamadım, mecbur ufak bir müdahalede bulunuyorum. Oyuncunun ilk vatandaşlığını Türk yapıp, ötekini diğer uyruk kısmına geçiriyorum. Tabi bunu daha önce hiç a milli maç oynamamışsa yapıyorum, gerçekçi olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.