Bildirim
Galatasaray Basketbol Ana Konusu (215. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

14 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü,
9 Mobil

Giriş
-
Umutluyum alıcaz inşallah -
İnandık biz sizlere.cimbom güldür yüzümüzü bu gece. -
Shumpert'a güveniyorum demedim. Kenardan gelip katkı sağlarsa işler kolaylaşır bizim için diyorum. En çok da Oktay Mahmuti'ye güveniyorum. Bir sistem takımıyız sonuçta. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Shumpert'a güveniyorum demedim. Kenardan gelip katkı sağlarsa işler kolaylaşır bizim için diyorum. En çok da Oktay Mahmuti'ye güveniyorum. Bir sistem takımıyız sonuçta.
doğru ama kenardan gelip ekstra işler yapacak adam çıkamasıda fena olmaz hani.. -
Hiçbirşey önemli değil, uzunlarımız faul problemine girmesin yeter. Zaten Savovic, Furkan ve Andric'ten başka uzun yok takımda. Shumpert zaten problemli şu sıralar.
Deplasmanda olmasa şu maç kesin bizimdi ama deplasman + yunan lobisi göz önüne alınırsa çok çok zor maç.
Yenilsek bile helal olsun aslanlara şimdiden. -
Kazanmazsak bile önemli değil felan demeyin son paramı Galatasaray'a bastım ben -
Son 10 saniyeye Olmpiyakos 4 sayı önde girecek Lakovic son saniyede 3 lüğü atıp Galatasarayı TOP 8 e bırakacak -
hale bak. son saniyelere 2 sayı geride girsek ve bir şekil fual alsak, biz atan kişi bir tanesini kaçırsın diye dua edecerken yunanlılar ya hiç atamasın ya hepsini atsın diye dua edecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Jst1907
Kazanmazsak bile önemli değil felan demeyin son paramı Galatasaray'a bastım ben
bu tür maçlara iddia mı oynanır be :D en fazla 3-4 sayı fark olur her türlü yatar -
Taraftardan yoksun olunca illa ki fark olacaktır ama ben umutluyum. Cska macında da yazdığım gibi. Bu maci inananlar kazanacak. #RuhumuzYanindaSaldirYenilmezArmada -
quote:
@@veliyigit... Soyunma odasında kimi dua ediyor, kimi kendinden emin, kimi maçı oynuyor kafasında... Bu ortamı da yaşadık çok şükür
Haydi aslanlar yüzümüzü güldürün bugün. -
HAYDİ ASLANLAR -
Vur kır parçala bu maçı kazan CİMBOM ! -
Allah yardımcıları olsun. Maçın stresi şimdiden sardı beni. -
totemdeyim. -
heyecan artıyor -
Hangi kanalda maç ? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: FearFroMe
Hangi kanalda maç ?
Ntvspor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X