Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7094. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 46 Misafir (9 Mobil) - 48 Masaüstü13 Mobil
5 sn
145.979
Cevap
376
Favori
2.721.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 70927093709470957096
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GUNUMUZ FUTBOLU KONUSUYORSAK "G.SARAYI "HICBIRZAMAN". BU KADAR ACIZ GÖRMEDIM" Demiceksiniz hocam derseniz bende gecmisi katarim bu ise. okana sokayim bundan sonra kendi kendini bitirdi ve bizi mahvetti.

dingonun ahiri gibi 15 dk oyuncu degistirmez yunus bacagni birakir ajax macinda, icardi sezonuz kapatir degistirmez, pressten vazgecmez 10 kisi ile bile , kaani ve berkani inatla oynatir ajaxa domalir 3 lu cikmak yerine,

BAKIN IYI IZLEYIN YOUNG BOYS MACLARINDAN SONRADA AYNISI OLMUSTU

KAFASINA TAK EDER OZEL CALISMALAR YAPAR , RIZEYI YENER HADI ALKMAAR MACINI DA ALIR 2-0 FALAN DIYELIM, GIDER VASAT FB YI YENER SONRA YINE YIRTAR PACAYI SENEYE CL DE YINE AYNI HUSRAN BIZI BEKLER.

• Kaan Ayhan ve Muslera gibiler kaç aydır bu takımı sabote ediyor. Hoca dediğimiz akıl yoksunu bunu göremiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Ne iğrenç bir görüntü ya

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Oyuncuların kötü performansının bir sebebi de bu. Her dakika pozisyonları, görevleri ve yanındaki kişiler değişiyor.

Futbolda bir sistem ve oyuncuları orturtmak, alıştırmak önemlidir. Bir taktiğin orturması bile birkaç maç alıyorken aynı maç içinde 5 taktik kullanmak normal değil.

Elbette maç içinde taktik değişikliklikler olur ama bu kadar değil.

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

O zaman şöyle diyeyim. Okan bu takımın başına geçtiğinden beri en aciz G.Saray’ı izledim. 3 pas yapamayan, defanstan çıkamayan, şişirdiği her top istisnasız rakibine giden.

Önceden Avrupa maçı dedin mi, ligde konumu ne olursa olsun aslanlar gibi oynardık. Rakip bile şaşırırdı ligde ne durumdalar burada aslan kesiliyorlar diye.

Dediğin gibi ligde ittire kaktıra galibiyetler gelecek. 3 atacağız 6 atacağız oooo diyenler olacak. Seneye de aynı tiyatro devam edecek.

Okan yine gençlere, bende alt yapıdan geldim hede hödö diyecek ama hiç şans vermeyecek. Taa ki birileri kafasına dank edene kadar. İlk başta o yanındaki beyaz saçlı yardımcısını değiştirsin. Çiziyor elindeki tahtaya veriyor Okan’a. Okan’ın olmayan sistemi bu adam sayesinde daha beter oluyor.

• Okan hoca mac sonu etrafindakilere Kaan konusunda hata yaptim demis.
    Kaani kaleye koysaydim. Sonuc farkli okurdu demis.
    Olmadi osimeni kesip kaani oynatabilirim demis

• Okan rizeyi yener twitterda trolleri ile bu maç unutulur

Benim tek beklentim fenere yenilmesin leminayı kadroya monte etsin

hocasız kadro kalitesi ile şampiyon oluruz

• Kaan ayhanı biz nereden aldık ya adam başımıza bela oldu

Kıyamet kopsa gök yarılsa bir şekilde forma bu emekli adamda kalıyor

Bide bunun ekürisi eşşek berkan var.El birliği ile maçı katlettiler

• Konu sakinleştiğine göre hocanın en büyük hatasını söyleyebiliriz,

Tabi ki avrupaya Lemina'yı yazdırmak yerine Cuesta tercihi.

