forum yönetimi Fenerbahçe konusuna yeni yöneticiler yerleştirmekle meşgul bizim isteklerimizle ilgilenemezler hoca < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (9504. sayfa)

-
-
Bu eren midir nedir ergen gelip nasıl bu kadar rahat pisleyebiliyor.
Biz rakip konuya tek mesaj atsak 120 günden başlıyor.
Forumun milletvekili mi bu herifte kimse dokunamıyor.
Mabad yanığından iki hafta falan rahattik. Deliğinden yine pırtlamış yıkık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 30 Mayıs 2025; 7:36:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anaokuluna giden çocuğa hakaret sayarım bunu. Ben o kadar da olduğunu düşünmüyorum.
Forumdaki ergen, ıq seviyesi düşük z kuşağının sürekli muslerayı eleştirmesi ve bizim taraftarlarında onlara çanak tutup musleraya sövmesine karşı birşeyler demek istiyorum.
Gelecek sezon doğru düzgün kaleci bulamayıp kaleci hatalarından maçları kaybedince forumda nasıl yangın yapıp sizi rezil edicez seyredin.
Muslers gitmeden yerine geçirilecek kalecinin planlanması yapılmalıydı. Günay falan demesin kimse bana. Tamam Günay iyidir hoştur da muslera arkasında diye bu sene tutuşup biraz ortalama performans gösterdi.
-
Her güzel şeyin bir sonu vardı bitti işte. Hala ne tatava yapıyorsunuz. Osimhen olmasa taşla kovalayacağınız ilk adam muslera olacaktı. Masal anlatma. Günay dediğin adamın tek maçtaki kurtarış sayısı musleranın sezon boyunca kurtarışından fazla dbshdh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlkay'ın sözleşmesi bitmedi. City ile 1 yıl sözleşmesi daha var. Vergi olayını pek bilmiyorum ama Google amca 12 milyon Pound maaşı var diyor. 14 15 milyon euroya tekabül ediyor.
İlkay top seviye bir oyuncu. City'de bile 4 milyon euroya oynamazken bizde nah oynar. Ali Sami Yen beyin torunu falansa belki. Taraftar olarak bazdn saçma sapan taleplerde bulunuyorsunuz. Gelsin 4'e oynasın demeyeceksiniz o zaman, bu adam bize pahalı, almayın diyeceksiniz. Demelisiniz.
Çok boşsunuz çok
muslera gitmesin diyen yok zaten. Gidebilir ama muslerayı göndermeden onun yerine getirilecek adamın ayarlanması lazımdı.
ondan 1 sene daha kalması lazımdı. Sizin gibi taraftarlar gidip şimdi Trabzon’dan kovacanı alalım diye tutturur
Günay Günay diyorsunuz yahu izlemesek Günay’ı size inanacaz. 1 maç iyi oynadı diye göklere çıkarıyorsunuz
instagram
Spor Burada Gibi (SBG) on Instagram: "Futbol sahası dikdörtgen şeklinde olup sahanın yanlarında yer alan iki uzun çizgi taç çizgisi, kısa kenarlarda yer alan çizgiler ise kale çizgisi olarak adlandırılır. Kale çizgileri 45 ile 90 m arasında, taç çizgileri 90 ile 120 m arasında olmalıdır. Uluslararası maçlarda ise bu uzunluklar kale çizgileri için 64 ile 75 m, taç çizgileri için ise 100 ile 110 m olarak belirlenmiştir. Saha, her iki taç çizgisinin orta noktasını birleştiren bir çizgiyle ikiye ayrılır. Bu çizginin tam ortasında orta nokta yer alır ve bu nokta, 9,15 m yarıçapındaki çember ile çevrelenir. Öte yandan futbol sahaları, zemin rengi yeşil olmak kaydıyla doğal veya yapay çimden oluşabilmektedir.[47]Her iki kale çizgisinin ortasına; zemine dik iki direkle, bunları birleştiren ve zemine paralel olan bir üst direkten oluşan birer kale yer alır. İki direk arasındaki mesafe 7,32 m, üst direkle zemin arasındaki mesafe ise 2,44 m’dir. Genellikle kalelerin arkasına birer file konulsa da, bu durum kurallar tarafından zorunlu kılınmamıştır. Her iki kalenin önünde de dikdörtgen şeklinde ikişer alan bulunmaktadır. Kale alanı (altı pas olarak da bilinir); kale çizgisi, kale direklerinin iç kenarlarından 5,5 m uzaklıkta, kale çizgisine dik olarak çizilen 5,5 m uzunluğundaki çizgiler ve bunları birleştiren çizgiyle sınırlanan alandır. Aut vuruşu veya alan içinden kazanılan bir serbest vuruş, alan içindeki istenilen bir yerden kullanılabilir. Hücum yapan takım tarafından kale alanı içerisinde kazanılan endirekt serbest vuruşlar ise olayın gerçekleştiği noktanın hizasında, kale alanı üst çizgisinin üzerinden kullanılır. Ceza alanı da kale alanından daha büyük olmak üzere kale alanıyla ile benzer şekle sahiptir. Kale alanında 5,5 m olarak belirlenen ölçüler, ceza alanı için 16,5 m’dir....#spor #futbol #galatasaray #fenerbahçe #beşiktaş"https://www.instagram.com/reel/DI6LWCRCxTb/?igsh=MXVpeWxocDZmMTU0aw==
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İnternette gezinirken karşıma çıktı maç özetlerine baktım tekrar. Osimhen çok büyük topçu ve maalesef bu takım çok büyük güç kaybedecek.
