Arkadaşlar izliyor musunuz Telegol'ü? Galatasaray'ın çöküş belgeselini yayınlayacaklar birazdan. Güzel de bir jingle hazırlamışlar; 2000 yılında dünyada en bilindik markamızdı, şimdi yerinde yeller esiyor diye. Adnan Polat geldiğinden beri Avrupa'da hiçbir başarısı yok. 4 senedir şampiyonlar liginde yok. Çöküş belgeseli birazdan diyor. Jingle'ı görünce gözlerim doldu, nereden nereye.. Bunların hepsi yanlış mı arkadaşlar? Sırf stad yapılıyor diye hala Adnan Polat'ın arkasında duruyorsunuz. Bir tarihe yazık oluyor. Bugün doğan çocuklar Galatasaray'lı olmuyor. Neden olsunlar ki..
Bakalım neler konuşacaklar..
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
Arkadaşlar izliyor musunuz Telegol'ü? Galatasaray'ın çöküş belgeselini yayınlayacaklar birazdan. Güzel de bir jingle hazırlamışlar; 2000 yılında dünyada en bilindik markamızdı, şimdi yerinde yeller esiyor diye. Adnan Polat geldiğinden beri Avrupa'da hiçbir başarısı yok. 4 senedir şampiyonlar liginde yok. Çöküş belgeseli birazdan diyor. Jingle'ı görünce gözlerim doldu, nereden nereye.. Bunların hepsi yanlış mı arkadaşlar? Sırf stad yapılıyor diye hala Adnan Polat'ın arkasında duruyorsunuz. Bir tarihe yazık oluyor. Bugün doğan çocuklar Galatasaray'lı olmuyor. Neden olsunlar ki..
1- 100 yılda diğer takımlar ne almış? 2- Son 10 yılda diğer takımlar ne yapabilmiş? 3- Adnan Polat veya diğer kim olursa olsun bu borç batağında ne yapabilirdi? 4- Stadyumun bitirilmesi nedne başarı değildir? 5- Bugün doğan çocuklar futbolu nereden bilsin? 6- Adnan Polat yerine kim geçebilir? 7- Neden Gs düşmanı medya ile Fbli yönetim üyeleri bulunan ve Gs' a galiz küfür etmiş medya patronlarının gazına gelip Gs ı yerin dibine sokuyorsunuz? 8- Gs' ı başarıları için mi yoksa temsil ettiği değerler için mi seviyorsunuz?
Bana bunların cevabını verebilecek var mı?
O belgeseli izleyip o kanalın ve Gs düşmanı programının reytinglerini arttıracağıma birdaha takım tutmam, Galatasaray'ın da adını birdaha ağzıma almam daha iyi.
Bilmiyor , uyduruyorsunuz.Avrupa'da son 5 sezonda toplanan puanlar aşağıda git 2002-2005 arasına da bak bakalım en fazla puan ne zaman toplanmış?Sadece stad yapılmıyor dünya kadar olumlu ekonomik gelişme yaşandı klüpte Polat'tan önce İnamoto,Heinz alınıyordu şimdi ekonomik takılırken bile 8m euro'ya oyuncu alabiliyorsun.Şirket birleşmesinden tut , gs bonus'a kadar tonla olay var.Küme düşen branşlar vardı Gs'de 3,4 sene önceye kadar şimdi aynı takımlar şampiyonluğa oynuyor.
Sadece stad diye kendinizi kandırın siz , Telegol gibi zırvaların peşinden gidin.
7.2200 7.9500 15.4000 11.5200 2.1800
Kulüp kapanmış da haberimiz mi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
1- 100 yılda diğer takımlar ne almış? 2- Son 10 yılda diğer takımlar ne yapabilmiş? 3- Adnan Polat veya diğer kim olursa olsun bu borç batağında ne yapabilirdi? 4- Stadyumun bitirilmesi nedne başarı değildir? 5- Bugün doğan çocuklar futbolu nereden bilsin? 6- Adnan Polat yerine kim geçebilir? 7- Neden Gs düşmanı medya ile Fbli yönetim üyeleri bulunan ve Gs' a galiz küfür etmiş medya patronlarının gazına gelip Gs ı yerin dibine sokuyorsunuz? 8- Gs' ı başarıları için mi yoksa temsil ettiği değerler için mi seviyorsunuz?