Bugün tüm kadro berbattı o yüzden Cuesta'yı özellikle eleştirmeyeceğim (sahada yaptıklarını hiç beğenmedim, özellikle her oyuncuya 2 metre uzaktan savunmaya yapmaya çalışması bence bizim ligde aşırı sırıtacak ama bunları es geçiyorum bu maçlık) Lakin,

Şu maç Cuesta Metehan'ın yapamadığı hiç birşeyi yapamadı, ama Berkan döne döne sıvadı

Sen Cuesta + Berkan yerine, Metehan + Lemina çıksaydın çok çok farklı bir maç izliyor olabilirdik

Torreira'nın kart cezalısı olduğunu, ilk maç olmayacağını biliyorsun

yine de böyle bir risk alıyorsun

Böyle bir risk almanı da geçtim, böyle bir risk alıp topun arkasına geçip 0-0 veya 1-0 gibi bir skora razı da olmuyor deli dana gibi pres yaptırıyorsun

Allah akıl fikir versin hoca

• son 6-7 ayda olan hicbir seyin izahi yok.

cl gitsen 30 milyon euro gelir saglayacaksin gidip young boysa icerde disarda rezil rencide oluyorsun. ustune kaptanin olacak herif rakibe tekme atip taraftardan ozur bile dilemiyor.

jakobs hakkinda cem uzan bile uyardi bu adam kronik diye ama zalewski gardi menajerler su bu derken son gune kadar bitirilemeyip bek olmadigindan mecbur taraftar bile razi kaldi. sonuc zarar.

gidip besiktastan kupa finalinde 5 yiyorsun yine rezil rusva oluyorsun.

yetti mi, hayir. avrupa liginin en kolay fiksturlerinden birini cekip rfk, kiev, malmo maclarinda puan birakiyorsun.

yetti mi, hayir, hoca olacak cuce nelssona kafayi taktigi icin romaya bedavaya birakip gidip 8 milyon euroya fenerli menajerin onermesini alip kazigi dibine kadar yiyorsun.

yine yetmedi, daha 1 ay once yine daha once seni rezil eden alkmaar'la playoffta eslesiyorsun, hocan takintili bir cuce oldugu icin lemina'yi yazdirmiyor, niye cunku taraftar aldirdi. o macta da yine rezil rusva ediyor cunku onceki mactan BIR gram ders almamis hoca olacak adam.

disiplin desen yok, persembe avrupa macina cikilacak ama takim torreiranin dogum gunu partisinde zil zurna sarhos oluyor.

sozde kaptan olacak avrupanin en yuksek maas alan kalecilerinden olan adam hicbir basin toplantisina cikmaz ama az macindan sonra ne hikmetse cikip ders cikaracagiz falan zirvaliyor. muhabir asil soruyu sorunca da yediremeyip kaciyor.

cuce ve botokslu sayesinde bu sezon avrupa liginin en cok gol yiyen takimiyiz ve muhtemelen bu rekorumuz kirilamayacak.

valla ben biktim. her sey oluyor ama ders alinmiyor, alinmayacak da. ne oyuncularin ne teknik ekibin umrunda degil takimmis kulupmus taraftarmis. bak yukarda karaborsa skandallarina falan girmedim daha. hayatimda ilk defa galatasarayli olmaktan utaniyorum. her zaman gurur duyardim. tebrik ederim cuceye ve yonetime. yaziklar olsun.

• Sürekli başladığın kadro ve dizilişte değişiklik yapıyorsan (oyun içi), sürekli transfer yapıyorsan ve tüm takım kötü performans gösterip, takım oyunu geri gidiyorsa sorun teknik direktördür. Aha sıçtım, şimdi sıvıyorumun resmini görüyoruz uzun süredir.

