Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 🇹🇷 2025/2026 [ANA KONU] 4 sene üst üste ŞAMPİYON!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (9191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lotus_dh , Jaxson Ryker Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 30 Misafir (8 Mobil) - 22 Masaüstü10 Mobil
5 sn
187.471
Cevap
375
Favori
3.489.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
124 oy
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 🟡🔴 Galatasaray 🇹🇷 2025/2026 [ANA KONU] 4 sene üst üste ŞAMPİYON!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alıştıra alıştıra gitsinler. Bu sezon becere bilirlerse PL yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz takımları inanılmaz çirkef, tam şımarık zengin bebesi gibi takılıyorlar. City biraz daha kaliteli bu konuda, kaldı ki bizle yapılan maçta da bunu herkes hissetmiştir. Hiç birisinin kazanmasını istemem. Oyun olarak da PSG ya da Bayern daha çok hak ediyor kupayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyon -- 6 Mayıs 2026; 10:42:52 >

klasık baba Arsenal işte ama city sıçtı bu sefer son Everton macında doku atmasa brblikte gidecekti🟡🔴 Galatasaray 🇹🇷 2025/2026 [ANA KONU] 4 sene üst üste ŞAMPİYON!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  2puan var finalede cıktılar cl de dün moralliler gidipte bu saatten sonra hala daha verirlerse sampğyonlugu olmasınlar ama bu kadroya ragmen olacalarsa city'e karşı rezil futbolla helal olsun deriz yinede. ne bi haalandları ne bi cherkileri ne bi dokular var. dün city evertonda puan kaybedınce avarajleri gitti arsenl suan 3-4 avarej önde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Nasıl verdi City verdi şampiyonluğu Arsenal 1 maç fazlası ile 5 puan önde kalan 3 maçını kazanırsa şampiyon

medyumlara göre GS iki maçı da kaybediyor ve febe şampiyon oluyormuş. ben inanmam medyumlara falan ama Antalya maçı beni ciddi korkutuyor. inşallah bir saçmalık yapmazlar.

guardiola istifa

İşte bahsettiğim bu. Adamın "normal"yenilgisi yok.

Hani yenilirken bile çataçat oynarsın bizimkiler yenileceğini anlayınca takım direk çöküşe geçiyor. Bian küme düşmemeye oynadığımız sezon ayarlarına giriyor futbolcular. Samsundan 4 yem sebebimiz de bu.

Kimse bana "içeriye bıraktık kutlamaları" ayağı yapmasın. Her zamanki gibi oynadı topçular.

Antalya maçında olayı beraberlik veya yenilgide Kasımpaşa maçı uefa finalinde karşılaştığımız prime Arsenal maçından daha zor olur.

Sezonun sondan bir önceki maçı sezonun en kritik maçı oldu insanlar buna kızıyor

Ha kuş tekrar taşa çarparda Konya döşerse işler değişirde iş bu noktaya gelmişken 2x jokerleri ardı ardına devreye girer ben ilk 20 dakika içinde Konya'ya kırmızı kart çıkacağını düşünüyorum

İş bu noktaya hiç gelmemeliydi

Ligin zirvesindeki takım lig 3. ile aynı mağlubiyet sayısı olmamalıydı

• Keske Aziz aday olmazsaydi. Yine ne dümenler cevirecek gelecek sene

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Neyinden çekiniyorsunuz?

Aziz'i en son nasıl yolladıklarını unuttu herkes herhâlde. Adam, Fenerlilerde öyle travma yarattı ki 2024 yılındaki seçimde bile seçmediler.

İnşallah söylentiler doğru çıkar da Aykut Kocaman'ı getirirler. Beş senedir hocalık yapmayan, en son yaptığında rezalet performans veren, kendi sahasında Galatasaray'a kupa kaldırtan adamdan medet umuyorlar. Fener'in kendinden daha büyük düşmanı yok.

