Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (8136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ruskid1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
191.425
Cevap
373
Favori
3.562.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 81348135813681378138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda da gelse olur da bizimkilerin öyle bir planı yok belliki.Okan Buruk da istemiyordur büyük ihtimalle Cuesta,Jakobs gibi adamları almaktan memnun sanırım kendisi.

• Ne kadar da moralim bozuk olsa fenerlilerin ağlaması sonrası keyifleniyorum haha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş maçını alsak bile Osimhen sarı görürse Samsun maçı yine sıkıntılı olur baya

• Seninde payın var bu işte keriz tazminatı hayırlı olsun...
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş maçını alamayıp osimhen sarı görmez ise

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

O zaman iki zor deplasmandan 6 puan olur.Zaten kalan fikstürde yenilme ihtimalimizin olduğu tek maç Beşiktaş maçı

• Elin İngilizinden bile nefret ettirmişler nasıl bir camiaysa :)
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Bu sene transfer bütçesi har vurulup harman savuruldi.genc diye alınan adamlara hem yüksek paralar verildi hemde performans alınamadı.her sene bu kadar harcayacak bütçe var mı oda belli değil.

Ben sportif direktör tarzı işleri gidip Okan hocaya asla sormam.

Herkesin görevi başkadır.transfer için ekibin olur oyuncu izler listeler,hoca solbek gerekli,on numara gerekli,kaleci gerekli dedi mi izleme komiten alınabilecek mevcut oyuncuları listeler,bunlar bunlar var alabileceğimiz tarzı hocaya anlatır, gösterir.ekonomi ile ilgilenen kişiler ne kadar bütçe ayirabilecegimizi belirler ana göre iş yaparsiniz.

Hoca oradan beğendiği oyuncuları listeler bütçeye göre ,gidip transferi bitirirsin.

Doğru yöntem bence budur,hoca gidip oyuncu falan izleyip kendi başına transfere karar veremez.hocayi kovdum gelen adam bu futbolcular olmaz falan dedi yeniden mi bir araba adam alınacak?

Bizde bu işlerden sadece hoca sorumlu tutuluyor bence yanlıştır.

Not mesela savunmaya pavlovic isteyen adam gidip cuesta almaz,benim şahsi düşüncem biz gittik istedik kimse gelmedi bunu alalım tarzı işler döndü.ben zaten o konularda görüşümü defalarca yazdım bu transfer komitesi komple tekme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 17 Mart 2025; 13:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Avrupada şimdiye kadar kimsenin oynatamadığı oyunu oynattığı da oldu. Fizikli takımlara karşı oynatamıyor takımı hazırlayamıyor oyuncular iyi geliyor gitgide düşüyor fizik kalitesi bunu yapabilse bambaşka bir takım oluruz. Onun dışında hataları olmuştur illa ki ama bu hatalar elbette yapılabilir hangi teknik direktör tamamen hatasız

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Hoca kendisi onaylıyor yapacak bir şey yok yani 12 kişiyle mi oynayacağım diyip orta saha istemedi ki yönetim gitti yine chukwuemeka falan kovaladı geçen dönem son günlerde.Yönetim de bu konuda hocayla ters düşmek istemiyordur büyük ihtimalle.

Kendisi zaten oyuncu almak istemese derdi sportif direktör getirip iş yükümü azaltın diye ama öyle bir şey de gelmedi zaten kendisi değil ekibi ve scout oyuncu izleyip rapor sunuyordur büyük ihtimalle.Oyuncuyu istememek de yine kendi fikri zorunlu oyuncu almak gibi bir durum olmaz kendisi dedi cuesta hazır falan üstüne Lemina'yı almadı yani kadroya gitti Cuesta'yı aldı orası da var.Savunmaya Pavlovic'i istemeyecek adam yok zaten bu örnek olamaz bence yoksa ben de gider Rudiger isterim yani ama gidip alternatifi olarak saçma sapan bir adam önersen istemeyebilirsin ben bunu kullanmam diye.Frankowski'yi de kendi istedi mesela ama 3lü bekini şimdi 4lüde oynatıp sürekli rakip kanat oyuncularıyla birebir bırakıyor ki oyuncu Ligue 1deki en iyi 2-3 bek oyuncusundan biriydi yıllardır 3lüde oynuyor milli takım da dahil olmak üzere.

Para var diye har vurup harman savurmak doğru bir durum değil hoca önüne gelen herkesi onaylamak zorunda da değil Lemina'yı istemeyen adam Cuesta'yı neden istiyor mesela o da ilginç.Doue olmadı mesela neden daha farklı bir profil aldık falan transferde hocanın çok fazla ofsaytı var.

• Bunlar,fenere değil ali koç a acuna üzülüyor o yüzden ne anlatsanız boşaaa

• Deep1532 D kullanıcısına yanıt

Yani rfsnin,Kiev'in pek bir fiziği falan da yoktu bu artık sayamadığım bir durum oldu geçen sene de Prag vardı sezon başı Young Boys falan bu kadar olmaz artık 1 olur 2 olur hadi 3 de olur e 4 de oldu diyelim de bu kaç oldu sayamadım bile artık.

• Samsun başkanına saldırıp GS maçı ile ilgili kışkırtmaya çalışıyorlar şimdide, bizim yönetimde uyanık olsun bu konulara

Bazı konularda mecbur bırakılıyor diye düşünüyorum.

Artık futbol değişti,yardımcı antrenör,gözlemci ekibin vs vs çok iyi olmak zorunda.

