Şimdi Ara

Galatasaray çıtayı yükseltti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu bi fenerli olarak üzülerek söylüyorum ama görünen köy kılavuz istemez.Ezeli rekabette bizim bunca senedir yapamadığımızı galatasaray yaptı ve çıtayı yükseltti.Bunu sadece sportif başarı olarak söylemiyorum prestij ve marka değeri olarakta söylüyorum drogba ve sneijder transferleri ve en son örnekte gördüğünüz gibi emirates cup.Bunca sene galatasaraydan üstündük ama bu üstünlüğü somut birşeye çeviremedik malesef şu an galatasarayın olduğu noktada bizler olabilirdik çok ciddi söylüyorum ve olmalıydıkta ama basiretsiz yöneticilerimiz yüzünden bu fırsatı değerlendiremedik ve sonuç ortada.Eğer galatasaray bu senede şampiyon olur ve 4.yıldızı takarsa fark kapanamayacak bi derecede açılır.

• Biz bunu sadece 2 yılda yaptık. Şükür ki ; We have Ünal başgan
  • Hocam futbolda her an her şey değişebilir , bunu uefa kupasını aldığımızda da söylendiğini hatırlıyorum hatta o zaman daha keskin bir farktan söz edebilirdik...

Ancak tabi ki 2000li yıllara göre şu dönemin en büyük farkı kuşkusuz yönetim yapısı ve bence aramızdaki rekabette de bu durum söz konusu...

Eğer aramızda marka prestij konusunda farklar oluştuysa tamamen yönetici ve yönetim yapısıyla alakalı gerçi bunu sende söylemişsin...

15 yıl başınızda Aziz Yıldırım değilde Ünal Aysal olsa şuan bambaşka bir spor kulübü görüyor olabilirdik

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe nin de Galatasaray kıvamına gelmesini istiyorum.

Ama Aziz Yıldırımsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dmx in Bmx Bisikleti

Fenerbahçe nin de Galatasaray kıvamına gelmesini istiyorum.

Ama Aziz Yıldırımsız

Hocam Aziz Yıldırımla o kıvama gelmemiz düşünülemez zaten. Fenerbahçenin sırtındaki kamburdur aziz yıldırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: big Left

quote:

Ama Aziz Yıldırımsız

Hocam Aziz Yıldırımla o kıvama gelmemiz düşünülemez zaten. Fenerbahçenin sırtındaki kamburdur aziz yıldırım

Hocam gerçekten keşke gitse diyorum.adam bildiğin ayar ya.inşallah seçilmez bidaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz seçimlerde ceketini assa gene başkan olur. Onun tümör olduğunu anlayandan çok anlamayanlar var camianın içinde. Fenerbahçe'nin yapabildiği tek çıkış "money talks" şeklinde oluyor (transferler,yatırımlar) başka da birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Biz bunu sadece 2 yılda yaptık. Şükür ki ; We have Ünal başgan

We have ünal başgan. they dont.
  • Aslında yazara hak veriyorum. Bunca zamana kadar gerek tribün olsun, gerekse satışlarınız olsun üstün idiniz. Fakat Yıldırım, G.Saray'ı yenelim o bize yeter rolünü oynadı hep.

G.Saray ise bu üstünlüğe rağmen tabiri caiz ise gocunmadı. Dikkat ederseniz F.hçe'nin iç saha maçlarında kimse umutlu olmuyor pek istisnalar dışında.

Buna rağmen ileriyi düşündü G.Saray hep.
  •  Galatasaray çıtayı yükseltti

• quote:

Ama Aziz Yıldırımsız

Bence çıtayı daha yukarı koymalısınız. Galatasaray da, Fenerbahçe de Avrupa'nın zirvesine çıkabilecek kulüpler. Real-Barça benzeri bir konuma ulaşmamamız için hiçbir sebep yok. Tabi bu bir anda olacak birşey değil. Planlı, programlı bir çalışmayla 5-10 sene içinde gerçekleşebilir.
  • Vay be..İlkokullular ve liseli ergen provakatorlerin uyudugu nasilda belli.Simdiye kadar trollememis kimse.Bu da onlarin uykuda oldugunun gostergesi.iyimis boyle sabahin korunde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

quote:

Ama Aziz Yıldırımsız

Bence çıtayı daha yukarı koymalısınız. Galatasaray da, Fenerbahçe de Avrupa'nın zirvesine çıkabilecek kulüpler. Real-Barça benzeri bir konuma ulaşmamamız için hiçbir sebep yok. Tabi bu bir anda olacak birşey değil. Planlı, programlı bir çalışmayla 5-10 sene içinde gerçekleşebilir.

yalnız ben galatasaraylıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Vay be..İlkokullular ve liseli ergen provakatorlerin uyudugu nasilda belli.Simdiye kadar trollememis kimse.Bu da onlarin uykuda oldugunun gostergesi.iyimis boyle sabahin korunde

Fırından yeni pravakator çıkmasını ister misin taze?
  • Abartılacak bir fark olmadığı gibi, öyle kapanmayacak bir fark hiç değil.
    Şu takımdan Drogba aktif futbolu bırakıp, Sneijder bu gidişle başka bir klübe satıldığı an, FB-GS arasındaki ibre FB lehine döner.

Farkın açılabilmesi için ancak, Porto/Dortmund tarzı bir altyapı ya da Münich tarzı bir bastır parayı al en iyiyi ortamı gerekir ki Türkiyedeki hiç bir klüpte bu yoktur.

Bu yüzden anlık başarılar(başarısızlıklar) ile klüpler birbirine öyle ciddi farklar açamaz Türkiyede.
  • Emirates Cup u alınca çıta mı yükseliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray kalite olarak cok üst seviyede.fatih terim in de dediği gibi şuan sizin rakibiniz turkiye liginde değil artık.2 yılda cok güzel bi taktik geliştirildi ve biz 180 derece geriye giderken galatasaray ileri gitti.ne oldu ne bitti derken ara transferde dunya yıldızı 2 futbolcu cok fark katti.demekki yabancı sınırlanması kalksa vay fenerin haline:))
    inşallah bizde 1 kaç yıla kadar tekrar toparlaniriz.bu toparlanma sureçinde galatasaray 1 ve birkaç sampiyonluk daha alacak gibi gözüküyor.bunu kimse inkar edemez.
  • çıtayı yükselttiğimiz doğru, gs nin genlerinde olan bir şey.
    ama gs-fb arasında hiç bir zaman fark oluşmaz. iki camiada çok güçlü ve köklü, yabancı sınırı kalkınca durumun kimin lehine olacağı hiç belli olmaz. fb de iş bilen çok güçlü başkan adayları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Vay be..İlkokullular ve liseli ergen provakatorlerin uyudugu nasilda belli.Simdiye kadar trollememis kimse.Bu da onlarin uykuda oldugunun gostergesi.iyimis boyle sabahin korunde

olabilir de olmayabilirde..adam düzgün bi yorum yapmış ne var ki bunda... 13lük bebe gelir de ileri geri konuşursa ona göre cevap verir bu forum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.