Aziz kulübü bıraktığında Ali Koç kulübü toparlayabilmek için kaç sene uğraştı. Mali olarak nasıl bir enkaz bıraktığını adam kaç defa anlattı

Benim tek çekindiğim aday M.Aydınlar'dı.

Aziz yıldırım hala 3 temmuz muhabbeti duygusal sömürüsü ile hikaye anlatıyor.

Umarım Aziz-Aykut ikilisi seçilir ama bence seçilmez, bence vermez Fenerliler Aziz'e.

Ekleme de yapayım, geçen seneki şampiyonluk son 3 sezondaki en rahatıydı, o da Aziz Başkan sayesindeydi Allah razı olsun. Mourinho demese muhtemelen Ali Koç İsmail Kartal veya daha düzgün bir hoca getirecekti. Aziz Başkan sayesinde o sezonu da yaktılar. Korktuğunuz adam bu yani.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evren7 kullanıcısına yanıt

yaw medyumu babacım etkileşim için takipçi söyleyip duruyorlar bunları gündem yapmayın🟡🔴 Galatasaray 🇹🇷 2025/2026 [ANA KONU] 4 sene üst üste ŞAMPİYON!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  göztepe samsun ts felan olsaydı okey herkes pür dikkat olurdu lakin antalya biraz daha düşük seviye cok kötüler. he bu kücümsemek degil onlarda farkındadırlar rahat ol samsun büyük tokat oldu ant. bak herkes ciddi. samsunu yenseler 1 hafta fazladan tatile cıkacaklrdı sımdı cogu as oyuncusu kaldı öyle. tekrar dıyorum futbol mucizesi olmazsa ilk yarıdan 2-3 direket 20 pozisyon vs johson 0-1 gibi baraja carpıp giren gol vs Allahın izniyle inşallah ilk yarıdan 2-3 tane atarız. antalya savunma olarak bireysel hataları olan leş gibi takım

Daha dogrusu bizi antalya macını konuşturan yönetime hocasına futbolcusuna kadar hepsine yazıklar olsun. küçümsemeden full baskı köpek ilk yarı 3-0 yap sonra bitir macı.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Oraya yazdım son yılları çok iyi geçmese de diye belirttim. Bu üstten bakmayı bırakmamız lazım artık. 2002-2010 arası bu adam fırtına gibi esti bizi futbola küstürdü. Benim gibi doksanlar neslinin gençliği bu adamın dominasyonu ile geçti. Siyasi destek maddi destek ne ararsan bu adamda vardı çok büyük transferlerle ligi domine etti. 2006 denizli faciası ve 2008 ayı volkanın nondaya hediyesi olmasa 10 sene şampiyonluk göremeyecektik. İnşallah son yıllarındaki kafayla devam eder ve inşallah Aykutu getirir de başarısız olur.
    Ben de ekleme yapayım Allahtan başka kimseden korkumuz yoktur. Ama bizi 6-0 yenen, 4-0 yenen, 20 sene bize kaybetmeyen, sahamızı kapatıp sahamızı açan, anelkayı carlosu vs getiren adam da budur. Populist yorumlara gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazoz Kapağı -- 6 Mayıs 2026; 13:29:34 >
  • Malumların seçimde aday olan veya olması muhtemel herkes için Ankara'ya gidiyor, gitti, görüşmeler yapıyor diye haberler çıktı. Bazısı da bundan sonra adaylıktan seçildi. Ancak polyanacı kitleye sorsan Galatasaray başkanını siyaset seçiyormuş🟡🔴 Galatasaray 🇹🇷 2025/2026 [ANA KONU] 4 sene üst üste ŞAMPİYON!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

La sizin kongrenizde icazet almayan aday olamıyor gözünüz görmüyor mu?

baya geç görüyorum. Galibiyete yenilgiye şampiyon olmaya bakmadan yapılması gerekenlerden. öyle her boncuk dediğimizde her fırsatta madara ederler işte

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.