Şimdi Ara

Galatasaray 6.6 milyon Euro önermiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sarı-Lacivertlileri etik davranmamakla suçlayan Galatasarayın Slovak yıldıza daha fazla para önerdiği öğrenildi. Fenerbahçe‚ Stochun bonservisi için Chelseaye 5.5 milyon Euro öderken‚ Sarı-Kırmızılıların 5.5 milyon Pound (6.6 milyon Euro) teklifte bulunduğu belirtildi. Transferde Cihan Kamer ve Sportif Direktör Aykut Kocaman‚ futbolcu ve menaceri için çalışırken‚ Başkan Aziz Yıldırım ise Chelsea ile olan ilişkileri bizzat yürüttü. Transferdeki diğer bir detay ise yıldız oyuncunun Türkiyede yalnızca Fenerbahçede oynamak istemesi olduğu ifade edildi.

Can Gebetaş

http://fanatik.ekolay.net/Galatasaray-66-milyon-Euro-onermis_3_Detail_34_180654.htm

Resmi sitede 5.5 Milyon Euro diye teyit ettirilen ama buna inanmayıp Basında çıkan 9 Milyon Euroluk meblağa kendini inandıranlara yine Basında çıkan bu haberi paylaşmak istedim.Bakalım buna da inanacaklar mı ?

NOT:
    -----Basında Çıkan haberlere,iddialara körü körüne İtibar etmeyin-------

• Siz böyle kendiniz tatmin edin, artık şu başlıklarıda açmayın hayırlı uğurlu olsun Fenerbahçe daha çok para vermiş almış, yoksa o futbolcunun talibi çoktu, daha çok parayı verene gelecekti tabiki...
  • Adnan Polat'ın kendisi söyledi.Oyuncunun fiyatı yükselince daha fazla para veremezdik dedi.Galatasaray'ın 6.6 milyonu verecek durumu da yok zaten.
    Senin de söylediğin gibi körü körüne 9 milyon diyenleri boşver.Ben de oyuncuyu alamadığımıza üzüldüm ama bazı arkadaşlar gibi olayı çirkinleştirmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Adnan Polat'ın kendisi söyledi.Oyuncunun fiyatı yükselince daha fazla para veremezdik dedi.Galatasaray'ın 6.6 milyonu verecek durumu da yok zaten.
    Senin de söylediğin gibi körü körüne 9 milyon diyenleri boşver.Ben de oyuncuyu alamadığımıza üzüldüm ama bazı arkadaşlar gibi olayı çirkinleştirmeye gerek yok.

Benim en çok kafama takılan G.saray'ın nasıl 6.6 milyon u veremezmiş, Keita ve Elano beleşe mi geldi ya da diğerleri çünkü 2-3 senedir bu transfer aralığında oyuncu alıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Adnan Polat'ın kendisi söyledi.Oyuncunun fiyatı yükselince daha fazla para veremezdik dedi.Galatasaray'ın 6.6 milyonu verecek durumu da yok zaten.

Benim en çok kafama takılan G.saray'ın nasıl 6.6 milyon u veremezmiş, Keita ve Elano beleşe mi geldi ya da diğerleri çünkü 2-3 senedir bu transfer aralığında oyuncu alıyorsunuz.

Keita ve Elano ne yapabileceğini göstermiş bir futbolcudur.

Chelsea yöneticileri salak 6.6 ile 5.5 arasındaki farkı bilemiycek

• quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

quote:

quote:

Tartışma konusu bu değil kim daha iyi kötüdür demiyorum. İstersen onu da konuşuruz gerçi yazacak birşeyim yok sanma yani.

Ona bakarsan Milan, Kaka'yı City'e değil yarı fiyatını veren Madrid'e verdi. Önemli olan oyuncuyu da ikna etmek. Ayrıca sakın bana 1milyon € nun Chealse'ye yani Abram'a koyacağını söyleme.

• Stoch'un hayali birgün Fener'de oynamakmış, ondan size geldi tamam ? buna inanan adama fanatik , fotomaç okumak uygundur zaten, başka söze gerek yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro NCAP: Bravo 5’te 5
    18 yıl önce açıldı
    25 yıllık 1+1'e 2500 istenmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luke.Skywalker

quote:

quote:

Tartışma konusu bu değil kim daha iyi kötüdür demiyorum. İstersen onu da konuşuruz gerçi yazacak birşeyim yok sanma yani.

