Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OkumadanAlma , OkumadanAlma , oguzxz , evohan , _PriNCeLy_ Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 21 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü4 Mobil
5 sn
158.941
Cevap
382
Favori
2.954.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 77997800780178027803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necdet_Pek kullanıcısına yanıt

Alakasi bile yok bu sefer hocam okan buruk denen rezil,kepaze, evlatci sabit fikirli herif GIDICEK sampiyon olsada olmassada . GS HER TURLU SAMPIYON bu oyuncular gerekirse kendileri taktik ve sistem yapar yine alir sampiyonlugu buradan.

Ha okan buruk gider 80 de yine kaan ayhan, demirbay, cuesta alip sol beke atarsa takimi sabote edicek ayri bi konu ama izin vermez moratalar, leminalar, osimhenler buna artik emin olabilirsiniz bundan

Fenerli sizofrenlere noluyor ben anlamiyorum sampiyonluk icin %0.1 sansslari bile yok imkansiz yani.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Cuesta denen eleman bir daha gs forması falan giyemez geçecen o işi

• Berlin93 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle ben sadece maclari izlicegm ama gereksiz ve onemsiz hicbirsey ifade etmeyen iq seviyesi -50 lerde olan sosyal medya yorumlari okumak zaten sacmalik. Transfer sezonlarinda kafayi yedik zaten .

haftalik 1.5 saat ayirmak yeter futbola zaten fazlasi issizlik loserlik para kazanmiyorsan bu isten

• Necdet_Pek kullanıcısına yanıt
    Oyun kötü usta oyun kötü sezon başında tonla gol yiyoruz gelen geçen 3 tane atiyor, takımın savunma yapamıyor. Kasimpasa gol atacağım diyordu resmen ikinci yarıda üst üste duran top şansı kullandık.
    Attığımız gollerde hep bireysel, osimhen ayağını sokuyor faul alıyor felan. Sezonun ilk yarısı pozisyona giriyorduk diyorduk yediğimizden fazlasını atarız diyorduk ama şimdi hücumda da uretemiyoruz.
    İnişli çıkışlı performans diyorsun ama takım savunması bir türlü çıkmıyor oyuncular iyice geriye gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • transfer sezonunda Yahu lemina gelse orta sahayı toparlar diyordum.. adam geldi.. Bir tane daha kaliteli golcü diyordum Morat'a geldi.. şu Eren'i alsak sol bek problemimiz iyi kötü çözülür diyordum.. e o da alındı Hoca Frakovski'yi istiyor dediler.. sağ kanat için ideal.. uçuyor kaçıyor dediler.. hiç seyretmedim ama Ulan keşke alsak dedim.. ve o da geldi Daha alalım diyeceğim hiç bir oyuncu kalmadı.. Peki o zaman ne almak lazım..? yeni bir hoca mı?
    Bu arada göztepe-samsun maçını seyrediyorum gayet mütevazi kadrolarıyla köpek gibi koşup mücadele ediyorlar.. Onlar kadar koşmazsak ciddi zorluk çıkaracaklar iyi kötü bir oyun planları var seyrederken bile anlayabiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Ozan kabak da penalti kirmizi yaptiriyordu ilk ciktignda o isler bos isler onu sol beke katan zihniyeti temizlicegn once.

Profili uyuyor bize onde oynarsak 3 lu sistemde. baska da yok zaten.

Kacinilmaz son 3 lu zaten morata ile .

Cuesta degil okan buruk denen kisi gd td si olamaz bu saaten sonra o gitsin sonra cuestasi da giymez ama once ana sorunun cozulmesi lazim.

• Darbeli kafa vuruşu nasıl olur görmek isteyen samsunspor golune baksın.

• por favor kullanıcısına yanıt

isteyen sanchez ve osimhene baksin malum samsuna penalti noktasindan bazuka atmisti kafayla osimhen .

• Başak maçı 89. dk göztepe maçı 79.dk. ligin şaibesi bu seneki kadae abartmadilar. Maçlar tam saatinde başlamıyor devre 15 değil 20 dk uzerinde sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wesker0005

isteyen sanchez ve osimhene baksin malum samsuna penalti noktasindan bazuka atmisti kafayla osimhen .

Bu elemanın vurduğu kafanın mesafesi ve sertliğine bak. Resmen şut çekti. Kafatası çöktü. Futbol oynamayan anlamaz bu işlerden.

• febe şakşakcısı maile şunları da eklesin

@dear uefa aksjfkasjfka

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Herhangi bir albenisi olmayan guestanin bu takımda ne işi var gerçekten bunu alanlara sormak lazım

• Yine malumları kandırmışlar. Herhangi bir twitter hesabin olsun, bunların tum gündemini degistirebiliyorsun. Canı sıkılan bi tarafıyla gülerek bir yalan sallıyor, tüm kitle direkt sorgusuz sualsiz inanıyor.

Yok eğer birisi dalga gecme amaçlı değil de planlı olarak bunları kandırıyorsa bilin ki aslında iftira attıkları şeyi kendileri yapmıştır ve yakalanmak üzeredir.

Bunların yapısı böyle çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 3 Mart 2025; 22:32:20 >
  • Türkçe yazmayı beceremiyor, "Dear UEFA" diye geziyor.

Avutucusu akşam lisesini bile bitiremeyen bir kitlenin saç boyasından medet umması çok doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 3 Mart 2025; 22:34:59 >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluk gider o zaman geçmiş olsun. Abdulkerimin mevcut rezalet oyununu kaldırabilecek kadar iyi bir futbol takımı yok dünyada.

Adam hücumları başlamadan öldürüyor, defansta da ne kafa topu alabiliyor bonus olarak da rakipteki tüm futbolculardan itinayla çalım yiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sezon sonu Boey bayernden yollaniyormuş cüzi bir bonservisle almak lazım geri. Frank kiralık geri yolllansın jelertte kiralık gitsin..

• Sivasla konya düşse keşke

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Bir tanesi bile acaba kel yada kafayı sıfıra vurduran futbolcudan nasıl örnek alıyorlar diye sormuyor &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ max ananas zekası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 3 Mart 2025; 22:52:2 >
  • 
Sayfa: önceki 77997800780178027803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.