Şimdi Ara

Galatasaray Drogbadan bir an önce kurtulmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçmiş Yorumlarıma bakarsanız da anlarsınız bu maça özel değil.Adam ruhsuz, vurdumduymaz, ağır ve bencil. Drogba,nın olduğu bir takım asla hızlı futbol oynayamaz el freni oluyor.

Golleri sıralarken de yazıyordum 2dk oynuyor 88 dakika takımı eksik bırakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adamın kronik bel sakatlığı var yerine oynayacak başka da forvet varmı takımda,ambrabatı rierayı tutupta elmanderi gönderenler utansın
  • Yok işte bu takıma burak ın yanına diri bir forvet gerekiyordu.

• Chealse maçında lazım olacak bu adam..
  • Oha be kardeşim..ilk yarıda adam kaç maç aldırdı size.

• Kotu oynamasini gectim hareketleri tavirlari bile degisti

• Geçen günde yazdım yine yazıyorum.. Drogba kafasında jübilesini yapmış bu o kadar belli ki bunu anlamayan insan kusura bakmasin futbol fukarasidir.. Artık vücudu yoruldu o genç Drogba değil.. Yararlı oluyor mu oluyor o da ikina ikina.. Geleceğin takımında seneye olan kadroda Drogba bize ayak bağı olur.. Bu sene yararlanabildigimiz kadar yararlanmamiz sonrasında gitmesine izin vermemiz lazim.. Seneye daha hızlı çevik teknik TAM anlamıyla Forvet transferi yapmamız lazım.. Eğer 2 yıllık sözleşme haberi doğruysa Bence hata yapmışız.. Sene Sonu takımdan yollamali ve genç teknik hızlı bir forvet almaliyiz.. Sahada yaptığı bencillikler artık çok Aşikar.. Yilda sadece 2 3 maç oynayip geri kalanlarda şeyinin keyfiyle oynama hakki yok.. Sene sonu gideceği için kasmiyor artik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün maçız ilerken 3 defa tekrarladım sanırım. şu dakımda drogba değilde elmander olsaydı çok acayip bi katkı sağlardı takıma..
  • Yuuh Drogba'ya laf yok takımda 2 forvet tek var ve kaç kulvarda oynuyoruz Drogba Burak o kadar benim gözümde umut sadece yedek maç kazandırması ya da ilk11 oyuncusu değil denetle tek farkımız adamlardaki forvet sayısına ve kaliteye bak bizde Drogba Burak gol atamıyoruz çünkü yeterli değil forvet sayımız

• Bugün maçın başlarında taç çizgisinin orada frikik oldu koşa koşa topa gitti avuta attı, tiksiniyorum artık şu hareketlerinden. Yahu git içeri sneijder senin kafana o topu çarptırıp zaten golü attırır ne bu saçma sapan hareketler bıktırdı yani. En önemli özelliği olan fizik gücüde bitmeye başladı artık adamları sırtına alıp gidemiyor, birde vurdum duymaz hareketler eklenince çileden çıkarıyor.
  • Öncelik Mancini de koskoca takımını ne oynadığını bilmeyen oyuncular sürüsüne çevirdi..
  • Bence bu takımda melo ve muslera hariç bir tane bile yabancının durmaması lazım.

• Daha yırtıcı, daha mücadeleci, bileklerine hakim, genç ve zenci bişey lazım ya da ibrakadabra. Bilemem artık. Bu sezon beklentim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonslaye®

Bence bu takımda melo ve muslera hariç bir tane bile yabancının durmaması lazım.

+1
  • Bu maçta Drogba'nın yapacağı fazla bir şey yoktu. İleride tek başınaydı ve geriden de top gelemedi yalnız havadan, şişirme toplar. Bir ara kanata bile geçti hatta kısaca Drogba'da suç aramayın.
  • Sezon sonu kendisi gidecek zaten, muhtemelen ABD ye Henry'nin yanına
  • Kotu oynuyor diyebilirsiniz ama cabalamiyor diyemezseniz , en azindan iyi niyetli . Ayagina topu alan Drogba ya sisiriyor , sizde 4 kisi calimlayip gol atamadigi icin ona salliyorsunuz . Lan bu adam 36 yasinda !!!

+ lari

-Tecrubesi
    -Bitiriciligi
    -Yaraticiligi
    -Kafa vuruslari

- leri

-hantal
    -eskisi kadar guclu degil
    -bazen bencil ( duran toplar vs)

Abi biz bu adama SEN CEZA SAHASINDA DUR GELEN TOPLARI BITIR diyecegimize 90 dakika kosu yoluna top atiyoruz . Adam 40dk sonra yoruluyor . O begenmediginiz Salih oyuna girdi Drogba daha aktif olmaya basladi , cunku saga sola kosma gorevi baskasinin oldu . Iddia ediyorum Drogbaya tum mac sadece ceza sahasi ici ve etrafindan takilsa en kotu 1 asisti olur her mac .
  • sözleşme yenilenmemeli
    çiftliği yaptı takımı
    geldiğinde nasıldı takım şuan nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.