Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
551.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Helal olsun Galatasaray'a.İnsallah Olympiacosu da yenerler.yolunuz açık olsun,basketbolda tabii

Sağol her alanda inşallah
  • helal olsun yunanlılarıda devirdikmi tamamdır
  • Yenilmez Armada!!

Helal size be... Gururlandırdınız yine bizleri...
  • quote:

Helal olsun Galatasaray'a.İnsallah Olympiacosu da yenerler.yolunuz açık olsun,basketbolda tabii

teşekkürler.
    aynı dileklerimizde sizin için geçerli.
  • Çok yakıştı bu galibiyet haftaya yenilsekte 1 sayıdan fazla koymaz kesinlikle bu mücadele bu taraftarın emeği.

Çok güzel işler yapıyoruz helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

helal olsun yunanlılarıda devirdikmi tamamdır

çok zor ama şansımız var yine
  • Son maç tur atlarsak şaşırmam, elenirsek de üzülmem tabi. Nereden nereye geldik helal olsun.
  • bu aslanları ne kadar övsek az olur hepsine helal olsun
  • Gece gece aklıma 2000 yılı geldi şimdi işin gücün yoksa belgeseli izle efkarlan

HELAL OLSUN ASLANLARA
  • finaller istanbuldayken bu avantajı iyi kullanmamız lazım. evimizde her maçı kazanabiliriz. nba takımları hariç tabi.

olympiakos maçında oyuncularımız en iyi maçını çıkarmalı.

olympiakos bizi yenerse gruptanmı çıkıyor?
  • beyler hiç heyecanlanmadım,galiba alıştık böyle galibiyetlere
  • Abdi İpekçi'de basketbolun bugunu bulduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

finaller istanbuldayken bu avantajı iyi kullanmamız lazım. evimizde her maçı kazanabiliriz. nba takımları hariç tabi.

olympiakos maçında oyuncularımız en iyi maçını çıkarmalı.

olympiakos bizi yenerse gruptanmı çıkıyor?

şu durumda, kim yenerse o çıkıyor. belki denildiği gibi 1 sayı farkla yenilirsek 2li averajda eşit, ama genel averajda üstte oluyoruz o zaman da biz çıkıyoruz.
  • quote:

• 3sayıyla yenilirsek buradaki o uzatmaya götüren son top çok pis koyar.İnşşallah böyle bir talihsizlik bi daha yaşamayız..
  • quote:

antu xxxx

Bir sonraki mac Efes ile. Simdiden iddia ediyorum‚uyariyorum bu mac yilin en buyuk Sike maci olacak.Efes maci gs ye verecek.

Eger parasina para katmak isteyen varsa firsati kacirmasin direk gs ye bassin ne var ne yok.

Kendilerini de bizim gibi sanıyorlar.
  • Helal olsun yenilmez armada ! Yunanistan'a bir kez daha gücümüzü göstermek lazım şimdi.
  • Efes, yunanlıları bir maçta yenseydi şimdi üst tura çıkmıştık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizde 3de 3 yaptık bu başarıyı taçlandırmak için haftaya tur atlamamız lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

quote:

antu xxxx

Bir sonraki mac Efes ile. Simdiden iddia ediyorum‚uyariyorum bu mac yilin en buyuk Sike maci olacak.Efes maci gs ye verecek.

Eger parasina para katmak isteyen varsa firsati kacirmasin direk gs ye bassin ne var ne yok.

Kendilerini de bizim gibi sanıyorlar.
    quote:

antu xxxx

hocam sunun mantıgını bana da bi anlatsana ? bu macda bi takım macı rakibe verecekse o da galatasaray efes'e verirdi sansları devam etsin diye. galatasarayın bu macı adeta prestij macıydı. biz kazandık ve yine atina da kazanmak zorundayız. tabi bir de 1 sayılık bir avantajımız var ama zaten pek dişe dokunur birşey değil. ben maç basında galatasaray bu mac rolantide oynayıp kendini yormadan macı tamamlamaya bakar diye düşünüyordum ama nasıl bir karakter takımı oldugunu bir kez daha gösterdi galatasarayımız. avrupa macında kendi ülkesinin takımının son şansını yok etmek pahasına canıyla dişiyle oynadı ve kazandı. gercekten art niyet arıyorum bazı fenerbahceli arkadaşların yazdıklarında artık. (nick inizden fenerbahceli oldugunuzu cıkarıyorum. yanılıyorsam düzeltin lutfen) dilerim yarın fenerbahcede gerekeni yapar ve sansını devam ettirir de son 8 de bizi yalnız bırakmazsınız.

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.