Şimdi Ara

Galatasaray'da 37 futbolcuya 170 milyon TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da sözleşmesi süren futbolcuların yeni sezonda alacağı ücret 170 milyon lirayı aşıyor. Cim-Bom’un kadrosunda yeni transfer Bilal Kısa ile birlikte tam 37 sözleşmeli futbolcu bulunuyor.

Galatasaray'da 37 futbolcuya 170 milyon TL

Türkiye Futbol Federasyonu’na vereceği liste 28 kişi ile sınırlı olacak Galatasaray’ın oyuncularına ödeyeceği garanti ücret 156 milyon 650 bin lira. Maç başı ücret ve sözleşmelerdeki özel maddeler de eklendiğinde futbolcuların yeni sezonda alacağı ücret 170 milyon lirayı geçiyor.

Oyunculara ödenen yıllık ücretin neredeyse yarısını kadrodaki 9 yabancı oyuncu alıyor. Sneijder, Muslera, Melo, Chedjou, Dzemaili, Alex Telles, Dany, Bruma ve Ontivero’ya yıllık 72 milyon 250 bin lira sabit ücret ödenecek. En yüksek parayı ise imza parasının taksitiyle birlikte 4 milyon 500 bin euro ödenen Sneijder kazanıyor. Hollandalı yıldızı, 3,3 milyon euro sabit ücretle Muslera, 3,1 milyon euro ile Melo ve 2,8’er milyon euro ile Burak Yılmaz ile Selçuk İnan takip ediyor.

• Hiç transfer yapmayacak olsak bile minimum 10 kişiyi postalamak lazım
  • Yerlilerin çoğuna boş para veriyoruz. En az 50 milyon TL çöpe gidiyor. En az 15 kişinin gönderilmesi gerekiyor ki kadro yeni transferlerle 28'de kalsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak transferlerden çok gereksizlerin nasıl gönderileceğini merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda bütün kulüpler bu durumda. Galatasaray'da 37 futbolcu var 4-5 transfer yapabilmek için 13-14 oyuncuyu göndermek zorunda.

Eskiden bir anadolu kulübüne gönderiyorduk ama şuanki kural ile göndermek istediğimiz anadolu kulüplerinin de kadrolarını 28'e indirmesi gerekecek.

Bizim vasıfsız yönetim
    1- Transfer
    2- Kadroyu 28'e indirme
    3- Sponsor
    3'lüsünden 3'ünde de çuvallayacak gibi duruyor. Haydi hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat edin aynı haber fb için yapıldığında para birimi euro olacak.

• Sneijder 4.5 milyon euro(imza parasıyla), Muslera 3.1 milyon euro alacakmış.
    Hiç fazla gelmiyor gözüme, hakedene verince.

Abi zaten 15 oyuncu göndersek en kötü 25-30 milyon euro gelir olur.
    Ayrıca maaşlarındanda kurtulmuş olacağız.
    Zaten o kadar oyuncu var her maç fix yedek oyuncular oynuyor.

Ya emre colak ya hamit ya olcan ya da Hakan

Diğerleri izliyor tribünde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir dahaya zimbabwe doları falan yazsınlar para birimini daha bir çok görünür göze.
  • Asıl bu yönetimle Galatasaray batıcak gibi duruyor...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Asıl bu yönetimle Galatasaray batıcak gibi duruyor...!

Bilal ve sabrı dışındaki 35 futbolcunun sözleşmelerini unal yapmış sen neden bahsediyorsun. Yorum yaparken biraz düşünerek yazın

• Bana gore galatasaray icin yilin transferi yildiz degil 50 40 milyon tl yiyip gobek yapanlarin yollanmasi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Asıl bu yönetimle Galatasaray batıcak gibi duruyor...!

Bilal ve sabrı dışındaki 35 futbolcunun sözleşmelerini unal yapmış sen neden bahsediyorsun. Yorum yaparken biraz düşünerek yazın

Sen neyin nefretini yaşıyorsun çözemedim...Ama kime kinin varsa git o tür konularda bahset herşey sözleşme oyuncu maaşı değil vizyonsuzluk ve çapsızlık akıyor yönetimden. Ek olarakta ben yukarda sadece sözleşmeye vurgu yaptımda benim mi haberim yok. Okurken sen düşünerek oku bence millete akıl verme ;)
  • Sınama sözleşme teklif edilecek mis
    Eray 3.kaleci olacakmis

Haberlere bak yektaya aydına değinmiyorum bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.