1- Avrupa'da hiçbir şey. 2- Avrupa'da hiçbir şey. 3- Değişir. 4- Başarıdır, tebrik ediyorum o konuda. 5- Haklısınız 6- Şuan kimse gözükmüyor Haldun Üstünel falan çok ütopik geliyor bana. 7- Ben yerin dibine sokmuyorum aksine şuan takımımı destekliyorum. 8- Temsil ettiği değerler.
Boşverin böyle yanlı programları, Çakar ve Toroğlu'nun gazına gelip yönetime saydırmaz hiç bir Galatasaraylı.
Ama Rijkaard hariç, Rijkaaaaaaard takımımı rahat bırak, kendine başka oyuncak bul.
Yav geçen sene Rijkaard bana göre başarısız olmadı ki,çok önemli oyuncuları çok büyük sakatlıklar yaşadı,sorunlu oyuncular vardı. Kewell,Baroş-sakat Keita içeride oynar,birde Avrupa maçlarında. Elano zaten uçmuş. Nonda ölmüş. Bir tek Arda ile ne yapabilirsin.
Kupayı kazanan Madrid'e son anda yenilerek elendik,maç hakkımızdı. Türkiye kupasından yenerek,averajla elendik.Galatasaray'a büyük bir hırsla oynayan Necati yüzünden. Lig uzun bir maraton eğer burda önemli oyuncularınız uzun sakatlık geçirirse,tabi kide şampiyon olmanız normalden az. Mesela Atletico Madrid'den Agüero ile Forlan'ı al bakalım. Attığı golün yarısını atabiliyor mu?,yarısı kadar maç kazanabiliyor mu? Arda ile Baros'un bizim takım için Agüero ile Forlan kadar değerli olduğunu tartışmayız heralde.
Bence şuan tek sorun. Adnan Polat'ın 1 orta saha alacağız sözünün arkasında durmaması. Eğer Elano giderse 10 numara alacağız demişti ama hem Elano hem Misimovic takımda şuan. Bizim eksiğimiz. "Nuri şahin,Selçuk İnan,Gökhan inler,Ballack,Zokora,hafif defansif oynatılan Deco" gibi bir adamımızın bulunmamasıyken,Elano'nun satılmaması.Bence böyle bir adama ihtiyacımız var.Hatta hiç uzağa bakmayalım.Ernst-Emre B. gibi bir adam lazım anlayacağınız."Ceyhun Gülselam,Mascherano,Essien" değil ilk saydıklarım gibi adamlar lazım.
Sanki her sene bir yeri eksik görüyormuşum gibi bir yazı oluyor ama hakikatten öyle,bizim orta sahamız dinamik değil.Çok pasif adamlar oynuyor aralarında uyum yok.Ortaya iki tarafı birbirine katıcak yukarıdaki gibi adamlar gerekiyor. Ayhan ölmüş olmasa olabilir ama,atakları durdurmaktan başka bir işe yaramıyor şuan.Güvenemiyor hızına,haklıda.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
quote:
FB 5. olduysa GS 4. olur zihniyetiyle, Avrupa'da bir şey yapamadığımız için karşı tarafın kazanmamasını beklemekle bir yere varılamaz. 10 sene oldu anlamadınız hala.Son 5-6 yıla bakılırsa bizim çeyrek finalimiz var. Uefa'da gruplardan çıkmışlığımız var.
Problem o değil ki zaten, Uefa Kupası,Süper Kupa sahibi takımın,CL'de çok maç yapmış takımın, son 4 yıldır CLye gidememesi üzücü.
İnanılmaz yani bizim toplumdaki futbol anlayışı.Rakibim başarılı olmasın da biz de başarılı olmayalım....
GS'ye gelince,belgeseldeki "çöküş" deyimi çok yanlış olmuş. Sadece zor dönem geçiriyor GS. Misimovic'in son senelerine baktığınızda süper transfer dersiniz. Ki ben de çok çekiniyordum. Ancak bir şey oynamadı.
