Şimdi Ara

Galatasaray'a küfür etti Galatasaraylı oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur.

Orijinalden alıntı: Bırak Zaman Aksın

adam 15 yaşındaysa problem yapılacak nedir anlamıyorum? biz o yaşlarda en yakın fenerli arkadaşlarla derbi sonraları yumruk yumruğa birbirimize girerdik,bazı şeylerin en uçta yaşandığı yaşlar ki bu 20 yaşına kadar sürüyor,yapmayın Allah aşkına,15-16-17-18-19-20,bu yaşlarda her sene birer devrim yaşanır hayatınızda,bi sene düşündüğünüz şeyi diğer sene gülerek hatırlarsınız,o yüzden bu kadar kasmaya gerek yok.

Nick mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • İbrahim'den kendi kalesine goller bekliyoruz.
  • Kardeşim madem Pro oyuncu olacaksın meslek olarak bu işi seçmişsin öyle daha ergen falan lafları işe yaramıyor bence. ben olsam kapıdan içeri sokmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bluENight

Kardeşim madem Pro oyuncu olacaksın meslek olarak bu işi seçmişsin öyle daha ergen falan lafları işe yaramıyor bence. ben olsam kapıdan içeri sokmazdım

Aynen öyle arkadas. Madem bu kadar kin güdüyorsun Galatasaray'a, neden transfer oldun? Nedeni belli:

Büyük ihtimalle annesi babasi imzalamistir sözlesmeyi. Iyi valla cocugu dogur. Aile terbiyesi de verme. Sonra üc kurus parayi görünce sahsiyetini yok sayip küfür ettigi kulübe sat.

Adam olmak ailede baslar. Galatasaray bu cocugu adam eder mi eder... Ama ugrasmaya deger mi? Degmez. Umarim acilen layik oldugu yere gider.

• Geleceğin Messi'si bile olsa derhal gönderilmeli takımdan.

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu haber yanlış hatırlamıyorsam 1-1,5 ay öncesine ait. Daha yeni mi konusunu açmak aklınıza geldi.

Daha önceden de açılmıştı zaten, dert etme sen
  • şaka gibi yonetim ne yapıyor anlamak güç isterse 10 yaşında olsun farketmez, ergen mergen diye bunları yazmasını gerektirmez demekki karektersiz bi ergenmiş, bide madem bu işi sen profosyonel olarak yapıyorsun yapacaksın biraz uzak duracaksın bu tür davranışlardan tuttuğun takımı internet üzerinden belli etmiyceksin abuk subuk yorum atmıycaksın,
    yonetimin 2. fiyaskosu bide duygu erdoğanmı ne vardı
    fenerliler ajan olarak mı giriyordur nedir aramıza analamadım

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Ben idda ediyorum donanım haberden olsun mahallelerimizdeki fanatik gslileri toplayıp gs ile 1 maça çıksak şerefim hakkı için söylüyorum bunlardan iyi oynarız.Ben savaşa giriyormuş gibi bilenirim.

15-20 dakikalığına +1

ya bunlarda hırs yok ya dakika 80 oldumu nasıl yoruluyorlar anlayamadım hepside maç sonunda 20 bin tl alıyor.köpek gibi oynarım

o kadar parayı vercekler 270 dakika koşarımda bide taraftarlıkta var ama şuan maça çıksam yarım saate kesilirim haftada 2 gün tam saha maç yapmama rağmen zor bir şey ama karşılığını kat kat alıyorsun.

Benide ekleyin gençler 15 dakka david luiz oynarım sonra düşüyorum oyundan

• Çocuk fenerbahçeli olabilir ama terbiyesiz ahlaksız olamaz ergenlikle alakası yok.

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Çocuk fenerbahçeli olabilir ama terbiyesiz ahlaksız olamaz ergenlikle alakası yok.

Yazdıkları gayet ergen yazıları.

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu haber yanlış hatırlamıyorsam 1-1,5 ay öncesine ait. Daha yeni mi konusunu açmak aklınıza geldi.

Sanane + O zaman daha sadece haberdi zaten açıldı konusu. KAP a yeni bildirildi o yüzden.

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: A35A

quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Çocuk fenerbahçeli olabilir ama terbiyesiz ahlaksız olamaz ergenlikle alakası yok.

Yazdıkları gayet ergen yazıları.

Aile terbiyesi almamış belli.

GALATASARAY
  • İleride Galatasaray için ikinci bir emre vak'ası olabilir bu çocuk.

Orijinalden alıntı: wolfestein

İleride Galatasaray için ikinci bir emre vak'ası olabilir bu çocuk.
    Fenerbahçe alsaydı çocuk zaten kaybolurdu,bizde Recep Salih bilr oynayamıyo...
    galatasaraydan gerekli altyapıyı alır fatih terim onu en iyi şekilde yetiştirecektir.

Orijinalden alıntı: he_man

Fenerbahçe alsaydı çocuk zaten kaybolurdu,bizde Recep Salih bilr oynayamıyo...
    galatasaraydan gerekli altyapıyı alır fatih terim onu en iyi şekilde yetiştirecektir.

sonra beleşe fenere gider, adamlarda genetik olarak karakter bozukluğu var f.t ile düzeltilecek bir durum değil.

#9 - Johan Elmandeer!
  • yüzümüze tükürse ünal aysal yarabbi şükür diyecek demekki ,rezillkte son nokta.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.