Yarın sabah 10.00'da satışa çıkıyor biletler. Gelmeyi düşünen varsa yazsın buraya.
recep ve ben büyük ihtimalle gidiyoruz. Eğer gelicek varsa haberleşip topluca gidebiliriz.
evet arkadaşlar allah bi aksilik çıkarmazsa bende maça gidecek olanlardanım.eğer başka gelecek varsa buraya yazsın orada toplanır tanışırız.
ne dersiniz hoş olmazmı.
alabilirsek bazı arkadaşlar ön ayak olursa gelicez bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
alabilirsek bazı arkadaşlar ön ayak olursa gelicez bakalım
caner abi yokmu biletix orada.
gelmek isterim ama bilet param yok
Bileti aldım Eski Açık'a. Daha yeni gelebildim eve. Kuyruk baya bi uzundu. Allah'tan karaborsaya düşmedim adam 70 milyon diyodu 33 milyonluk bilete. Sürekli yanımdaydı pazarlık yapmaya falan çalışıyodu bileti aldım giderken peşimden geldi aynen şöyle diyo; "Abi bi arkadaşa falan lazımdır gel sana 50 den verim"
eski açığa bilet bulamadım.yeni açığa alabildim ancak.
ya ben maç günü falan bi araştırim belki biriyle takas edebilirim. Olm sende telefonunu nie almıyosun yanına allah cezanı vermesin.
quote:
Orjinalden alıntı: cémo
caner abiye aldınmı sen bileti?
ya ben maç günü falan bi araştırim belki biriyle takas edebilirim. Olm sende telefonunu nie almıyosun yanına allah cezanı vermesin.
olum telefonu alsam nolacak ki.eski açık kalmamış.hemde bir hışımla çıktım evden yüzümü dahi yıkamadım düşün yani.
ben gelcem
bende yeni açıktayım arkadaşlar.kahretsin ki o gün 30 bin kişinin içinde soyunma odasına doğru ezik bir şekilde koşacak 11 fenerbahçelinin tam önlerinde olacağım.şampiyona bir tokai çakmak hediyem var.ve ayakkabının alt kısmına koyabileceğim kadar bozuk para.kusura bakmayın altın alamadım.para takmaya çalışıcam alınlarına.
quote:
Orjinalden alıntı: focust
bende yeni açıktayım arkadaşlar.kahretsin ki o gün 30 bin kişinin içinde soyunma odasına doğru ezik bir şekilde koşacak 11 fenerbahçelinin tam önlerinde olacağım.şampiyona bir tokai çakmak hediyem var.ve ayakkabının alt kısmına koyabileceğim kadar bozuk para.kusura bakmayın altın alamadım.para takmaya çalışıcam alınlarına.
şampiyona bir tokai çakmak hediyem var surası beni öldürrrdüüüüüü zuhahaha
atmayın abicim sahaya yabancı madde... sonra sezonun ilk maçlarını Seyircisiz oynayıp puan kaybettiğimizde pişman olursunuz...
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
atmayın abicim sahaya yabancı madde... sonra sezonun ilk maçlarını Seyircisiz oynayıp puan kaybettiğimizde pişman olursunuz...
lig bitince cezalar sıfırlanmıyormuydu ?
Önümüzde ki sezon ilk maçımızı kasımpaşa ile yaparız bir şey olmaz onlarada puan vererek değiliz ya, zaten özhan abimiz bize süper takım
kuracak..
stada sokmak kolay, döner bıçağı da sokarsın silah da - ama yapmamak lazım bunları... yanlış şeyler bunlar...
quote:
Orjinalden alıntı: c@neer
lig bitince cezalar sıfırlanmıyormuydu ?
biz amatöre düştük.İlk maçımız seyircisiz. Amatörde işleyemecegi için tekrar yukselince ceza yürürlüğe girecek...
quote:
Orjinalden alıntı: focust bu arada takımımın ceza almasını istemem tabi ki ama saha kapanmasını falan da bu sene bir iddiamız yok.ve rakibimize bir borcumuz var.biz görevimizi yerine getirelim,ligin ilk maçında da varsın kapansın telafisi olur ne de olsa:
hiçbir maçın telafisi olmaz.
ankarada kaçırdığımız 2 penaltının telafisi olmaz konya dan ASY'de son saniyede yediğimiz golün ve Konya'da 86 da yediğimiz golün telafisi olmaz. Antepten 87 de yediğimiz golün telafisi olmaz. kadıköyde tek kale oynadığımız ama 2. golü atamadığımız maçın telafisi olmaz.. ASY'de seyircisiz oynanan maçta, erciyese 0-1 yenildiğimiz maçın telafisi olmaz. daha geçen hafta sivastan 94 te yediğimiz golün telafisi hiç olmaz...
ve aklıma gelmeyen birsürü puan kayıpları...
telafisi olur, deyip geçrseniz sene sonunda pişman olursunuz
Melik haklı arkadaşlar. Şimdi kaybettiğimiz maçların değerini ilerde anlıyoruz. Bu yüzden elinizden geldiğince sakin olun. Biz kendi takımımıza vereceğimiz destekle de gerekli şeyleri yaparız.