Rijkaard'ın geldiğinden beri çok iyi bir teknik direktör olmadığını düşünüyordum, elindeki kadro da kötü değil ama haftalar geçmesine rağmen, haftada 1 maç yapılmasına rağmen fizik gücü sorunu falan olmaması gerekirdi. Ki bizde de var bu. Bu işle ilgilenen yardımcı antrenörlerle falan da konuşmak lazım nedendir diye.
Misimovic zamanla düzelecektir diye umuyorum, Arda dönünce biraz daha iyi olacaktır Galatasaray.4 maç arka arkaya bir şekilde alınan galibiyetlerle hala potanın içinde GS. Kötü oynasa da.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Yav geçen sene Rijkaard bana göre başarısız olmadı ki,çok önemli oyuncuları çok büyük sakatlıklar yaşadı,sorunlu oyuncular vardı. Kewell,Baroş-sakat Keita içeride oynar,birde Avrupa maçlarında. Elano zaten uçmuş. Nonda ölmüş. Bir tek Arda ile ne yapabilirsin.
Kupayı kazanan Madrid'e son anda yenilerek elendik,maç hakkımızdı. Türkiye kupasından yenerek,averajla elendik.Galatasaray'a büyük bir hırsla oynayan Necati yüzünden. Lig uzun bir maraton eğer burda önemli oyuncularınız uzun sakatlık geçirirse,tabi kide şampiyon olmanız normalden az. Mesela Atletico Madrid'den Agüero ile Forlan'ı al bakalım. Attığı golün yarısını atabiliyor mu?,yarısı kadar maç kazanabiliyor mu? Arda ile Baros'un bizim takım için Agüero ile Forlan kadar değerli olduğunu tartışmayız heralde.
Bence şuan tek sorun. Adnan Polat'ın 1 orta saha alacağız sözünün arkasında durmaması. Eğer Elano giderse 10 numara alacağız demişti ama hem Elano hem Misimovic takımda şuan. Bizim eksiğimiz. "Nuri şahin,Selçuk İnan,Gökhan inler,Ballack,Zokora,hafif defansif oynatılan Deco" gibi bir adamımızın bulunmamasıyken,Elano'nun satılmaması.Bence böyle bir adama ihtiyacımız var.Hatta hiç uzağa bakmayalım.Ernst-Emre B. gibi bir adam lazım anlayacağınız."Ceyhun Gülselam,Mascherano,Essien" değil ilk saydıklarım gibi adamlar lazım.
+1905 çok doğru sölemişsin hocam ama bence bizim bi tane degil iki tane iki yönlü liberoya ihtiyacımız var çünkü savunmamız top çıkaramıyo onun için iki liberoda topu alıp rahatça arkasına dönüp topu ileri servis edebilecek oyuncular olması lazım + savunmamızın göbegi ağır oyunculardan kurulu savunmayı ortasahada kurdugumuzda çok sıkıntı yaşıyoruz yani uzun lafın kısası ya şu rijkaardın istedigi sistemine uygun adamları alın yada lucescuyu getirin bıktık kötü futboldan istikrarsızlıktan adnanlarada burdan
quote:
Orijinalden alıntı: ramazan_d
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
+1905 çok doğru sölemişsin hocam ama bence bizim bi tane degil iki tane iki yönlü liberoya ihtiyacımız var çünkü savunmamız top çıkaramıyo onun için iki liberoda topu alıp rahatça arkasına dönüp topu ileri servis edebilecek oyuncular olması lazım + savunmamızın göbegi ağır oyunculardan kurulu savunmayı ortasahada kurdugumuzda çok sıkıntı yaşıyoruz yani uzun lafın kısası ya şu rijkaardın istedigi sistemine uygun adamları alın yada lucescuyu getirin bıktık kötü futboldan istikrarsızlıktan adnanlarada burdan
Savunmanın ağırlığı ile ilgili olduğunu sanmıyorum,puyol ile piquede süper hızlı adamlar değil,pique servetten 340 kat teknik o ayrı. Cana'yı sanırım sen saymıyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme