< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 #KupaBeyiGALATASARAY [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (645. sayfa)

-
-
Gürcistan bile İspanyadan 4 yerken bu kadar ezilmedi be.Son 20 dakika milli takım seviyesinde olan oyuncular 10 saniye ayağında top tutamazmı arkadaş.Rakipte İspanya Almanya olsa neyse.Böyle galibiyetlerle tur atlıyoruz ama ortada oynanan bir b.k yok.Sonra yine başarı yok yine hüsran.Böyle anlık başarılarla avunuyoruz.
Bu Kenan la Arda ne işe yarar bu takımda o da ayrı mevzu.15 yaşında oğlum seyrederken Ayar oldu hoca al bunları diye.Hoca gol yemeyi bekledi adamlar atamadı.Ne pzisyonlar var Mertin çıkardığı yada adamların atamadığı.Gürcistan maçının sonu bile öldük öldük dirildik adamlar son saniyede neler kaçırdılar.Savunma yapmayıda bilmiyoruz tamamen kaos ortamı.
-
Kenan yine kötüydü çok geç cıktı. kontra ararken kerem daha erken girebilirdi. Ardadan sahte 9 olmaz çocuğa yazık ayriyeten 2 mactır çok kötü ve baskı yüzünden oynatıldı. sağ kenar veya 10 sekmeden fayda olmaz. hala baskı yedıgınde kaçan oyuncuları kenardan görmekte zorluk çekiyor akıl oyununu geliştirirse daha iyi olur. bazen çok top tutuyor. bu Mac nasıl yendik bilmiyorum hepsinin emeğine saglık mertinde alnından öpüyorum
-
Bay çoğu maç solda oynadı zaten. Oynattığı adamı daha yeni yeni öğreniyor mozerella. Finale kadar gelebilirsek belki solda oynadığını öğrenecek az kaldı
Solda devamlı oynamasına gerek yok bu arada. Kanatlar maç içinde 1-2 ataklık da olsa yer değiştirebilir onu bile yapmıyor bu mozerella arkadaş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Temmuz 2024; 9:40:1 > -
Gruplarda levandovskili polonya ile van dijklı hollandayı 3 lemiş, fransaya kök söktürüp kendi kalesine attığı bir golle yenilmesine rağmen bu ölüm grubunda lider olan avusturyayı elemeyide küçük bir olaymış gibi gösterenlerin zerre futbol bilmediği ortada. Avusturya gibi atletik takıma bizimkiler defans yapmasa 3 ay önce nasıl 6 yedilerse dünde 10 yerlerdi. Haddini bilerek oynayacaksın. Yoksa tarumar olursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 3 Temmuz 2024; 9:44:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onların yok ama bizim UEFA Kupamız var.
-
barışa laf eden gagadaşlar kudurun
sızın o semıhınız oyuna giremeyecek
kerem girecek kapiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Barış'ı eleştiren malum sorunlu tiplerin yerine ben utandım.
Barış bir yıl içinde 63. resmi maçına çıkmış. (hazırlık maçları hariç)
Malum hep ilk 11 çıkıyor ve ya maçı tamamlıyor ya da son dakikalarda çıkıyor.
Sakatlık yok, hep delifişek, hep enerji.
Bu adam android değil.
Böyle yoğun bir sezonun ardından böyle tempolu bir maçta son dakikada yine rakibini fizik olarak ezmiş, hızını kullanmış, dayamış omzu vurmuş ve kaçmış.
Eleman oturduğu yerden elinde çitos "bööhhleeee olurr be yaaaa !!" diye böğürüyor !
-
Ben artik montellaya laf etmiyorum oyle ya da boyle ceyrek finale geldik hem de fransa hollanda polonyali gruptan lider cikan adamlari yenerek. Avusturya bizi geçebilse hollandayi da cok rahat gecerdi zaten cok iyi sistemleri var ve cok guzel kitledik adamlari. Adamin gec degisiklik yapma sebebi de eger mac uzarsa 30-40 dakika daha oynayacak enerjisi yerinde 3-4 oyuncu olmasini istemesi boyle devam etsin fantastik taktiklerle yari final gorelim daha ne
Üzerinde Türkiye forması olan 18 yaşındaki oyuncu ile ne alıp veremediğiniz var, aklım almıyor böyle yorumları.
-
Sakatlığı nedeniyle Milli takıma gitmeyen Ç*ğlar S*yüncü, F*bahçe ile sözleşme imzaladıktan sonra antrenmanlara başladı.
Mert *****
Merih *****
Kaan *****
Ferdi *****
Orkun ****
Barış ****
Abdülkerim ****
İsmail ***
Müldür ***
Arda **
Kenan *
-
futbolculara takımlara b*k atmayı bırakmadığımız sürece zerre ilerlemez ülke futbolu. Herkes futboldan anlamadan yorum yapabilir doğrudur yanlıştır ok ama yolda görse fotoğraf çekilmek için bi tarafını yırtacak tiplerin oyuncular hakkında hakarete varan lafları gına getiryor ya. İki haber okurum fikir görürüm diye girip toksiklik dolup çıkıyorum sayfadan. Sosyal medyada yazabiliyoruz diye her aklımıza gelenide yazmaya gerek yok be.
tek merakım dün gol o kadar erken gelmese acaba ne oynayacaktık hiç bişey göremeden kapandık. Acaba hep 5 li defans mı kurguladı öne geçinceki taktik miydi.
-
Sakatlanan topçu antrenman yapamıyormu ?
Sizin takımdakiler sakatlanınca tekerlekli sandalyeylemi hayatlarını idame ettiriyorlar iyileşene kadar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Temmuz 2024; 12:4:29 >
Arda balonu milli takımı bozuyor
Artistik hareketler yapacak hava atacak diye kaç tane top kaybı yapıp tehlikeli atak yedik
Katiliyorum ben isterdim semihi gormek barisin golu yok istatistikleride kotu aslinda objektif bakarsan. Semih 1 gol veya asist yapsa bariştan daha iyi katki yapardi.
Erden Timur - Fatih Altaylı
Fatih Altaylıyoutube
"Galatasaray için tahammül etmem lazımdı" / Erden Timur & Fatih Altaylıhttps://www.youtube.com/watch?si=ea2Rsztd3xdPDde2&v=awajC8X3BPA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 3 Temmuz 2024; 15:8:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2 golde onun açtığı ortalardan geldi en ölü hali bile iş yapar saf yetenek çünkü.
Bıkmadın mı saçmalamaktan, ne zaman girsem aynı konular. Sen maçını izle geç, ilgi mi çekmek istiyorsun anmadım ki ne olsa beğenmiyorsun zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X