ziyaş 2.8 e kılını kıpırdatmaz ya satacaklar ya 10 maç oynarsa 1.5m alır bonusu filan vardır |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (622. sayfa)

-
-
Bu gueleuele doueu nasi topcu izleyen var mi yoksa cakiyorlar mi bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Topçu ismi detayı çok önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamın tek gözü görüyordu 😁
Doue, bu sezon itibaren Renneste düzenli oynamaya basladi. Birkaç kez seyrettim. PSG macinda cok iyiydi, hem savunmada hem de hucumda. Teknigi fena sayilmaz. Dengeli bek. Potansiyel olarak Boey gibi. Tabii ki, Boeyin geldigi zamandan gelisimi cok daha ileri safhada Douenin.
-
sürekli wan bissaka deyip 21 yaşında ne olacağı belirsiz bebeyi kitlediler mi bize son durumu açıklasın biri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naak98 -- 29 Haziran 2024; 1:15:48 > -
Adam o şekilde hem benfica hem Galatasaray hem de sevilla yaptı
Bizden sonra 4 sezon Fransa da oynadı.
Büyük ihtimalle futbolu etkileyecek birşey değildi. Halen de oynuyor zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sezonda takip ediliyordu harika transfer.
nokta atış olmuş.
bu arada pm grubunda kimse yazmıyor mu arkadaşlar neden orada yoksunuz ?
İçerden bilgi aldım beyler hayırlı olsun daş gibi stoper
x (formerly twitter)
Le Marca Sports (@lemarcasports) on Xhttps://x.com/lemarcasports/status/1806795677131047072 -
Nasıl takip ediliyor ya ? Bu sezon adı ilk defa geçiyor onda da direkt bitti diye yapılıyor haber gene kolpa. O kadar öncelik bisakka sonra japon çocuk en son çare de assignon denmedi mi ? Medya gene ağır sallıyor gibi.
-
Dzeko yu yollayacaklarini tahmin etmistim.
Muhtemelen maasinin 5 milyonunu fener verir.
Kalan kismini yeni takimindan alir.
Dzeko yedek bekleyecek bir forvet degil.
Fener batsuayiyi yok yere kaybetti.
Barisin bugun piyasasi 45 milyon euro.
Erdem Timur bu miktari rahat alirdi bir ust duzey avrupa takimindan.
Yeni sag beki izlemedim ama 21 yasinda . 1 milyon veya alti maas iyi bir yatirim olur.
Van bissakkaya 3.5 vermek salaklik olurdu.
Bide bi yutuber camara denen 8 numaranin pr ini yapiyor.
Gereksiz yangin yapiyorlar.
Maas 4 civari birini bulsak 28 yas alti. On numara transfer olur.
30 yas ustu transferlerin hepsi patlar.
Rafa silvanin nin 1 senesi var. 2. sene olivyera nin aynisi olacak. Ellerinde patlamasi muhtemel.
Zaha-Tete-Dombele-Ziyech kalacaksa nasıl yabancı transfer yapacağız. Bunlar gönderilecekse neden masrafa girildi. Zaha ve Tete gelecek yılın şampiyonlar ligi kadrosunu kurmak için getirilmedi mi?
Bu tür yıldız futbolcuların manajerleri iyi vurgun yapmadan futbolcuyu başka takıma transfer ettirmez. Yani Zaha Tete Ziyech bu futbolcular bize santaj yapar,ya bedava bonservis istemeden gitmeme izin verirsiniz derler yada kalır yatarım mesajı verirler. Bunlar sana para kaptırmaz,bonservis ödetmeden giderler bunun karşılığında gittiği talımdan imza parası yada yüksek maaş alırlar, bakın bonservis ödetmeden geldim derler. Manajer de iyi para kırar bonservisden kurtardığı için.
Zaha Ziyech Tete hatta Icardi giderken bize bonservis kazandırmadan gidecek.
Icardi 1 yıl + 1 yıl opsiyonel anlaşmış..2025 yazında serbest,kalmak isterse sen iptal edemiyorsun ama Icardi gitmek isterse bonservisi elinde 2025 Haziranda.
Çok katkısı oldu deyip geçilemez,ödediğimiz maaş öyle böyle değil. Katkısını maaş olarak fazlasıyla alıyor.İmza parası olarak iyi para ödedik,bonservis kazandırmalı ama kazandırmadan gider,bu adamlar gittikleri yerden iyi para almak için bonservisi elinde giderler.
Hadi Icardi masrafına girdin İtalya günlerindeki Icardi gibi oynarsa şampiyonlar liginde yarı final oynarız zarar ettirmez dedin, Zaha Tete Ziyech`i kadroya neden doldurdun önde ve orta sahada rakibe basıp boğan takım planladıysan.
Bunu kim yaptı, Okan Buruk mu Erden Timur mu gerçekten önemsiyorum. Artık ne kadar teknik futbolcu olursa olsun rakiple temaslı oynayamayan,rakipten çalım yiyen futbolcu devri bitti. PSG Dortmund`a karşı 2 maçta da tek kale oynadı 2 maçta da Dortmund`a yenilerek elendi şampiyonlar liginde.
