1-0 bile yeticek şüphesiz en büyük kozumuz lincoln ama bu maçta ayhanın yokluğunda hakan balta , arda ve volkan'a çok iş düşüyor
inşallah yenersiniz
#karakartal#
1-0 olsun bizim olsun ama niye 1-0 la yetinelim ki linkoln tekrar gol atacak gibime geliyor ve arda dan da gol bekliyorum ben servet bu sefer geçenki kadar kötü oynamayacak ama krala görev verilirse sanırım yine berbat bir durum ortaya çıkacak müneccim gibi konuştuk ama hayırlısı bakalım...!
quote:
Orjinalden alıntı: tony hawk
1-0 bile yeticek şüphesiz en büyük kozumuz lincoln ama bu maçta ayhanın yokluğunda hakan balta , arda ve volkan'a çok iş düşüyor
Bilmiyorsun galiba Hakan Balta AVrupa'da oynayamayacak
ya bu arada maçı hangi kanal veriyo
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
quote:
ne demek istedin şimdi sen insanlık hali ile unutmak olmaz mı tek akıllı sen değilsin
quote:
quote:
quote:
ne demek istedin şimdi sen insanlık hali ile unutmak olmaz mı tek akıllı sen değilsin
Bu kadro iyi olur. Çok ofansif başlarsak yine kaza bela bi gol yiyebiliriz o yüzden Barışın olması Linderoth'u biraz rahatlatacaktır.
Ümit dışında sana katılıyorum
ümit yerine hakan şükürrrr
biraz ümitin burnu sürtsün yine aptl laşmaya başladı
ben de barış hariç katılıyorum. Barış bayağı bir toplarladı kendini. Ama bu maçta inanç lazım. O yüzden Hasan Şaş'ın maçı olur bu. Servet'e katılmıyorum tabi de yapacak bir şey yok o yine oynayacak. Servet antrenmana kızını falan getirse ya da arkadaşlarını çağırsa keşke.
quote:
Orjinalden alıntı: M_e_G
ben de barış hariç katılıyorum. Barış bayağı bir toplarladı kendini. Ama bu maçta inanç lazım. O yüzden Hasan Şaş'ın maçı olur bu. Servet'e katılmıyorum tabi de yapacak bir şey yok o yine oynayacak. Servet antrenmana kızını falan getirse ya da arkadaşlarını çağırsa keşke.
aynen katılıyorum sana servet konusunda
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya kaybol başımdan.Uğraşamam şimdi senle
gereksiz yere ortamı geren sensin
en onemlı kısıyı unuttunuz
12 kısı 25000 kısı
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya kaybol başımdan.Uğraşamam şimdi senle
gereksiz yere ortamı geren sensin
Fenerbahçeli olsanız hadi dicemde galatasaraylısınız boşboşuna birbirinizi kırmayın
bu maç servet yakacak bizi!!!
Bu mac eskilerin maçı.Uefa aslanlarının maçı. Hakan Şükür Hasan Şaş
Başkada kalmadı herhal
bu maca barı kontrollu cıkmalıyız gol yemesek nasıl olsa gol atarız lıncoln nonda ümit veya hakan bu kısıler sayesınde gol buluruz orta sahayı kalabalık tutmamız lazım barıs kesınlıkle oynamalı lınderoth a yardım ıcın ahhh bırdee ayhan olsaydı kesın mac bızımdıı ama olsunn
GS TR LİG lerindeki HIRSLI futbolunu oynarsa yine hüsran yaşayabilir, bence daha sabırlı oynamalı ozaman çok rahat kazanır...