Şimdi Ara

Galatasaray'ın kurtuluşu : Burak Yılmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim gerek transfer döneminde, gerek gol kralı olduğu dönemde Burak Yılmaz'ın Galatasaray forması giymemesi gerektiğini savunuyordum. Yani şimdi ki dönemle alakalı bir durum değil.

1 - Burak Yılmaz'ın Türkiye'de oynayabileceği en iyi kulüp Trabzonspor. Yani Galatasaray'da oynamak onun için çok büyük lüks olmalı. En azından bu yeteneklerle.

2 - Burak Yılmaz'ın Galatasaray kariyerinde 78 maçta 47 golü var. Çoğu kişi çöp futbolcu olsa bu kadar gol atamayacağını iddia ediyor. Benim iddiam şu : Eğer Burak Yılmaz'ın yerinde Galatasaray standartlarında, Avrupa seviyesinde bir forvet olsa minimum atacağı gol sayısı 60 olurdu.

3 - Benimle aynı görüşte olan taraftarlar sezon başı Lazio'ya iyi bir paraya satılmasını istiyordu. Çünkü Burak Yılmaz canlı bir bombaydı. İşte o bomba şuan patladı. Elimizde kaldı.

4 - Burak Yılmaz'da bir forvette olması gereken hiç bir şey yok. Tek marifeti ceza alanı içinden boş kaleye plase yapmak. Zaten önünde bir adam varsa onu çalımlayıp gol atma gibi bir ihtimal yok.

5 - Bir diğer nokta attığı tripler ve bencillikleri. Bir insan bu kadar bencil, egoist olamaz. Ceza alanında top aldığı an etrafa dönüp bakmaz ama bir takım arkadaşı ceza alanında Burak'a pas atmadığı an kıyameti koparır.

6 - Ama şu hakkını da yememek lazım. Türkiye'nin en iyi nişansı 1-2 futbolcusundan biri olabilir. 7 Metrelik koca kalede, %100 denebilecek pozisyonlarda topu kaleye değilde kaleciye tam nişanlamak çok büyük beceri ister.

7 - Attığı Frikiklere değinmemek olmaz. Kardeş sen 5 metreden topu kaleye yollamakta zorlanan bir adamsın neden 30 metreden frikik kullanma gereğinde hissediyorsun kendini?

8 - Son olarak Burak Yılmaz'dan kurtulduğumuzda Selçuk'un performansının da eski günlere kavuşacağını düşünüyorum.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Kalın sağlıcakla.

• Sadece frikik olayı gözüme çarptı kalanını okumadım. Adamın sezon boyu hepi topu 3-4 tane frikik vurduğu oluyor insaf lan
  • Drogba Galatasaray standartında olmadığından 60 gol atamadı demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Sadece frikik olayı gözüme çarptı kalanını okumadım. Adamın sezon boyu hepi topu 3-4 tane frikik vurduğu oluyor insaf lan

Katılıyorum. Nadir frikik atıyor onlar da gayet iyi oluyor, Drogba gibi saçma sapan her yerden vurma isteği yok.
  • Okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleasar

quote:

Sadece frikik olayı gözüme çarptı kalanını okumadım. Adamın sezon boyu hepi topu 3-4 tane frikik vurduğu oluyor insaf lan

Katılıyorum. Nadir frikik atıyor onlar da gayet iyi oluyor, Drogba gibi saçma sapan her yerden vurma isteği yok.

Hocam Drogba'nın orta sahadan frikik atması şu takımın en saçma yaptığı işlerden biri utanmasa autları bile kullanacak. O konuda aynı fikirdeyiz. Ama takımda Sneijder, Selçuk gibi yada içeri orta kesebilecek oyuncular varken Burak'ın kullanması bana saçma geliyor.
  • Futbol oynamayı izlediğiniz gibi sanıyorsunuz herhalde. Halı sahada topa vurmayan pas veremeyen adamlar burak'a çöp diyor. O çöp 3 yıldır gol kralı oluyor ligte. Şampiyonlar liginde attıkları gollerde çöp gollerdi zaten. O atmosfer de o baskıda oynamak kolay geliyor. Bu yabancı sınırında daha iyi bir yerli forvet var mı ? Burak gitsin de Umut bulut kanser etsin taraftarı değil mi? Yönetim de taraftarda Burak'ın yeteneklerini görüyor merak etme. Şu ortamda bu adamı göndermek kardan çok zarar verir. Adam aldığı paranın kat ve katlarını takıma kazandırdı zaten. Kurtuluş için gidecek biri varsa oda mancini'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

quote:

Hocam Drogba'nın orta sahadan frikik atması şu takımın en saçma yaptığı işlerden biri utanmasa autları bile kullanacak. O konuda aynı fikirdeyiz. Ama takımda Sneijder, Selçuk gibi yada içeri orta kesebilecek oyuncular varken Burak'ın kullanması bana saçma geliyor.

Burak'ı o konuda yermeyin. Hiç fena vurmuyor Burak firikiklerde ki 2 sezondur bizde toplasan 6-7 tane kullanıp 2 gol buldu frikiklerde. Hiç fena rakamlar değil yani bunlar.

• Allahtan az hırsı var, o da olmasaydı vay halimize.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burak'ı o konuda yermeyin. Hiç fena vurmuyor Burak firikiklerde ki 2 sezondur bizde toplasan 6-7 tane kullanıp 2 gol buldu frikiklerde. Hiç fena rakamlar değil yani bunlar.

Benim hatırladığım tek golü Antalyaspor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim hatırladığım tek golü Antalyaspor?

Bu sezon da Elazığ'ya da attı Antalya'ya attığının kopyasıydı hatta

• büyük takım golcüsü değil.takım oyuncusu değil.hep önüne top atılsın istiyor.arkadaş bide sırtı dönük top al verkaç yap duvar ol vs vs.

bak suarez kanatlara geliyor orta sahaya geliyor pas alışverişi yapıyor.burakta önüme top atılsın diye kendine pozisyona ayarlıyor devamlı.çok gol atması birazda bundan.tel yönlü çalışıyor kafası.buda takım oyununda arızalar meydana getiriyor.
  • burak yılmaz yerine fernandinho olsaydı forvette, 75+ puan alırdık.
  • Süper yedek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O olsaydı forvette bu olsaydı forvette. Yoktu abi yoktu. O çok övdüğümüz başkanımızla, bir sene daha şans verelim, takımı tanımıyor dediğimiz Mancini de Terim ile aynı hataya düştü.

Burak ve Drogba'nın ayaklarına kaldık. Sezon arasında o kadar puan farkına rağmen, gidip forvet almadık. Belki de en önem vermemiz gereken pozisyondu .

Çünkü çok hatalı gol yiyen bir takımın hücum hattı, o hatayı kapatabilecek yapıda olmalıydı. Hadi hatalı gol yemedin, atak bile vermedin. Ama gol atamadın. Yine aynı kapıya çıkıyor.

İşin özü, burada Mancini ve yönetimi sonuna kadar savunan arkadaşların, Burak hala 11'de oynatılıyor veya kadroya alınıyor diye yırtınması bence çok yanlış.
  • Burak da futbolcu yerine konulup başlık açılıyor ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen sen bu tarz işlere kafa yorma birader yazık vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Drogba Galatasaray standartında olmadığından 60 gol atamadı demekki

Adam 36 yaşında farkındamısın acaba.5 sene önceki Drogba olsa tozunu attırırdı bu ligin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

Burak da futbolcu yerine konulup başlık açılıyor ya...

Niye seni insan yerine koyup üyelik vermişler ya
  • Frikikleri drogbadan iyi yalnız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.