Manchaster City müthiş teknik ve uzaktan iyi vuran futbolcularına rağmen Real Madrid`e elendi.
Aston Villa`nın Olimpiakos`a elenmesini de örnek verebiliriz.Avrupa kupalarından para kazanıp kasayı doldurmak istiyorsak defans-kanat-forvet farketmez her bölgedeki futbolcular diri,güçlü,dinamik,kondisyonu iyi,temaslı oyunda dayanıklı,rakipten kolay çalım yemeyen ve tabiki top kontrrolü ve sürüşü iyi olmalı
Ziyech ile Zaha ile Kopenhag aeviyesinde takımların arkasında kalırız.
Artık dinamik futbol Torreira Barış Alper Nelsson gibi teke tekte başarılı futbolcularla oynanıyor. Tabiki top kontrolü sürüşü ve dikine pas yeteneği de olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 29 Haziran 2024; 16:54:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ndombele zaten kiralıktı Köyüne döndü Bitti gitti kapandı onun defteri Fakat menajer olayları dünyanın her yerinde var ve en sıkıntılı sözleşmeler genelde bizim gibi ülkelerde O açıdan haklısınız Ben medyada adını duyduğumuz çoğu futbolcunun da menajerler ve onların Türkiye temsilcilerinin yaptırdığı fake haberler olduğunu düşünüyorum Çünkü özellikle bizim ülkemizde yeni transfer her zaman heyacan verici görülür Duyunca taraftarın göz bebekleri büyür Az da oyuncu hakkında olumlu haberler yorumlar güzellemeler yaptırılırsa tamamdır Maaş olması gerekenin en az 2 katını bulur Tabi arada menajerin komisyonu da
Transferler konusuna gelirsek Zaniola 12-15m civarı kazandırıyorsa direk satılmalı Yine bi 5m kiralama üstüne opsiyon vs. işine girilmemeli Direk çıkılma peşine girmek lazım Ziyech Arabistan''dan teklif alıp gidebilir 2.8m euro yerine orada 5-10m maaş alır en az Eğer bu transfer olursa az çok bizde bi para kazanırız Fakat kalırsa da oliveira, zaha, tete ve kerem'den daha çok yarar sağlayacağını düşünüyorum
Lafı gelmişken kafada Galatasaray'ı bitiren Kerem'i, Bi katkısı yararı olmayan boşa yabancı sınırı dolduran tete ve oliveira'yı, geçen sene devre arası çağrıldığında yokuş yapıp gelmeyen Dubois'i, bir mucize olur da kendisini ikna edici bir teklif alırsa Zaha'yı (7m euro maaşıyla onu elden çıkarman çok zor) hemen elden çıkarmamız bizim için en doğru hareketler olur İşte bu transfer hareketleri olursa hem yıllık maaşlar rahatlar hem de bonservis kazanırız Ek olarak nelsson uzatıyor dediler ama ben o çocuktan da soğudum Gitmek istiyorsa halen teklifte varsa 12m üstü falan satılmalı Emin bayram 3.stoper olarak kalabilir Gerekirse kaanı da stoperde kullanırsın Yeni bir stopere ihtiyaç yok nelsson gitse bile Marcao falan yazıyorlar (Kesinlikle az önce dediğim gibi menajer oyunlarından biri) Zamanında gitmek için 40 takla atmıştı Gitti gideli yüzü gülmedi Yabancı sınırı da var zaten, Kısaca gelmesin
Peki neye ihtiyaç var dersek rakibi ısıran torreira gibi hareketli fakat fred gibi de rakip kaleyi direk tehdit eden dikine giden bir 8 numara lazım (Mesela iyi dönemindeki badou ndiaye tarzı) Ayrıca mertens iyi hoş ama geçen sezon da çoğu maçta 60ta kesiliyordu (Yoğun fikstür dönemleri, 3 günde 1 maç oynarken 90dkyı her zaman çıkaramayıp kenara geliyordu) Bu yüzden önde preste yapan, oynu 2 yönlü oynayan bir 10 numara ve son olarak savunması iyi bir sağ bek (Hücum gerçekten ikinci planda benim için şuan) Barış, Kerem, zaha, ziyech; dördü birden kalsa bile ben oğuz aydın`ı almamız gerektiğini düşünüyorum ki bu dörtlüden en az 1'i, hatta bence kuvvetle muhtemel ikisi yeni sezonda aramızda olmayacak Bu yüzden yerli oyuncu oğuz aydın transferi çok önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 29 Haziran 2024; 5:20:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Besiktasi dolandirmislar.
Rafa silva mertensin yarisi etmez.
Sakin screenshot almayin. 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanadam -- 29 Haziran 2024; 4:53:47 >
Mertens çok özel bir futbolcu. Galatasaray'ın en iyi oyuncusu. Rafa Silva hiç izlemedim, yorum yapmıyorum onun hakkında.quote:
Orijinalden alıntı: Kanadam
Besiktasi dolandirmislar.
Rafa silva mertensin yarisi etmez.
Sakin screenshot almayin. 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Barış Alper 45 milyon Euro değil, en az 500 milyon Euro eder. Ama bu arkadaş seneye Galatasaray'da devam edecek her nedense.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X