Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü9 Mobil
5 sn
24.713
Cevap
56
Favori
551.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake~Kakashi

Jaka Lakovic'in, Spanoulis'e elini öptüreceği maçtır. Avrupa'nın hala en iyi skorer guardlarından birini olduğunu hatırlatacağı maçtır.

"Hadi Jaka yolla son saniye üçlüğünü ve Fetih 2012'nin Ulubatlı'sı sen ol."(Bu kısım Alıntıdır.)

Galatasaray Basketbol Ana Konusu

Jaka'nın performansı iyi değil ki. Eminim ki hiç kimise Jaka'ya bel bağlamıyor bu maçta da.

Yok artık diyorum. Lakovic'ten ne bekliyorsunuz ki performansı iyi değil diyorsunuz.Bu adam istese her maç 20 sayı sallayamaz mı sanıyorsunuz Ukiç gibi Vujacic gibi. Eğer biz bir düzeni oynamaya çalışan bir takım olmasaydık Lakovic'in etrafına kurulmuş bir takım olsaydık inan bu adama herkes tapardı ama sonumuz Efes gibi Fenerbahçe gibi olurdu. Lakovic koca kariyerinde yapmadığı şeyleri yapıyor bu takımda. Yerden yere atıyor kendini. Savunmada müthiş bir özveriyle oynuyor.Takım tıkandığında topu zorlayıp faul alıyor ve 2 atış kullanıyor. En kritik anda sorumluluk alıyor(Bkz:Efes maçında 2.17'lik Barac'ın üzerinden 1.85 boyuyla attığı 3lük. Hücumda da son dönemde +10 atarak bir istikrar da sağlıyor.

Ha bel bağlama meselesine gelirsek haklısın. Kimse Lakovic'e bel bağlamaması gerekiyor bu takımda. Sadece Oktay Mahmuti'nin taktik zekasına ve bütün oyuncuların mücadelesi bizi umutlandırmalı.Ama şu bir gerçek ki bugün kazanırsak öyle farkla kazanmayacağız başa baş gidecek ve muhtemelen her maç olduğu gibi son topla kazanacağız kazanabilirsek. İşte o durumda sahneye çıkabilecek 2 isim var takımımızda 1.si Gordon diğeri Lakovic. Son 1 dakikada boş bulduğunda 3lük gönderebilecek rahatlıktaki tek oyuncu bu takımda Lakovic'tir.Bu takımın lideri Lakovic'tir. Sakın Songaila ile karıştırmayın.

CSKA maçında çok kolay atışları kaçırdı Lakovic. Kolay derken onun için çok kolay atışlardı. Ama bir türlü olmadı. Bu maçta Cevher ve Shumpert kenardan iyi katkı verirse , Ender de kritik anlarda sorumluluk alabilirse son topa kadar götürürüz.

CSKA maçına gittiğimden beri takımı takip etmedim. Tutku ne durumda ? Sakat var mı ?

Tutku Hepatit hastası kaptığından biraz daha sürecek sahalara dönmesi. Tutku dışında bir eksiğimiz yok.

Bir de Lakovic'e değil de son maçlarda felaket ötesi oynayan Shumpert'a güvenmen gerçekten hayretler verici bir durum. Ama boşver tartışmayalım sen X'e ben Y'ye güveniyorum. Önemli olan hangisinin iş yapacağı değil kazanmamız.

• Umutluyum alıcaz inşallah
  • İnandık biz sizlere.cimbom güldür yüzümüzü bu gece.
  • Shumpert'a güveniyorum demedim. Kenardan gelip katkı sağlarsa işler kolaylaşır bizim için diyorum. En çok da Oktay Mahmuti'ye güveniyorum. Bir sistem takımıyız sonuçta.
  • quote:

Shumpert'a güveniyorum demedim. Kenardan gelip katkı sağlarsa işler kolaylaşır bizim için diyorum. En çok da Oktay Mahmuti'ye güveniyorum. Bir sistem takımıyız sonuçta.

doğru ama kenardan gelip ekstra işler yapacak adam çıkamasıda fena olmaz hani..
  • Hiçbirşey önemli değil, uzunlarımız faul problemine girmesin yeter. Zaten Savovic, Furkan ve Andric'ten başka uzun yok takımda. Shumpert zaten problemli şu sıralar.

Deplasmanda olmasa şu maç kesin bizimdi ama deplasman + yunan lobisi göz önüne alınırsa çok çok zor maç.

Yenilsek bile helal olsun aslanlara şimdiden.
  • Kazanmazsak bile önemli değil felan demeyin son paramı Galatasaray'a bastım ben
  • Son 10 saniyeye Olmpiyakos 4 sayı önde girecek Lakovic son saniyede 3 lüğü atıp Galatasarayı TOP 8 e bırakacak
  • hale bak. son saniyelere 2 sayı geride girsek ve bir şekil fual alsak, biz atan kişi bir tanesini kaçırsın diye dua edecerken yunanlılar ya hiç atamasın ya hepsini atsın diye dua edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Kazanmazsak bile önemli değil felan demeyin son paramı Galatasaray'a bastım ben

bu tür maçlara iddia mı oynanır be :D en fazla 3-4 sayı fark olur her türlü yatar
  • Taraftardan yoksun olunca illa ki fark olacaktır ama ben umutluyum. Cska macında da yazdığım gibi. Bu maci inananlar kazanacak. #RuhumuzYanindaSaldirYenilmezArmada
  • quote:

@@veliyigit... Soyunma odasında kimi dua ediyor, kimi kendinden emin, kimi maçı oynuyor kafasında... Bu ortamı da yaşadık çok şükür

Haydi aslanlar yüzümüzü güldürün bugün.
  • HAYDİ ASLANLAR
  • Vur kır parçala bu maçı kazan CİMBOM !
  • Allah yardımcıları olsun. Maçın stresi şimdiden sardı beni.
  • totemdeyim.
  • heyecan artıyor
  • Hangi kanalda maç ?
  •  Galatasaray Basketbol Ana Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Hangi kanalda maç ?

Ntvspor
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.