Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6935. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kanadam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir - 18 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142.459
Cevap
371
Favori
2.653.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69336934693569366937
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın tarihinde böyle bir kara leke olmayan takımın taraftarlari

x (formerly twitter)
    𝐀𝐋𝐈̇𝐂𝐀𝐍 (@AliCandanGs) on X
    https://x.com/AliCandanGs/status/1889375693097611358?t=1pyvzgD7EOwnOBaFwIwgUg&s=19

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tekkral34 kullanıcısına yanıt

Tam olarak o hesap o şekilde yapilmiyor.kulubun gelir gider dengesi sadece bonservisle değil.

Toplam gelirler içinde yayın hakları,tribün gelirleri,sponsorluklar vs vs var.

Ama burada haklı olunan konu yapılan transferleri kullanamassak ve kısa sürede gönderip yerine yenisini atarsak buna bütçe dayanmaz.

Alınan oyuncuları iyi hesap edip en az üç beş sene kullanmamız gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt

Burada gelir gider hesabı önemli.

Bu yönetimden önce Burak başkan zamanında kulübün gelirlerine bakınız,şu an kulübün gelirlerine bakınız,arada en az on kat gelir farkı vardır.

Bütçeyi yükseltmek ve kaynak bulmak konusunda yönetim basarili,transfer planlaması ve oyuncu almak satmak konusunda bu yönetim basarisiz diyebiliriz.

• 💥 TÜRK FUTBOLUNDA SON 2 SEZONDUR YAŞANANLAR! Malum takım sizin de dikkatinizi çekmiştir. Umarım Türk futbolundan ilelebet çekilirler de biz de kurtuluruz

🗓️ 11 ARALIK 2023

• Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruk attı.

🗓️ 19 ARALIK 2023

• İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor ile oynadıkları maçta hakem kararlarına öfkelendi, takımını sahadan çekti.

🗓️ 30 ARALIK 2023

• Riyad'a giden Galatasaray ile Fenerbahçe, ev sahibi Suudi Arabistan ile yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle sahaya çıkmadı.

🗓️ 17 MART 2024

• Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından taraftarlar sahaya girerek futbolculara saldırı girişiminde bulundu

🗓️ 18 MART 2024

• Ali Koç, Kulüpler Birliği başkanlığı görevini bıraktı, camiasına 'ligden çekilme' gündemiyle olağanüstü kongre çağrısı yaptı.

🗓️ 7 NİSAN 2024

• Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi ve kupa Galatasaray'a verildi

🗓️ 19 MAYIS 2024

• Rams Park'ta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası sahada ve koridorda olaylar yaşandı.

🗓️ 17 AĞUSTOS 2024

• Göztepe maçının devre arasında saha içinde Ali Koç yere düşürüldü

🗓️ 27 EYLÜL 2024

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı

🗓️ 9 ŞUBAT 2025

• Adana Demirspor kulübü, verilen penaltı kararı nedeniyle Galatasaray maçında sahadan çekildi

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Biri o çöpü Galatasaray'a getirirse çok ağır şeyler yazarım. Birde 3 milyonun üzerinde maaş ile getirirse kesinlikle para yeme olarak algılarım.

İlk defa bir oyuncuya çöp yazıyorum. Galatasaraylı ama birilerinden tekme yemeden gelmeyecek çökmeden gelmeyecek öyle bir Galatasaraylı.

• Ads nin yaptığı rezillik işe yaramış. Maçın yabancı Var ına bir daha maç verilmeyecekmiş. Eğer Gs lehine bir hata yaparsanız yabancı da olsanız anında cezalandırılırsınız.

Ama Hatay Antep maçlarında ki gibi aleyhlerine hata yaparsanız göreve devam edebilirsiniz. Ayrıca uefa nezdinde şikeden ceza alan malum kulüp lehine de hata yapmak hala serbest.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

Aslında burada da görüldüğü gibi federasyonun nasıl yönetildiği kimler tarafından yönetildiğini çok iyi gösteren bir haber. Kendileri çalıp kendileri oynuyor.

Biz daha iyi bir kulübüz daha iyi takımız. Çağdışı morinyoyo göre görece daha iyi bir teknik direktöre sahibiz.