Ona bakarsan Milan, Kaka'yı City'e değil yarı fiyatını veren Madrid'e verdi. Önemli olan oyuncuyu da ikna etmek. Ayrıca sakın bana 1milyon € nun Chealse'ye yani Abram'a koyacağını söyleme.

man. city'nin yaptığı teklif devre arasıydı, sezon sonu aynı teklifi 120 milyon euro'yu verseydi city alırdı ama en yüksek teklifi Madrid verdi aldı

Yani senin mantığa bakarsak (Abramoviç tarafından) biz 6.6 milyon vermişiz ve Abramoviç demiştirki " bu çocuk bu kadar yapmaz" , sonra Fenerbahçe 5.5 milyon teklif yapmış 2 taksitle Abramoviç de "Tamam normalde bu çocuk 4-5 milyon eder 2 taksit olduğu faiz farkıyla 5.5 eder" biz fenere verelim stoch'u

Yoksa Abramoviç niye Fener'i Cimbom'u taksın ki sonuçta bu işten para kazanılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

NOT:
    Bu da dahil Basında Çıkan haberlere,iddialara körü körüne İtibar etmeyin

• Micro benim lafım sana değildi buarada
  • @Luke yazını takdirle izliyorum ama ne dediğimi anlamadın :

Olay Abram da değil oyuncu da bitiyor diyorum, bağlama da yani sağladığın imkanlara bakıyor biraz da sadece kulübe vereceğin paraya değil. Birşey daha ben, evet siz 6.6 verdiniz biz ucuza aldık demedim.
  • quote:

@Luke yazını takdirle izliyorum ama ne dediğimi anlamadın :

Olay Abram da değil oyuncu da bitiyor diyorum, bağlama da yani sağladığın imkanlara bakıyor biraz da sadece kulübe vereceğin paraya değil. Birşey daha ben, evet siz 6.6 verdiniz biz ucuza aldık demedim.

biz futbolcu ile hiç görüşmedik bu konuda bir şey diyemiyeceğim
  • birisi konuyu geyik diye açtım diyo , başka biri çıkıyo evet 6.6 vermişler bilmemkim söyledi diyo

Fenerlinin demek istediğini fenerli anlamıyo
  • aziz yıldırım ile abramoviç arasında zaten bir iş ilişkisi var.

hiç boşuna kendinizi tatmin etmeye çalışmayın. doğrudan aziz ile abramoviç arasında bitmiş bir transferdir bu.

hala sakız gibi uzatıyorsunuz. transfer bitti, alan takım kullansın. hayırlı olur mu olmaz mı ilk haftalarda değil, 15. haftadan sonra belli olur.
  • Hay Stock kadar başınıza...
    Aldı Fener bitti işte daha neyin davasını yapıyorlarki.Şimdi malüm bir söz var söylersem banlanırım.Parasıyla değil mi kardşeim ? Adamlar verdi parayı aldı.Bu kadar,bitti.Daha irdelemye gerek yok.
  • O zaman Adnan Polat yalancı.
  • Bir Dos Santos vardı ne oldu ona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

birisi konuyu geyik diye açtım diyo , başka biri çıkıyo evet 6.6 vermişler bilmemkim söyledi diyo

Fenerlinin demek istediğini fenerli anlamıyo

Bir üstümdekine ithafen söyledim biraz dikkatli oku hocam mesajları.
  • quote:

quote:

NOT:

Peki bu konuyu açmanı hangi mantığa bağlıyorsun. O zaman açtığın konu gereksiz olmuyor mu? Kendinle çelişiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

NOT:

Peki bu konuyu açmanı hangi mantığa bağlıyorsun. O zaman açtığın konu gereksiz olmuyor mu? Kendinle çelişiyorsun.

Mantık şu :
    9 Milyon Euro haberlerine itimat eden adamların bu habere de itimat edecekler mi olayını görmek.
    İnsanların görmek ve duymak istediği şeylere hemen inanmasını yadırgıyorum,o yüzden gereksiz olmuyor,bilakis Basının Çelişkilerini görmemiz açısından çok da yerinde bi konu olduğunu düşünüyorum.Yoksa kendimle çeliştiğim gibi bir konu yok ortada.Hatta konunun içeriği de ilgilendirmiyor beni.Bizi burada ilgilendiren olay iki farklı iddianın var olduğudur.Hangisine inanalım ?Duymak ve görmek istediğimize mi yoksa ?
    İyisi mi hiçbirine inanmamak :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.