Şimdi Ara

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆 (2197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
43.951
Cevap
257
Favori
943.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
    Kapak nedir nasıl yapılır? Arkadaş Google araması yaparak kolayca bulabilir bence..

Hasta Bunlar yahu. Sen kimsin ki geçen seneki bilmem ne maçındaki yorumunu takip edeceğiz hata ettik takip edemedik google araması yapmalıyız canını ne kadar önemli zannediyorsa artık..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Federasyonu seçen senin kulübün biz oy bile vermedik 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: windshair

Kapak nedir nasıl yapılır? Arkadaş Google araması yaparak kolayca bulabilir bence..

Hasta Bunlar yahu. Sen kimsin ki geçen seneki bilmem ne maçındaki yorumunu takip edeceğiz hata ettik takip edemedik google araması yapmalıyız canını ne kadar önemli zannediyorsa artık..

Sen bakmayabilirsin senin için demedim zaten sorunun muhatabı bakacak senlik birşey yok .

Doğru yolu bulduğuna sevindim teşekkürler.

Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • 🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

eleştirebilirsiniz ama Berke daha doğruydu

geçen sezon lig kurtarma yüzdesinde birinciydi bu sene sonuncu

bu hiç normal değil nasıl çöküş

🟡🔴Galatasaray 2026/2027 [ANA KONU]  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #Hedef27🏆

okan idmanı bu seviyede hasar verebilir mi birine bilmiyorum çok aşırı

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Sen yazınca bir Fenerli olarak cevap hakkınla yazıyorsun Biz yazınca seni ne ilgilendiriyor sana yazmadım diyorsun. Standart Fenerbahçe yaklaşımı..

Ayrıca şikayet demişken şikayet edeceğin konuya yazma o zaman. Ayrıca Arkadaşım sen kimsin ceza alacağımı düşünüyorsun? Neyi ima ediyorsun? Buraya gelip Milleti tahrik edeceksin sonra da size cezayı yediririm diye parmak sallayacaksın. Seni dikkate alıp bana ceza yazacak arkadaşına selam söyle böyle bir ortamda ceza yemekten korkup sinecek insanlar değiliz.

• Bu ulkede Ali Koç ve Acun istedi diye yabancı hakem bir maçlarına getirildi. Hakemi bile Acun seçti. Vincic adını sadece Acun dilinden düşürmezken bir baktık Kadıköy'de hakem Vincic oldu. Sonuç gene değişmedi. Evimizde yabancı hakem istiyoruz diye daha konuyu açmadan Haciosmanoglu gitti görevi Yasin Kol'a verdi. Hakemi korudu. Biz dedik olmaz söyle böyle adam 60 dakika lehimize faul kararı bile vermedi.

Ederson kendini zorla attırma peşinde koşmadi mi? Kac kere kaleye geç demesine rağmen adam orali bile olmadı. En son küfür ve Barış Alper reaksiyonu ile atabildi. Yasin Kol'dan mağduriyet cikaran Fenerbahce'li bir taraftarın net şekilde tedavisi olması şart.

Bak olayı hâlâ yanlış anlıyorsun öyle kin ve nefret dolusunki . Ben kimseye ceza verdirme yetkisine sahip değilim şike ve ismini anmak istemediğim terör örgütü imaları söylemeleri forumda yasak isterse yetkili yazsın yine yasak bende doğal hakkımi kullanıyorum kimseyi tahrik etmiyorum konuyu ısrarla sert polemiğe çekmeye çalışan sizsiniz. Sizin üyeler gelip bizim forumda gsyi nasıl savunuyorsa benimde burada savunmak en doğal hakkım savunurken kimseyi tahrikte etmiyorum durduk yere tahrik olan sizsiniz.

geçen yıl ligde bay ile en çok katkı veren uğurcan

şl de de osi beraber en iyi oyuncumuz uğurcan

geçen yıl dilleri totolarına kaçanların bu sezon ben demiştim demek için debelenmelerini gülerek okuyorum

yok uğurcan olmasa ederson gelecekti 1000 kere tercih yapılması gerekse her seferinde uğurcan seçilmeliydi çünkü hiçbir transfer maliyetinden bağımsız değildir

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.