İlk maçında deplasmanda rakibini 4-3 mağlup eden temsilcimiz Galatasaray'ın tur atlayabilmesi için her türlü beraberlik ve temsilcimizin galibiyeti yeterli olacak. Galatasaray'ın 90 dakika sonunda 4-3 mağlup olması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Bellinzona'nın 1-0, 2-1, 3-2'lik galibiyetlerinde de temsilcimiz UEFA Kupası'nda gruplara kalacak. Bellinzona'nın Galatasaray'ı eleyebilmesi için iki farklı ya da 5-4, 6-5 gibi tek farklı galibiyetler alması gerekiyor.
Galatasaray'ın Bellinzona karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;
GALATASARAY De Sanctis Servet Hakan Balta Meira Volkan (Sabri) Mehmet Topal Arda Lincoln Ayhan Kewell Milan Baros
STAT: Ali Sami Yen SAAT: 20.00 HAKEM: Aleksei Nikolaev YAYIN:D-Spor ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ
Buna da bi 4 atarız.. eski açıkta olacağım..
5-1 alırız, 3 baroş atar gerisini bilmem
ya nasıl oluyor anlamıyorum 1-0 , 2-1, 3-2 gibi galibiyetlerde bellizonanın geçmesi gerekmiyor mu 2-1 biten bir maçın deplasmanında 1-0 kazanan geçmez mi kafam karıştı
Şov olacak akşama, çok zevkli bir maç bekliyor bizi.
hocam biz bellinzonayı deplasmanda 4-3 yendik ya 1 farkla. bellinzona bizi burda 1 farklı sonuçlar olarak 1-0 2-1 3-2 yense bile biz çıkarız çünkü biz deplasmanda 4 attık ama onlar 4den az atmış oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: .Uqur.
ya nasıl oluyor anlamıyorum 1-0 , 2-1, 3-2 gibi galibiyetlerde bellizonanın geçmesi gerekmiyor mu 2-1 biten bir maçın deplasmanında 1-0 kazanan geçmez mi kafam karıştı
Maç kaç kaç biter bilmiyorum ama Baros'dan hat-trick bekliyorum...
Baros bu sefer gol atamayacak hacı.
quote:
her zaman şu şekilde hesaplarsan kafan karışmaz deplasmanda gol atan misafir takımın her 1 golu 2 gol sayılır yani biz orda 4-3( 8-3) yendik bellinzona bizi 3-2(6-2) yenerse 2 maçın toplamı da 10-9 galatasaray lehine olur
Kewell yoksa Arda'dan şov bekliyoruz bugün.
quote:
İki maçta atılan golleri topla, kim daha çok attıysa o turu geçer. Eşitlik varsa, deplasmanda kim daha çok gol attıysa o geçer. Aynıysa zaten uzar...
Bu sefer 5 atarız heralde her zaman 4 olmuyor. Konya maçında son 20 dakika uyuz oldum top çevirdiler hep. İnsan 5-6 yapar.