Şimdi Ara

Galatasaray'a Başarılar Dileme Topici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden başarılar arkadaşlar umarım başımız dik olarak çıkarız Sami Yen'den

Ligde rakip olsakta, avrupada hep destek tam destek

• Eyv. Fatal

Eski avatara noldu güzeldi o.
  • Trübünlere oynama fatal senin msn'de neler yazdığını koydurtma buraya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Trübünlere oynama fatal senin msn'de neler yazdığını koydurtma buraya.

ne yazmışım ?

@metinyurdaer

Karar aldım hocam Beşiktaş maç kaybedene kadar bu avatar kalıcak ilk maçını kaybettiği gün değiştiricem, uğur yani

• Ya olduğun gibi görün ya da gözüme görünme!
  • Şimdi diyecem ki fatal rol yapıyorsun. Ama sende diyeceksin ki öyle deriz suçlu çıkarız böyle deriz suçlu çıkarız amma adamlarsınız tarzında şeyler söyleyeceğini tahmin ettiğimden dolayı diyeceğim tek söz inşallah samimisindir...
  • @nolamaz @cehennemmarşı

Artık iyice bitmişsiniz ne diyim, insan gibi başarılar diliyoruz arkanızdayız diyoruz yine uğraştırıyorlar insanı... fanatiklik bürümüş gözünüzü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Fatal'a yanlış YoK.

Ona yanlış yapan beni bulur karşısında.
  • teşekkürler fatality, inşallah bu akşamda bir zafer daha yaşatacaz türkiye'ye
  • GS'a başarılar. Tur GS'ın olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..FaTaLiTy..

quote:

ne yazmışım ?

@metinyurdaer

Karar aldım hocam Beşiktaş maç kaybedene kadar bu avatar kalıcak ilk maçını kaybettiği gün değiştiricem, uğur yani

Hafta sonuna kadar kalıcak yani avatar öylemi

• quote:

Beyler Fatal'a yanlış YoK.

Ona yanlış yapan beni bulur karşısında.

• quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

quote:

quote:

ne yazmışım ?

@metinyurdaer

Hafta sonuna kadar kalıcak yani avatar öylemi

Hayır lig sonuna kadar kalıcak bu gidişle

@SEA JUNİOR

• quote:

@nolamaz @cehennemmarşı

Artık iyice bitmişsiniz ne diyim, insan gibi başarılar diliyoruz arkanızdayız diyoruz yine uğraştırıyorlar insanı... fanatiklik bürümüş gözünüzü

Abartma istersen. Fanatik diyebileceğin en son insanım ben burada. İçinden geçenleri dile getirmediğini belirtiyorum sadece. Micro'nun da dediği gibi tribünlere oynuyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

@nolamaz @cehennemmarşı

Abartma istersen. Fanatik diyebileceğin en son insanım ben burada. İçinden geçenleri dile getirmediğini belirtiyorum sadece. Micro'nun da dediği gibi tribünlere oynuyorsun.

Micro espri yapıyor merak etme tribünlere oynamak istesem son kişiler sizler olursunuz

• @..FaTaLiTy..

Teşekkürler

Niyetin kötü olsa geli konu açmazsın burada...Senin gibi , rakip takımı Avrupa kupalarında destekleyen bilinçli taraftarları görünce mutlu oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

@..FaTaLiTy..

Teşekkürler

Niyetin kötü olsa gelip konu açmazsın burada...Senin gibi , rakip takımı Avrupa kupalarında destekleyen bilinçli taraftarları görünce mutlu oluyorum

Rica ederim hocam sizin gibi anlayışlı insanları görmek de beni mutlu ediyor
  • Fatality kardeşim, bu kadar şeyden sonra ilk anda inanmamızı bekleme lütfen bizden. O kadar ortalığı karıştırıyorsun şimdi birden gelip başarılar dileğince insan bi durup düşünüyor. Neyse, konu daha fazla uzamasın. İstediğini yap dediğim gibi artık bişey demiyecem...
  • TaRiH YaZMaYa DeVaM eTMeN DiLeĞiYLe GaLaTaSaRaYıM...BAŞARILAR...[
  • Teşekkürler adam ya çok iyisin inşallah siz de turu geçersiniz gönlüm beşiktaşlakızma ha.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.