Bu takımın nokta atışı çok sağlam transferlere ihtiyacı var ama o transferi kim yapacak orası sıkıntı
Akşam oynar mı bilmiyorum ama oynasa da son kez izlesek bari.
-
Biz hiçbir konuda o kadar planlı değiliz. Muslera ile bu sene ayrılmalıydık çünkü her şeye rağmen güzel bir ayrılık oldu. Bir dahaki sene bu ortam bulunamayabilir. Sövmeye, ıslıklamaya hazır bir kitle var. Ben Türkiye kupası maçında Mertens'in bile ıslıklandığını gördüm. Muslera 'yı da ıslıkladılar. Böyle bir kitle oluştu ne yazık ki. Bu yüzden hazır şampiyon olmuşken efsaneyi efsane gibi uğurlamak için tam zamanı. Uzatmak her iki tarafa da zarar verir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 30 Mayıs 2025; 9:36:35 >
Güzel palavra.
-
Belki de ayarlandı nerden biliyorsun, aaaa pardon lig bitmeden hep transfer açılıyorduk di mi biz sbsjdhdhdh. Madem çok biliyorsunuz sahaya çıkın da takım planlamasını siz yapın tutan mı var
Yıllık 10 verirsen alırsın İlkay'ı.
-
Avrupanın en değerli kupasını son 25 yılda 7 defa orta doğu takımı almış
Son 25 yılda Avrupanın en büyük 3 ülkesinin kupası yok
Dubai mi gördüm oradaAvrupanın beşiği
Bütün Avrupa Eurolig konuşuyor kanziii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 30 Mayıs 2025; 9:38:24 >
İlkay o parayı istemişse büyük fiyasko. Hem Galatasaraylıyım diyecek hem de bu yaşta 10 milyon isteyecek gelmesin asla ayrıca çok ihtiyacımız yok kendisine. Adam olan boş kağıda imza atar üstünü siz tamamlayın der Arda Turan gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 milyon kişi canlı izliyordu en son cerene göre sbxnbdbdndndndndn. Buradaki asıl rezillik i.railden 2 takımın olması. Demekki itrail ve Türkiye aynı lig kalitesine sahip. Çikolatalı gofret sporlular şu durumdan rahatsız olmayıp bu lağım kokulu lig ile övünüyorlarsa bir şey demiyorum artık. Galatasaray iyi ki burda yok
İlk cümlene katılmak ile birlikte Günay ile olan kısmına katılmıyorum. Seninde bildiğini düşünüyorum bir futbolcunun form tutması için sürekli oynaması lazım. Günay ayda bir maç bile yapmıyordu neredeyse. Yine de iyi performans gösterdi. Bu takımın birinci kalecisi olabilir mi potansiyeli var rekabete girecek bir kaleci daha gelirse ikisi arasında çekişme bizi yükseltir. Belki Günay x kaleciden daha iyi ya da daha kötü diyebiliriz o zaman. Şu an kıyaslayabileceğimiz bir done yok elimizde.
-
Bu kadar özletme kendini ara sıra gel bir şeyler yaz ne de olsa kimse kaale almıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X