Okan hoca 3 lu savunmama oynayacak,bu işi italyada iyi yapıyorlar gidip o konuda uzman bir yardımcı hoca getireceksin,duran top vs vs hepsiyle ilgilenecek adamlar olmalı.

Alperen tatildeyken Houston buraya iki koç yolladı bu adam ne yapıyor, ne çalışıyor vs vs kontrol etmek için.adama özel program veriyorlar😁

Oyuncu için gerekirse özel antrenman verecek adam bile gereklidir.oyuncunun kişisel gelişimi için.

Not. Bence yönetimle kavga edemeyip mecburen açıklama yapan Okan hoca.zamaninda hamzada ses cikarmamisti,Melo gidip cem karacan falan gelmişti.ben cuesta,jalert gibi adamları çok istediğine pek inanmıyorum sadece istediği adamlar alınmayınca (başına düşmeyen adamlarda vardır sadece pavlovic falan değil)mecbur kalıyor ama o işin sonu iyi olmaz.

Her neyse şu an ligi şampiyon bitirmeye odaklanmak en iyi sonuçtur.cl geliri alıp önümüze bakarız.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Kaanın rotasyon için de faydalı olduğunu düşünmüyorum ben. Torreira ise memleket deyip duruyor yaşı da 30 olacak biraz para kazanırsak güzelce ayrılmanın vaktidir diyorum.

Bizim için ilk şampiyonlukta İcardi-Torreira-mertens üçlüsü önemliydi şimdi sıfırdan böyle bir üçlü kurmak lazım.

10 numaraya world class seviyesinde oyuncuya katılırım ancak gerekirse bonservis gömmeli genç bir oyuncu lazım. 33 34lük world class 10 numara olmaz.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • The Alim kullanıcısına yanıt

Fener madyasinda bağımsız gerçekleri konuşabilen pek adam yok,hepsi isimden olurum vs vs diye korkuyor.

Dzeko,talisca,tadic tarzı oyuncuların hücum presi yapma şansları hiç yok,top rakipteyken kolay oyundan düşüyorlar.mesela Rize maçı hakem kırmızı kart penaltı iydurmasa hayatta kazanamazlardi.

Bir çok hatalı transferleri var,mesela devre arası transfere onlarda çok para harcadı ama oynayan oyuncu sadece stoperleri,gerisi gereksiz harcanmış paralar.

Takımlari genel olarak yaşlı.artik talisca tarzı adamların devri bitti daha çok koşan basan oyuncular gerekli.

Bunları gündeme getirebilecek kişiler fenerde yok.teknik direktörleri bile rakip çok defansif oynadı falan diyip sadece şikayet ediyor.

Galatasaray taraftarı olduğum için beni pek ilgilendirmez fener konularını konuşmam ama fener öyle abartildigi gibi çok iyi şampiyonluğu hakeden bir takım falan değil,sadece taraftarları kandırıyorlar.konusulmasi gereken konular konusulamiyor onlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 17 Mart 2025; 13:55:48 >

• Galatasaraya sportif direktormu ariyosunuz.
    Serdar Kelleci getirin takimin basina.
    Galatasarayi ucursun.
    Ama yok. Bizim kalantorlar transferi yapacak sonra pismis kelle gibi yanlarinda siritacaklar.
    Bu uc yoneticiyi gorunce macun bile daha sempatik geliyor.

Bence yine osimhen gider tekrar 4231 e döner okan. Ama takımın yarısının olmayacağı bir gerçek. Doğru profil oyuncu bulabilirsek dörtlü sistem iyi oynarız ama

merrtens ikamesini bulmak falan çok sıkıntı olacak. Yırtıcı forvet hakeza. Birde sağlam kaleci.

bukun yanı sıra verdiğimiz paraya değmeyen salai falan var bu adam kanat oynatsan iş yapmıyor bek oynatsan çok faullü oynatıyor kendi mevkisi değil. Kadro planlamamız çorbaya döndü İcardi sakatlandıktan sonra

• naak98 kullanıcısına yanıt

Takımın ne oynayacağını hala bilmiyoruz ,icardi osimhen tarzı çift santrofor ve savunma üçlü dusunuluyorsa Kaan hala iş yapar.(Morata da bizle seneye yine çift santrofor olabilir)

Diğer taraftan kaliteli Türk oyuncu problemi var.12 yapanci aldık elimizde altı sekiz Türk oyuncu olmalı,eskiden parlayan türk oyuncular büyük takımlara giderdi artık yurtdışı falanda yapabiliyorlar dar Türk oyuncu havuzda demirbay,Kaan tarzı oyuncuların alternatifini bulabiliyorlar sa sorun değil ama biraz sivrilen oyuncuya da beş altı isteniyor.

Biz sonuç olarak bütün Avrupa piyasasını izleyen kişiler değiliz ama benimde aklımdan on numara alınacaksa cherki tarzı çok koşan ve takımı organize edebilecek genç bir futbol yıldızına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.aranirsa bulunurda bunlar bu işi yapıp gidip alabilirler mi ciddi suphelerim var.

Torreira gitmez bence ,hızlı dinamik oyuncu kolay sakatlanmiyot memleketine üç sene sonra gitsin,inişler çıkışlar oldu oyuncuda ama burada hem seviliyor hemde maaşı iyi.

Daha çok elit kaleci,stoper ve on numara takıma gerekli gibi duruyor.solbek falan istemiyorum zaten bek transfer etmeyi beceremiyorlar😁

• 
Sayfa: önceki 81348135813681378138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.