Şimdi Ara

Galatasaray - Braga önemli detay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 Ekim' de oynayacağımız Braga maçı bizim için grubunu kader maçlarından biri olacak. Şöyle ki ;

İç sahamızda oynayacağımız ilk maç ve bu maçı %100 kazanmamız gerekiyor.Çünkü Braga Arena' ya 0 puanla geliyor. Bizim muhtemel bir galibiyetimiz sonucunda Cluj' a göre biraz daha güçlü olan rakibimiz 2 maç sonunda 0 puanda kalacak ve sonraki maçında Manchester United ile Old Trafford' da karşılaşacak. Neredeyse tamamen işleri bitmiş olacak. O yüzden Braga maçımız onları grupta tamamen saf dışı bırakmak için önemli bir karşılaşma olacak.

Herkese saygılar, sevgiler.

• Braga ve Cluj'u arka arkada mağlup edersek, Cluj deplasmanına işi garantilemek için gideriz.
  • Zaten gruptan cikmak istiyorsak , icerdeki manchester maci dahil her mactan puan almamiz lazim
  • ben galatasarayın içeride 3 de 3 yapacağına inanıyorum ve nedense braga yı deplasmanda yeneriz gibime geliyor adamların o kadrosundan eser yok
  • İçerdeki 3 maçta 6 ya da 7 puan, dışarda da 4 puan fazla fazla yeter.
    Şu oyunla sıkıntı olmaz merak etmeyin.
  • Eğer başarı istiyorsak bundan sonra bütün maçlardan 3 puan almamız lazım.
    Risk budur.
  • manchester zaten 4.hafta garantilemiş olur 1.liği bizim maça pafla çıkarlar
    bizim bragayı içerde yenip cluj deplasmanından puan alıp clujı içerde yenmeliyiz manu maçındanda 3 alınca 10 puan oluyor 10 puanla rahat çıkarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben Manu'nun gruptan rahat çıkacağını düşünmüyorum, Cluj'da dişli rakip, zor deplasman olacak, Braga deplasmanında artı galibiyet onlar için büyük avantaj, biz yeter ki kendi sahamızda ki 3 maçı da alalım dışardan gelecek 1 puan da bizim işimizi görür rahatlıkla, Manu geçen sene olduğu gibi bu sene de gruptan çıkamazsa sürpriz olmaz benim için,
  • İyi oynarsak Braga ve Cluj'u içerde, dışarda yeneriz bence.
  • cluju kendi sahasında yendiğimiz anda bu gruptan %80 çıkarız.

not alın bir yere.
  • ben de bu grupta hala braga ile çekişiriz diyorum.braga cluj dan çok daha iyi takım.yalnız cluj un deplasman galibiyeti işi karıştırdı.ne olursa olsun üst üste iki maçıda kazanmak zorundayız yoksa cluj da ortak olur yarışa.
  • Bragayı kendi evimizde rahat yeneriz. Ama Clujdan da korkmuyo değilim açıkcası.

bana kalırsa Gruptan rahat çıkarız sıkıntı olmaz
  • şu braga-cluj maçı berabere bitseydi süper olurdu aslında.Clujun kazanması biranda cluju değerli hale getirdi.Bakalım diğer maçlarda ne yapacak.m.united romanyadaki maçta kazanır inşallah, tabi bizde bragayı yenmeliyiz.
  • Braga yi yenemezsek (beraberlikte bile) gruptan cikamayiz is biter . Mutlak kazanma zorunlulugu var . Manchesterdan 1 puan almis olsak suan hersey farkli olurdu ...

• La Beşiktaş yenmedi mi bunları, biz fatk bile atarız

• Takımımız doğru yolda. Antalyaspor Akhisarspor belediyespor muhtarlıkspor boruspor bunlar ölçü değil ama ortadaki oyun oldukça ümit verici.
  • Geçen yıl Beşiktaş'ın elediği kadrodan daha zayıf bir takım var ortadan. En az 2 ya da 3 farklı kazanmamız gerekli. Yapamıyorsak çeyrek final de hayal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

La Beşiktaş yenmedi mi bunları, biz fatk bile atarız

Şu tür kıssaslara bayılıyorum
  • bragayı içerde dışarda yeneriz ama cluj sakat içerde dışarda fark etmez 3 puan alırsak manchesterla içerde berabere bile kalsak ki yeneceğimize inanıyorum gruptan çıkarız cluj maçları çok zorlu geçecek Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

La Beşiktaş yenmedi mi bunları, biz fatk bile atarız

Ama o maçta 10 kişi kalmışlardı ilk yarıda içerde de berabere kaldılar sanırım..

Nihai düşüncem bragayı sadece evimizde cluju iki taraftada yenersek çıkarız..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.