Kritik iki madde yazayım. Birincisi Okan Buruk'un boşanması, ikincisi ise Icardinin sakatlanması. Bu ikisi olduğundan beri iki kırılma dönemi yaşadık ve aşağı doğru ivmelendik. Geldiği günden beri set hücumunda başarısız ancak önde yaptığımız presle geçiş hücumları üzerinden oyunu domine edip kazanıyorduk. Uzunca süredir o eski pres gücü yok. Dikkatli bakanlar çok net bir şekilde görülebilir ki biz eskisi gibi adam adama pres yapamıyoruz, yapmaya çalıştığımız zaman kocaman boşluklar veriyoruz. Bu denli gol yememizin sebebi bu. Şans veya bireysel beceri harici de gol atamıyoruz. Çünkü pres bozulunca geçiş hücumu yapamıyoruz, rakibi açmak için sete dönüyoruz ancak oyun içi hareketsizlik ve düzgün çalışmama, bilgisizlik sebebiyle de skor üretmekte zorlanıyoruz.

Ligde atılan gollerin neredeyse yarısı duran top. Diğer yarısı da dediğim gibi bireysel yetenek ve şans. İlk 1.5 yılda olan hücum zenginliğimiz yok.

Yine fark ettiyseniz ilk 1.5 yıllık döneme göre çok daha fazla kenar orta deniyoruz (özellikle son zamanlar) ve de koş koş oyunu oynuyoruz (Osimhen, Barış ikilisini arkaya kaçırma) Başka bir marifetimiz yok. Merkezi kalabalık tutan, duran topları iyi savunan takıma karşı bu takım şans harici gol atamaz.

• İyi ki izlememisim maci. Yoksa kanser, verem olurrmusum. Kim bu Okan buruku destekliyorsa alsın turşusunu kursun.

• Maçı izleyemedim ama 7lik 8lik maç olmuş.

Bireysel hatalar bizim başımızın belası,dikkat edilmezse cezası kesiliyor.

Okan hoca leminayı eklemediğine şaşırmıştım, orta sahanda toreeira yokken leminayı eklememek büyük cesaret. Cuesta daha mı formda yani leminadan?

Apo belki topları kesememiş ama 3 tane çizginden çıkarmış, helal olsun.

Bu alkmaar bize ters geliyor , ekstradan da hem hocanın oyuncu tercihleri hem de kötü futbol bu sonuçları doğuruyor maalesef.

Bence istanbuldaki maçta; tek farkla yenip elenip ligi almak için elimizden geleni yapmalıyız. Gerek yok buradan zor döner. yüzde 1 düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt

Zaten lig maçlarını ıkına ıkına kazanıyoruz.Bazı maçları osimhen, bazılarını bay ve geçende ahmet kutucu sayesinde kazandık.

Rizesporu yenemezsek(fbye karşı domine etmişlerdi operasyon gelene kadar) 5. yıldızı kaybetmeme adına hocasız devam edilebilir geri kalan maçlarda. Çokta maç kalmadı zaten  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 14 Şubat 2025; 6:29:37 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt
    uyku mu , ne uykusu :)

• Tahmin ettiğim gibi yenilmiş takım. Ama merak etmeyin ligde Fenerbahçe’yi yenerse unutulur. Ne de olsa tek derdimiz 300M Euro’luk kadro ile değeri olmayan bir ligde şampiyonluk yaşamak 😀

• Deportivo L.C. Tristan D kullanıcısına yanıt
    Sende bilirsin. Eskiden bir teknik direktör Avrupa’da başarısız olunca çok eleştiriliyordu. Şimdi yorumculara bak kimse ses çıkarmıyor Buruk’a ya da yönetimi neden transfer yok diyorlar.

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Puhahahhaa ne denir ki bu duruma

• Okan buruk yerine yabancı bir td olsa çoktan kovulurdu.

Polat ve Erden başkanlıklarında 2030 a kadar td olarak kalır bu adam.

• Şampiyonluk herkesin gözünü boyuyor ama geldiği ilk sene hazırlık maçından beridir okanın Galatasaray çapında bir td olmadığını defalarca yazdım. Görünen köy kılavuz istemez. Adam olacak çocuk totoşunun kakasından belli olurmuş o misal. İcardi mertens torreira nelson boey kerem barış okanı td yaptı yaptı.

• 
Sayfa: önceki 70927093709470957096
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.