Galatasaray'ın yapacağı sahaya odaklanmak. Ne kadar doğrarlarsa doğrasınlar,bu takımın herkesi yenecek gücü var.

• Adamlar şampiyonlar liginin resmi sponsoru bet365 in reklamları nasıl TRT ekranlarında olur diye ağlıyorlar küçücük akılları sıra algı kasacaklar. Ya 35 iq küçücük aklınla sen kimsin algı yöneteceksin

• Tam bir görev adamı olan Sallaiye de sallayanlar olmuş pes..

• Transfer donemi yeni bitmiş hala yaza şu alınsın bu gelsin bu gelsinciler kopamamışlar.. Bu kadae sirkulasyon sonunda batarsa kulüp bunlarda sizlerinde payı olacak.. Cebinden tek kuruş çıkmiyor nasılsa ne de kolay..

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Günaydın Galatasaray taraftarı

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Buna o kadar ağladınız boşuna baksana top bariz içerde.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Bu pozisyon dün juve maçında da oldu.Gol olmadığı için Var devreye girmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu ülkede futbolun kara lekesi tek bir oluşum var

3 kişi aynı anda yere atlıyor faul olsun pozisyon bitsin

UTANMA FALAN YOK

Belki de ceza sahası diye penaltı alırız dediler lan oğlum kendi ceza sahanız sakin &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 12 Şubat 2025; 11:25:56 >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt
    Evet son yilllarin en büyük sıkıntısı bu zaten , GS lehine en küçük hata yapan hakemi aforoz ediyorlar , GS aleyhine yapanları ödüllendiriyorlar bunu aleni yapıyorlar buna rağmen şampiyon oluyoruz

• sonra niye laf ediyorum oluyor herkese forumda, forumun %80 bu futbol bilgisine sahip oldugu icin tutamiyorum kendimi. Neyse baska forum buldum iq test gerektiren rahattim oradaa

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus_dh

Hocam ilk defa farklı görüşteyiz belki de.

Berkan dan sol bek olmaz. Berkan iyi futbolcu ama o mevki asla.

Eren Elmalı son zamanlarda performansı düşüşte. Toplarlarsa iş yapar.
    Görüş farklılıkları normal hocam. Eren o kadar kötü ki Berkan bile daha iyi demek istedim aslında ben 😁

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    Bugün de jokey reis için yakıyoruz

• Yermeyi bildiğimiz gibi haklarını teslim etmeyi de bilmeliyiz. Ara transfer dönemini çok iyi geçirdik. Nokta atışı transfler yapıldı. Hiçbir oyuncuyu tanımıyorum medyadan dinlediklerime gçre konuşuyorum Cuesta'dan başka soru işareti yok. Sağlam girmiş kazıkları çıkarmak konusunda da yönetimimiz epey maharetli açıkçası.

Özeleştirili tandanslı bir yorumum olacak:

Geçen Eski Açık'ı izledim. Başta Erinç Bilican olmak üzere hepsinin yorumlarını üzerime alındım haklı buldum ve utandım. 1 2 kez de olsa yarışın ortasında Okan hoca istifa yazdım. Yönetim kurulunu dursun çiğköfteci ve kavukçuyu istifaya davet ettim sayısız kez. Öncelikle o istifalar olsaydı transfer döneminin ortasında kimin ne işine yarayacaktı? Yarışın ortasında ligde liderken işler o kadar da kötü değilken Okan Hocayı istifaya davet etmenin kime ne faydası olacak? Oldu ki Okan Hoca istifa etti faydası ne? Kimi hangi sürede getireceğiz UEFA Şampiyonu mu olacağız mesela?

Bu yaptığımız yanlıştı. Neyse ki transfer dönemi olumsuz olarak etkilenmedi.

Ayrıca kimiz biz? Küçük dağları biz yaratmışız gibi yazıyoruz sağa sola "Çiğköfteci istifa!!" bilmem işte "Kavukçu Dursun İstifa!!" falan. Benden dolayı da istifa edeceklerdi ya zaten
    ...

Aklıma şu twit geldi hatta:
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Üstelik yabancı Var olduğunu bilerek bunu yapıyorlar! İlahi adalet er ya da geç yine tecelli edecek bunlar için

• 
Sayfa: önceki 69336934693569366937
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.