Adam bizi bitirmis kafada gitmek istiyor, kimse almak istemiyor bunu zorla tutma filan mevzusu yok. Sene sonu bonservisi elinde gidecek, bu adam gecen yaz sampiyonluk kutlamasinda ailesi taraftarin arasinda kaldi diye taraftarlara sitem mesaji yayinlayip, fb gonderilerini begendi siz hala kendinizi kandiriyonuz, bjk 5-0 lik macta 3 golde net hata yapti, bilerek isteyerek yapmadiysa bisey bilmiyorum, young boys maclarinda sanchez olsa elenmezdik bu adam sayesinde elendik bosuna bu adamdan medet ummayin. Bende begeniyorum normalde ama adam kafada bizi bitirmis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 1 Şubat 2025; 22:2:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6482. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Josha Vagnoman ismi bitmiş her iki bekte de oynayabiliyor
-
Değiştirme hakkına sahip mi? Ben futbolcuları menajerlerin kölesi diye biliyordum.
-
1.90 sağ bek mi olur a
muhtemelen almanyadan sağ bek dedikleri bu adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 1 Şubat 2025; 22:3:50 > -
jakobsun dönerciden arkadaşı
bu adamda gelirse floryada yener hocayla nargile partisi yapar.Tam bizlik adam değil maç kaçıran bek
-
Yönetime güvenim sıfır. Morata ve Lemina elden kaçabilir. Uçaktan inmeden inanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lig sonu yok gibi verona ile anlaşma noktasındaymış nelsson.
Ahmed kutucu + Morata + 2 hamle düşünülüyormuş artık + 4 hamleye çıkmış durum. + 4 transfer daha yapılacak yani.
Bek
Orta saha
Stoper
????
-
Bizimkiler akşam pazarı son dk kim olur diye düşünüyorlar :) sene basından beri naptınız be
-
Morata gelirde lemina konusunda bende aynı fikirdeyim.Morata işi gardide.Gardi olmasa dumandı halimiz
Şok bir imza ile fener yapar diye harbi fena tırsıyorum.Alternatif lemina falan diyolar.Bir isim bitirceksen bitircen
-
Bizimkiler bosa stoper ariyor emin bayrami geri alma durumu varsa kesin alinmali tam 3 lu de oynayacak adam
Nelsson gitmis
-
Basına servis etmeden bitirmek lazım da bizim yönetimin gizli gizli halletme becerisi sıfırın altında maalesef.
Hocam Sara-Torrik-Lemina
Transfer -Baris kanat bekleri
Osi-Morata
Ligi delik desik eder. Sara serbest oynar. Cokta iyi oynar
-
Yunusun saha içinde aldığı rollenmeler de mi menajer suçu?
Kafayı değiştirsin önce.
Derbi pazartesi gününe ertelendi diyorlar. Lan işi gücü ayarladık o güne Allahsızlar pazartesi derbi mi olur
o hafta Avrupa ligi playoffları var
-
Morata bitti mi? Ben görüşmeler devam ediyor sanıyordum. yarın geliyomuş heralde??
-
Bu gece gelecekmiş normalde yarına ertelenmiş uçağı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X