Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
551.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tidus

Çok rahat bir maç oldu.

Cevher Özer son iki maçtır oynamıyor. Hacettepe maçında son periyot biraz oynadı sadece. Nedenini bilen var mı? Bir sakatlığıda yok

http://www.tbl.org.tr/beko/mac.asp?sezon=2011-2012&mac=1EA675

Cevher oynamış görünüyor. Ancak sezon genelinde çok fazla süre aldığını düşünmüyorum. Mahmuti güzel basketbol oynatıyor oyun stili olsun kendi duruşu olsun beğendiğim bir antrenör. Ancak fazla süre tanınmıyor Cevher'e. Shumpert iyi oynadığında çok da gerek kalmıyor belki ancak Cevher bjkde skorer bir oyuncuydu ve savunması da iyi. Zaten Shumpert haftalardır formsuz-yeni yeni toparlanıyor- buna rağmen de Cevher'in çok fazla süre almadığı maçlar oldu.
    Ayrıca Shipp sayı kralı olmuş bir oyuncu ancak onun da -sezonun geneli için söylüyorum- skorer yönü kullanılmıyor sistemde,daha çok savunması ön plana çıkıyor. Guardlarımız çok iyi ancak Evren Büker'e saniye bile tanınmıyor. GS'nin 3lük yüzdesi yüksek bir oyuncusu yok ne yazık ki ve bjk maçını da bu yüzden kaybettik ve bu sebepten dolayı zora giren maçlar da oldu ya da erken koparılabilecek maçlar son anlara kaldı. Dış atışları iyi bir oyuncu Evren,az da olsa süre tanınmalı bence.

• Gsstore'da yeni tişörtler var beyler. Bence gayet güzel olmuş, yarın gidip alacağım bir tane.

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15804

• Çok zor olacak ama kazanacağız.
  • Taraftarimiz havaalaninda ugurladi bugun takimi, insallah turu alip donecegiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

videonun başındaki marşın adı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

http://www.sporx.com/basketbol/euroleague/galatasaray-bu-habere-cok-sevinecekSXHBQ270127SXQ

Kâr kârdır.

Yeneceğiz Allah'ın izniyle ama çok zor maç olacak.
  • Hadi bakalım inşallah yeneceğiz :)
  • Fenerbahçe az önce elendi. Ülkemizi temsil eden tek takımız, alalım şu maçı haydi aslanlar
  • Biz elendik.bari Galatasaray çıksın bir çeyrek final izleyelim.basarilar
  • Fener bugun cok isteksizdi, biz oyle olmayalim, Mahmudi ve aslanlarina guvenimiz tam.
  • Başarılar yarın için..

Sizin işiniz kağıt üzerinde bizden daha zor, ama daha düzenli bir ve uyumlu bir takım, her şeyden öte çok iyi bir koç var sizde.

Yolunuz açık olsun....
  • Ben tur atlayacagimiza inaniyorum ama oldu ki yenildik elendik, hic farketmez. Aslanlar bize cok harika anlar yasatti zaten hepsinin yuregine, bilegine saglik.
  • Ben Olympiakos u Yunanistan da yenebileceğimizi düşünmüyorum.Maalesef bizim takım deplasmanlarda çok zor maç kazanır biz taraftar desteği ile çoşan bir takımız.Yenilseler bile çok büyük bir iş başardılar tebrik etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

deplasmanda en guzeli; 4 sayi geride son 3 saniyeye girip bizim potanin altindan goksenin'den gelecek bir mucize 3lukle 1 sayi farkla kaybedip f8'e kalmak olur bence.

çok fena olurda kalp dayanmaz buna
  • Maca saatler kaldi. Cok zor olacak ama kazanacaginiz insallah.
  • uzatma olmaz ise tahmini kaç gibi biter maç ?

• http://ultraslan.com/

Bu sezonki üçlük yüzdesi %43lere çıkan Martynas Gecevicius'un olmayışı bizim açımızdan önemli bir artı olarak addedilebilir. Abdi İpekçi'de şutunun dışında faulleri ne şekilde aldırdığını gördük. Bunun dışında rakibin eksiği bildiğim kadarıyla yok. Printezis oynayabilecek durumdaymış.

İvkovic'in iç sahada Lakovic'e aldırdığı önlemin aynısını bugün Spanoulis'e karşı yapmalıyız. Spa olmadığı zamanlarda Olympiakos düzen dışına çıkabiliyor. Gecevicius'un olmadığı bir ortamda maçın kilit ismi Spanoulis olacaktır.

Allah yardımcımız olsun.

Ayrıca, Amerika'da ESPN3 kanalından maç canlı yayınlanacakmış.

• Olympiacos'tan 1000 bilet talebimize 40 biletle karşılık verilmiş Eğer o 1000 bilet kabul olsaydı Yunanistan'ı ağlatırdık arkadaş. Neyse, artık ne olursa olsun takımımızın arkasındayız başka birşey önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.