Yani biz bu aksam kazanirsak gruptan cikmismi oluyoruz. Bilen bir rkadas kazanmamiz ve kaybetmemiz (efes macini) durumundaki olasiliklari anlatip bizleri aydinlatabilir mi?
Bu akşam kazanırsak Oly. i yendiğimizde veya 1 sayı ile yenildiğimizde çıkıyoruz. Fakat bu akşam kaybedersek çıkmamız için yine Oly. i yenmemiz lazım fakat aynı zamanda efesinde cska ya yenilmesi lazım.(cska maçı istanbulda ve cska lider olarak çıkmayı garantiledi).
Yani biz bu maci ve olympiakos macini alrsak cska efes macinin onemi kalmayacak degil mi?
Dogru anlamis isem umarim boyle olur kendi yolumuzu kendimiz cizeriz.
Aciklamalarin icin cok tesekkur ederim
Biz bu maçı alırsak Efes'in hiç şansı kalmayacak.
Andric'i iyi besliyoruz.
Faul sorunu olacak gibi oyuncularımızın :S Ama hücum olarak iyi gidiyoruz..
O degil de harika ucluk atiyoruz nazar degmesin Shumpert bile atti
O nasil faul ya.ama nazar degmesin iyiyiz.
Taraftara helal olsun , yine muhteşemler.
Bugün buralar niye boş böyle
Shumpert sıvadı yine
Son 1.5 dakika devre olsun diye dua ettim resmen.
Son 2 savunmamız neydi öyle? 15 sayıdan yine tek hanelere skoru çektik. Rakibi oyuna ortak etmede üstümüze yok.
Son 4 dakikada rehavete kapıldık desek yeri. Bu kadar üstün oynuyorken maçı kazanıp, Oly deplasmanına moral depolamak gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
quote:
Orijinalden alıntı: sssxxx04
Yani biz bu aksam kazanirsak gruptan cikmismi oluyoruz. Bilen bir rkadas kazanmamiz ve kaybetmemiz (efes macini) durumundaki olasiliklari anlatip bizleri aydinlatabilir mi?
Bu akşam kazanırsak Oly. i yendiğimizde veya 1 sayı ile yenildiğimizde çıkıyoruz. Fakat bu akşam kaybedersek çıkmamız için yine Oly. i yenmemiz lazım fakat aynı zamanda efesinde cska ya yenilmesi lazım.(cska maçı istanbulda ve cska lider olarak çıkmayı garantiledi).
Bu Efes'in CSKA'yı yenme ihtimali 0 diyebiliriz.. O yüzden bu maçın pek önemi yok. Ama kuponumda 1 yazdım o yüzden kazanmalıyız. 1/1 girmeyi düşündüm ama niyeyse vazgeçtim keşke vazgeçmeseydim.
Çeyrek sonunu çok kötü oynadı Galatasaray.
3. çeyreğe iyi başlarsa Anadolu Efes ivmeyi ele geçirebilir. Dikkatli olması lazım GS'nin. Hücumda son saniyelerde zorlama atışa kalınca savunmada da eksik kalıyor takım, ritmi kaybetmemek gerek.
Hucumda donem donem duruyoruz. Pota altina daha sIk inmeliyiz. Efes ksaldiginda hucumda varyasyonumuz azaliyor.
Umarim ikinci devre daha hareketli oluruz hucumda
3.periyotun ilk bölümü bizim adımıza çok önemli. Tekrar farkı +10lara çıkarmak da var, maçın kafa kafaya gelmesi de. Unutmamalı, geriden gelen hep avantajldır...
11-0lık Efes serisi var. 39'da takıldık kaldık...
Bütün mal hakemler bizi mi buluyor ya
3 lük çok iyi geldi
Bu maçın önemi var mı yok mu beyler yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
Bu maçın önemi var mı yok mu beyler yahu
Usta biz Galayasaray'iz, her maca kazanmak icin cikariz ve kazanacagiz.