Şimdi Ara

Galatasaray FC Sion Maçı Topici (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

birilerine ders olmuştur umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

Sion delirmiş

"İstanbul'da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".

LE MATİN'E KONUŞTU
    G.Saray'ın perşembe günü UEFA 1. tur rövanş maçında konuk edeceği Sion'da inanılmaz bir paranoya var. İsviçre ekibinin başkanı Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi. İsviçre'nin Le Matin gazetesine
    konuşan Constantin, özetle şunları söyledi:

GAZ KONTROLÜ!
    "Maçta sahaya bir şey atılırsa takımı hemen çekeceğim. Zehirlenmeye karşı yemeklerimizi İsviçre'den götüreceğiz. Otelde su bile içmeyeceğiz. Soyunma odasında gaz kontrolü yapacağız. UEFA'ya 'bizi koruyun' dedik. Otelin iki katını kapatacağız. Oraya yabancı kimse giremeyecek. İsviçre konsolosluğu da önlemlerini alacak. Bu söylediklerim abartı değil."

Adam haklı çıktı, Galatasaray tur için çok fena bi pislik yaptı...

Constantine:
     Galatasaray FC Sion Maçı Topici

• hakem cok pis bir şekilde sion u tuttu macı canlı izledim berbat yönetti maçı inş. birdaha denk gelmez bu hakem bize.
  • http://www.youtube.com/watch?v=s0eMKArJ97A
    k.bakmayin bilerek cektim arda gol attık takıldı ya :S

iyi geceler

• Galatasaray'a tebrikler...
  • Si10

51ON

5110
  • SiOFF

evet iğrenç oldu
  • ya mahalle takımından 3 gol ye yenil sonra gel istanbulda 5 gol at sevin. gs bu değil

bu arada gs' ye destek veren taraftar da henüz fenerbahçeli değildir. taze fenerbahçelidir benim açımdan. ancak biraz daha ileride gerçek fenerbahçeli olmamaları için hiçbir sebep yok. bir de gs maçına gidip de galibiyetle staddan ayrılmayan taraftar asla gerçek fenerbahçeli değildir. bunun için önce gs galibiyeti görmüş olmak gerekir. tv' den izle fenerbahçeliyim de yok yaa bir de gs' ye destek veriyorum de sizden fenerbahçeli olmaz, gidin formasını alın bari destek vermek istiyorsanız.

neyse antrenman maçını bol golle tamamlayarak bir ust tura çıkan rakibimiz gs' nin yeni rakiplerine uefa kupasında bol şanslar dilerim. allah gs' ye de sabır ve selamet versin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ask all your friends

ya mahalle takımından 3 gol ye yenil sonra gel istanbulda 5 gol at sevin. gs bu değil

bu arada gs' ye destek veren taraftar da henüz fenerbahçeli değildir. taze fenerbahçelidir benim açımdan. ancak biraz daha ileride gerçek fenerbahçeli olmamaları için hiçbir sebep yok. bir de gs maçına gidip de galibiyetle staddan ayrılmayan taraftar asla gerçek fenerbahçeli değildir. bunun için önce gs galibiyeti görmüş olmak gerekir. tv' den izle fenerbahçeliyim de yok yaa bir de gs' ye destek veriyorum de sizden fenerbahçeli olmaz, gidin formasını alın bari destek vermek istiyorsanız.

neyse antrenman maçını bol golle tamamlayarak bir ust tura çıkan rakibimiz gs' nin yeni rakiplerine uefa kupasında bol şanslar dilerim. allah gs' ye de sabır ve selamet versin.

''Acayip hayvanlara benziyirsen.''

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.