Şimdi Ara

Galatasaray'da Sürpriz Sağ Bek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşındaki İngiliz bek oyuncusu Peter Gregory, Galatasaray ile idmana çıktı.

Bonservisi elinde olan İngiliz kanat oyuncusu Peter Gregory, Galatasaray ile idmanlara çıktı.

Kendisine ait twitter hesabından, Galatasaray idmanından ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nden fotoğrafını atan Peter Gregory'nin Jem Karacan'ın arkadaşı olduğu ve Akhisar'dan ayrıldıktan sonra kulüp bulamayan Ibrahima Sonko ile birlikte İstanbul'da olduğu öğrenildi.

Portsmouth, Eastbourne Borough, Lewes, Nottingham Forest, Ventura County Fusion ve Beira Mar takımlarında 5 sezonda toplam 19 maça çıkan 23 yaşındaki Gregory'nin twitter'dan attığı fotoğraflar:

Kaynak:www.gsgazete.com
     Galatasaray'da Sürpriz Sağ Bek Galatasaray'da Sürpriz Sağ Bek

• bu ne la 7-8 halı saha maçına saat 6 da adam bulur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşında ve İngilterenin alt liglerinde 5 yılda 19 maça çıkan topçu Galatasaray ile idmana mı çıkmış yani?

Adamı google'da bile zor buluyoruz.Dalga mı geçiyorlar bu taraftar ile?
  • ismini google'a yazıyorum oyuncu çıkıyor.
  • Yok artik. Lan o kadar zor durumdaysak ben oynarim, sirf bedava diye almasinlar adami.

Meunier noldu ya o geleydi iyiydi

• La git Sneijder, Muslera'nın arkadaşını bul getir bari, adam Jem'in arkadaşını getirmiş.

• Beyler bu yönetim bizim sabrımızı deniyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 sezonda nasıl 19 maça çıkmış? O kadar maçı nasıl kaçırmış? Oynatmamışlar mı sakat mıymış? Her türlü felaket.
  • Bu nasıl rezilliktir abi artık hakikaten birileri şu ezik herife bir ayar çeksin. Yahu Galatasaray takımının hocasısın sen. Ulan adını bile duymadığım takımlarda maç bile oynamamış adamı denemek nedir
    Ulan ne hallere düşürdüler takımı şaka gibi ya. Bu kadar ölücülük donanımhaber de yoktur be. Kimse para yok falan demesin. Hikaye hepsi.
    Para sadece yeni transferlere yok. Yoksa yöneticinin cebinede, evlatlarımızın cebinede Galatasaraydan zengin kulüp yok.
    Sağlam bi kayaya çarpacaz bu sezon ya, hayırlısı olsun.
  • Önce Jemi zengin ettiler şimdi arkadaşını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasıtlı yapıyorlar.

• ulan

• Para yok para, niye anlamıyorsunuz? GS gelirlerinin tahminimce tamamı tedbir altında.
  • Auhauuahau harbiden sabır testi lan bu yönetim. Olum bunlar nasıl hamleler, bunlar gerçek olamaz yav. Yav bunlar şaka gibi lan çok ciddi şaka gibi. Çok çılgın şeyler hissediyorum, süperler yav.

• arenada bi mağlup olalaım hele o zaman bakın ne oluyor hamzaya
  • Nelerle uğraşıyor bu takım ya zor işimiz bu sene

• ingilterede 5 yıl oynamış bence yılın transferi olmuş
  • Adam kendisini transfer ettirdiği yetmiyormuş gibi bide arkadaşını getirmiş yöneticilere ne dedi de getirtti çok merak ediyorum. Hocam benim bonservissiz bir arkadaş var Sabri'den iyi olmasın çok iyi çocuk.
  • bu bizim evladımızın arkadaşı ne yapalım yok mu edelim :D :D xD
  • Takımın durumu bu kadar vahimse ya gerçekten arka planda ciddi maddi ve anlaşmazlık sorunları var ya da yönetim ve teknik ekip bizimle dalga geçiyor.

İlk dediğim durumu düşününce de aklıma çöp oyunculara verilen o kadar para geliyor, paradoks meydana geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.